Skip to content
22 reacties
5797 weergaves

Geile dingen thuis doen

Heeft er iemand leuke en geile ideeën die je thuis alleen kan doen? Ik zit namelijk nog een paar weken (alleen) thuis en dat rukken begint nu echt te vervelen…

16 jaar
3 jaren geleden

22 Reacties

  • Deed tot een jaar 2 3 terug met een vriend samen douchen. Hij is bi ik hetero maar toch om het een x mee te maken. Deden we elkaar wassen. En ook elkaars piemel. Trok ik zijn velletje naar achter goed schoonmaken met me vingers en daarna deed ik zijn velletje weer naar voren. Hij deed precies hetzelfde. En als ie stijf was dan deden we elkaar lekker aftrekken. Na het douche elkaar ook afdrogen, wederom weer elkaars voorhuidje naar achter halen en goed afdrogen daar ging ik goed voor zitten op me knieën haha. Omdat is goed te zien. Succes ermee.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS, heb je zoiets gedaan? Of heb je al misschien plannen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zoek in het nachtkastje van je vader naar condooms en probeer die.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Regel wel een plan B voor het geval je ouders onverwacht vroeger thuis komen en jullie orgie nog aan de gang is. Leg hier en daar kleding en voorzie een escape route om de hele bende in een mum van tijd ongemerkt te evacueren.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt het huis alleen nou je kunt proberen om op iedere kamer van het huis eens te rukken. Je kunt ook proberen mocht je dat iets vinden en mocht je er een hebben alleen een stropdas of vlinderdas dragen en verder naakt. Dan kun je ook mocht je zelf al dingen bestellen + betalen een
    sex speeltje kopen op het net.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • En wat ga je doen? Houd ons op de hoogte.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j17. Dan kan hij toch wel even een hand vrijmaken om hier te melden hoe het ging?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat plas ophouden tot je ploft geeft bij jongens geen lekker gevoel meisje van 17. Ik heb dat een keer op het strand samen met mijn vriend gedaan (wedstrijdje ophouden na blikjes cola)
    Bij mij was het inderdaad een lekker gevoel en voelde ik het daar warm stromen. Bij hem eerder vervelend zei hij. Hij is ook gelijk de zee in gegaan. Ik had gewonnen.
    Ik zou het ook echt nergens anders dan op het strand en in mijn bikini doen want het geeft wel een natte vieze troep hoor. We zijn maar op een ander plekje gaan zitten. Nou ja iedereen doet toch wel eens iets geks.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Aftrekken op plaatsen waar dat normaal niet kan omdat je ouders daar dan rond lopen, naakt rond lopen in je huis of tuin, vrienden/vriendinnen uitnodigen waarmee je iets kan doen... Je hebt echt alle vrijheid die je zou willen. Laat je weten wat je zoal gedaan hebt?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op je buik op bed liggen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zou kunnen proberen jezelf te pijpen. Daar moet je wel een lange piemel voor hebben.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat het geile rukkertje op deze ideeen aan het klaarkomen is :-)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Weet iemand ook andere “ruk technieken”?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19. We horen hem niet meer. Zeker bezig om de champagne koud te zetten.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat TS dan nog harder dan de champagne gaat spuiten m18.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @m17. Ik doe mee met kietelen. Echt doodkietelen tot hij de beste champagne van zijn ouders naakt voor ons in gaat schenken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zullen we met een groepje bij dat rukkertje langs gaàn meisje 16 en dan net als hij naakt de tuin in holt hem grijpen en kietelen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Kussen neuken, in je tuin klaarkomen savonds, naakt een hele dag doorbrengen, vrienden uit nodigen en truth or dare spelen of strip poker, op plekken klaarkomen waar je normaal nooit zou klaarkomen...noem maar op

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ga vanaf je opstaat tot je naar bed gaat “alles” naakt doen, behalve als je de deur uit moet natuurlijk. En idd naakt de tuin in als het kan, ik ben ook heel vaak de hele dag naakt

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben met jongen 17 eens. Weet je al een leuk meisje

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten