Skip to content
15 reacties
6679 weergaves

Jongens in de kleedkamer in school

Hoi. Ik heb ondertussen al een heel tijdje een schooljaar achter de rug in een nieuwe school. Ik ga nu naar het 4de middelbaar en ik merk steeds meer dat de meeste jongens tijdens het omkleden voor de lo lessen (wij hadden gwn nog lo) dat er veel jongens altijd met hun handen in hun onderbroek aan hun lul ballen zitten te krabben. Ze praten er dan ook de hele tijd over. Het is al eens gebeurt dat er 2 jongens bij elkaar schaamteloos in de onderbroek zaten te kijken. Is dit normaal dat jongens dat doen? Want in mijn vorige school deed vrijwel niemand dat. Ik vind dat allemaal gênant want ik ben zo niet. Gebeurt het mss ook dat jongens gwn hun lul laten zien aan de hele klas of gebeurt dat niet? Want dat wil ik denk ik niet...

15 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Wij douchen op school na de gymles. Daarna hebben we nog 2 uren Nederlands. Wie wil er nou in een klas vol naar zweet meurende tieners zitten??? En met deo werk je de stank echt niet weg hoor. De meeste jongens douchen gewoon bloot, een paar douchen in boxer en 1 jongen doucht niet. Onder de douche krijgen we wel een stijve maar verder gebeurt er niets. In een klein groepje buiten school wel.... Als je niet op jongens valt lijkt het vreemd maar als je wel op jongens valt dan vindt je dit super!!!! Ik ben uit de kast voor mijn familie en vrienden, voor iedereen dus. Waarom zou ik het wel doen met jongens uit de buurt en niet met jongens uit mijn klas???

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon de puberteit ( waar ik net in ben :---. )

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • J14, met onderbroek aan of naakt ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j15 bij ons op school gaan ze ook nooit douchen wel gaan ze sex standjes nadoen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier. @j15. Bij ons ook niet maar de meeste jongens doen gwn zo "raar"

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15 Nee bij ons op school ook niet....waarom zou je gaan douchen op school?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op mijn school wordt er nooit van de douches gebruik gemaakt. Is mijn school de enige waar dat zo is?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ja dat is normaal, dat noemt jezelf ontdekken en nieuwsgierig zijn, alles is normaal, je hebt altijd 2 groepen, een groep die open is, en een groep die dat niet wil, of je dat nu wil of niet alles moet jezelf weten, niets is verplicht, en alles is normaal

    zelf vind ik persoonlijk dat je wel wat fun mag hebben in je leven, het leven van een puber is al stressvol genoeg met veel onzekere vragen, je kan die vragen vaak bij je leeftijdsgenoten vinden, wees geen mietje en beleef wat fun, toen ik die leeftijd had deden wij wel andere dingen hoor... de leerkracht was even in de gang met een andere leerkracht aan het praten, en een klasgenoot zei dan "ik heb een harde", gans de klas dan van, laten zien, laten zien... toen ging de rits open en lul uit te broek voor een volle klas, ja er werd gelachen ja... hij zelf ook... heb toch eens wat fun in je leven, vaak gingen wij ook bij elkaar thuis samen lekkere meiden porno kijken, samen fappen naast elkaar, dat we elkaars zaad over onze vingers zagen glijden, oh man zwijg er mij van, zalige tijd beleefd tussen mijn 11 en 18 jaar, toen ik mijn voorlopig rijbewijs had op mijn 17 zelf samen met 2 andere jongens, met 3 in totaal dus in de auto zitten rukken, en dan betrapt worden door een andere auto die voorbij komt, hup hup snel de broek aan, en mijn kameraad die zegt shit te laat, terwijl die auto passeert zie je zijn zaad over zijn buik vloeien, oh man kapot lachen, het leven is al zuur genoeg. we mogen ook eens wat fun hebben, niet alles moet serieus zijn

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M16, maar da's wss gewoon omdat ze jeuk hebben aan hun zak of schaamhaar?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons in klas zitten er een paar jongens die tijdens de les aan hun ballen krabben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja jongens onder elkaar , gewoon beetje dollen. Als je niet mee wil doen hoeft dat niet. Maarja als wij douchen zien we toch al elkaars lul dus in elkaars onderbroek kijken ofzo gebeurt niet .

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom op jongens, als corona over is dan douchen jullie toch weer in je blote piemel, jullie lijken wel mietjes en niet douchen na sport is vies. Bij elkaar in je broek kijken vind is echt zielig , doe gewoon open en bloot.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is niet iets dat ik zelf ervaren heb bij mijn lessen LO maar ik denk dat het inderdaad zoals voorheen gezegd gewoon onschuldig pubergedrag is. Als jij geen zin hebt om eraan mee te doen doe je dat gewoon niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch zal je hier moeten aan wennen. Het is het typische jongens/mannen-onder-elkaar sfeertje wat je overal in alle kleedkamers aantreft. Je hoeft niet gelijk het voortouw te nemen maar niet meedoen is jezelf buiten de groep plaatsen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • bij ons gebeurde dat niet. Maar volgens mij is het gewoon onschuldig pubergedrag

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten