Skip to content
10 reacties
2336 weergaves

Hoe minder aftrekken

Ik trek me best veel af gemiddeld 3 keer per dag. Ondanks dat dit best veel is moet dit verder geen probleem zijn echter heb ik regelmatig last van mijn voorhuid (schraal/kleine schuurtjes). Ik denk dat dit komt doordat ik teveel aftrek en wil daarom minder aftrekken. Echter lukt mij dat niet ik heb vaak in de ochtend en in de avond een stijve en als ik er niks aan doe doet het gewoon pijn en houdt de erectie heel lang aan. Iemand tips hoe ik toch minder kan aftrekken.

17 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Vroeger deed ik het ook 3/4 keer per dag. Ik denk dat dit op een bepaalde leeftijd gewoon normaal is. Op mijn 17de was ik iets te fanatiek en had ik te hard getrokken waardoor mijn voorhuid op zwelde achter mijn eikel en ik er een Spaanse kraag aan overhield. Voor mij zat er niks anders op dan een volledige en lage besnijdenis. Vanaf toen ben ik vanzelf minder gaan trekken omdat ik er minder plezier aan beleefde. De seks is goed maar aftrekken is minder interessant geworden en dan doe je het vanzelf ook minder vaak.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens van 21, 12 en 16 en meisje van 20 hebben gelijk! Wij als jongens moeten gewoon vaak klaarkomen. Lekker spuiten! Je voelt het als jongen vanzelf. Als je een volle zak hebt, dan moet je daarna klaarkomen. Ik krijg anders ook last van pijnlijke (gevoelige) kloten en dat is voor een jongen niet echt fijn. Ik kan op een dag wel 4 of 5 keer klaarkomen. Als mijn vriendin (16) bijvoorbeeld niet altijd zin heeft, dan trekt ze mij af, in dat geval een goeie deal. Op veel dagen (naar school en werk) lukt het niet om het zo vaak te doen, maar dan merk ik wel dat ik echt een volle zak heb met 2 zware kloten onderin mijn zak. Mijn advies aan de andere jongens is ook om lekker veel te spuiten en zeker geen kuisheidsgordel. Dat laatste is een absurd idee! Gewoon misdadig naar een jongen toe, vind ik.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon lekker masten en spuiten yoh, is lekker en gezond en letterlijk elke jongen doet het.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @j18 gewoon doen man! het aftrekken dan bedoel ik, super gezond, hoe meer hoe beter, als je het vaak doet verminder je de kans op hartaanvallen op latere leeftijd, verminder je de kans op prostaat en teelbalkanker, gewoon doen! als je het vaak doet, is het een teken dat je het nodig hebt

    je moet naar die J19 niet luisteren, de echte benaming is kuisheidsgordel, dus zoek maar even op... je zal wel gaan kotsen als je het ziet... ik krijg een hekel van mensen die aanraden om het niet te doen, kotsmisselijk word ik van zo een mensen, een kuidheidsgordel is letterlijk een kooi rond je penis, je kan dan geen stijve krijgen en je kan dan ook niet aftrekken of aan je ballen krabben, is letterlijk een kooi met een slot op! super wansmakelijk is die gast, bwah, vooral zijn tip NIET VOLGEN, wat een creep, je zou zo maar eens het sleuteltje kwijt geraken... sta je daar mooi in het ziekenhuis om de kooi open te breken, niet doen man, wat een dwaze jongen

    gewoon aftrekken!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 17 (en andere jongens). Ik denk dat als jij behoefte hebt om vaker klaar te komen, dat je dit ook gewoon moet doen. Jij geeft al aan dat je pijn krijgt als je een stijve lul hebt en daarmee niks doet. Mijn vriendje (19) krijgt in dat geval pijnlijke kloten en ik vermoed dat jij dat ook bedoelt. Dat lijkt mij voor een jongen niet echt prettig en daarom denk ik dat het zaad eruit moet. Mijn advies zou dan ook zijn: gewoon klaarkomen, net zoals een andere jongen opmerkt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen19 Hoe werkt dat met die casety? Je zegt dan kan hij niet groeien, hoe dan? Peniskooi klinkt wel een beetje eng. Maar ik wil ook echt minder gaan trekken, doe het nu veel te vaak! Maar het lukt niet echt om te minderen, helpt een casety echt om te minderen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon doen!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • aftrekken is gezond, als jij nood hebt aan 3x dan moet je dat ook maar gewoon doen denk ik dan, toen ik in mijn puberteit was tussen mijn 13 en 17 trok ik ook 3 a 4 x per dag, meestal 4x zelfs, toen ik 18 was ben ik beginnen werken, door tijdsgebrek sindsdien maar 2x per dag meer, ik heb ook vaak met een pijnlijke lul gezeten, soms kon ik hem zelfs amper aanraken door de wondjes, maar toch deed ik het, nu heb ik NIVEA ontdekt, ik noem het een soort wondermiddel, en kan je gebruiken voor veel dingen, als je met een pijnlijke lul zit, gewoon savonds goed je lul mee insmeren, terwijl je slaapt werkt het in en de volgende dag kan je terug rukken zonder pijn, je kan dat ook meermaals per dag gebruiken kan geen kwaad, maar dan heb je als nadeel dat je piemel vettig aan voelt wanneer je nog gaat aftrekken/naar het toilet moet, en de nivea hangt dan ook volledig aan je boxer te kleven, daarom wrijf ik het enkel savonds aan en tegen smorgens kan je weer rukken en is de meeste pijn al terug weg.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb niet echt een tip maar vraag me af hoe intensief je klaarkomt elke keer. Ik denk dat het wat je doet vaak vluggertjes zijn en dat het klaarkomen daardoor eigenlijk heel oppervlakkig en niet echt afdoende om de spanning kwijt te raken. Misschien hoef je minder vaak af te trekken als je per keer er wat meer tijd voor neemt. Beetje edgen, het gevoel laten komen, even stoppen, weer doorgaan enz. Als je dat een paar keer laat gebeuren en je komt dan klaar is dat veel intensiever en "dieper". Daardoor heb je denk ik minder vaak de neiging om het weer te gaan doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Koop eens een casety of te wel een peniskooi.
    Dan kan hij niet groeien

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten