Skip to content
12 reacties
1385 weergaves

Gezoend met jongen

Ik heb gisteren zomaar gezoend met een jongen en nu vraag ik mij af of het wel goed was van mij dat ik dat heb gedaan. Ik zal vertellen hoe het is gekomen. Ik zag een hele leuke en knappe jongen staan en ik raakte zo in vervoering, wat ik nog nooit zo eerder heb meegemaakt, dat ik mijzelf niet meer in de hand had. Mijn hartje begon veel sneller te kloppen, ik kreeg een heel vreemd gevoel in mijn hoofd, ik viel bijna flauw en ik werd als door een magneet aangetrokken naar deze jongen. Hoe, weet ik niet meer, maar opeens stond ik tegenover deze jongen, ik kon ook niet meer nadenken en het was net alsof ik werd betoverd door deze jongen. Hij praatte ook tegen mij, heel rustig, met een prachtige glimlach. Ik was helemaal ondersteboven van hem. Alles ging zo snel en vlug, dat ik het niet eens kon volgen. De jongen sprak heel kalm met mij en vroeg af en toe hoe het ging. Ik weet niet eens meer wat ik gezegd heb en ineens omhelsde ik de jongen en begon als een bezetene met hem te zoenen. Hij bleef veel rustiger, heel vriendelijk, af en toe zag ik die mooie ogen, die prachtige witte tanden, die glimlach op dat betoverend mooie jongensgezicht. Ik zoende hem alsof het leven er vanaf hing. Hij zoende ook heel lekker terug en steeds stelde hij mij gerust. Maar nu, een dag later, schaam ik mij zo dat ik mij zo heb laten gaan. Wat moet ik nu? Kan ik deze jongen nog wel onder ogen komen? Heb ik niet de verkeerde dingen gedaan? Was het van mij wel eerlijk naar deze jongen toe? Was ik niet te egoïstisch door op dat moment alleen maar met mijzelf bezig te zijn, nl. mijn verlangen naar deze jongen. Moet ik niet iets goedmaken naar hem toe? Ik weet het allemaal niet meer en ik worstel nu met zoveel vragen. Eén geluk is dat wij beide single zijn. De jongen is 1 jaar jonger dan ik en voor mij zo betoverend mooi; dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Als ik loop, dan voelt het net alsof ik vleugels heb, heel gek. Ik kan ook niet meer normaal (na)denken. Ik kan alleen maar aan deze jongen denken. Kunnen jullie mij adviseren wat ik nu moet doen?

15 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • M11 maak lekker je eigen topic deze topic is voor M15 / TS

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Denken jullie dat ik verliefd ben? Ik moet steeds aan het jongetje denken en ik heb een heel vreemd gevoel in mij, het liefst zou ik steeds bij hem willen zijn, maar dat kan en mag natuurlijk niet. Wij hebben morgen weer afgesproken om een stukje te fietsen. Vanmiddag zei ik tegen mijn ouders dat als je als meisje ergens naartoe wilt, dat het veel veiliger is dat er dan een jongen bij je is. Ik was benieuwd naar hun reactie. Ik denk, als ik toch een keer gezien word met hem, dan kan ik zeggen dat dat veel veiliger is.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb vanmorgen stiekem gezoend met een jongetje. Niemand weet dat, behalve de jongetje. Ik ben al een aantal weken helemaal verliefd op dit jongetje. Wij kwamen elkaar vanmorgen tegen op de fiets en nadat wij elkaar hadden gegroet, vroeg ik waar hij heen ging. Wij fietsten toen samen op. Onderweg hebben we een ijsje gekocht. Toen we het ijsje op hadden, heb ik het jongetje een kusje gegeven, eerst op zijn wang. Heerlijk zacht was zijn wang, dat zei ik ook tegen hem. Toen lachte hij en heb ik hem een kusje op zijn mond gegeven. Hij zei daarna tegen mij dat hij mij ook een kusje wilde geven en toen hebben wij heerlijk gezoend met elkaar, lekker hem aankruipen en zoenen. Ik was zo blij, moet ik zeggen. Dit is voor mij de eerste keer dat ik echt gezoend heb met een jongen. Hij is ook 11 jaar en zo lief!

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Jazeker, meisje 15, ken ik dat gevoel. Dat gevoel heet verliefdheid. Geniet vooral hiervan! Zoals jij jouw jongen beschrijft, is ook mooi om te lezen. Jij adoreert hem helemaal. Wat zal deze jongen blij zijn met zo'n meisje.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb de jongen inmiddels alweer een paar keer gezien. Ik ben smoorverliefd op hem, maar ik heb mijzelf niet meer zo laten gaan dan de eerste keer. Wel hebben we het heel leuk steeds, lekker gezoend, gestreeld, enz. Wij genieten echt van elkaar. Hij is heel lief voor mij en eerlijk gezegd, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, dankzij deze jongen. Kennen jullie dat gevoel ?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 18. Bedankt voor jouw uitgebreide antwoord. Ik heb hier echt heel veel aan. Dank !

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou die onzekerheid hierover maar gauw aan de kant schuiven en je al helemaal niet schuldig voelen. Als hij je niet had gewild dan had hij je wel weg geduwd ofzo. Ik zou me er ook (nog) geen zorgen om maken dat dit je ineens overkomt. Als dat erg vaak gaat gebeuren misschien wel. En dat het als egoïstisch voelt mag je ook meteen aan de kant schuiven. Elke jongen die jou wil doet dit ook omdat gewoon wil neuken en in je klaarkomen, vooral de jonge jongens, de wat oudere weten vaak wel dat seks iets is wat je samen doet maar zelfs dan is het eigen genot vaak prioriteit en al dat gedoe met voorspel maar lastig en tijdrovend. Daar kom je nog wel achter, geloof me. Dus als jij iemand wilt, dat duidelijk maakt en geniet van je eigen genot is dat helemaal goed hoor. Geniet juist vooral eerst zelf zeker op jouw leeftijd en zorg dat je krijgt wat je lekker vind en laat niet alle initiatief aan de ander want dan is het vaak met een paar minuten gebeurd nog voor jij lekker op gewarmd bent. Ik was tussen mijn 14e en 16e ook zo, ik wou gewoon seks, en of ze dat nu met de hand of mond deed of dat we gingen neuken deed er niet toe. Zo werkt dat gewoon bij jongens en ook heel veel oudere mannen die beter zouden moeten weten. En is zo'n jongen éénmaal klaar gekomen dan zakt het libido in een paar seconden naar nul en zal zich dan zo snel mogelijk uit de voeten maken want de vrouw verwennen terwijl al je opwinding weg is vinden ze niet echt interessant meer. Is dat egoïsme? Beetje wel natuurlijk maar iedereen is egoïstisch maar je doet uit eigenbelang water bij de wijn want voor dat genot heb je een andere erbij nodig en die wil ook zijn of haar ding. Dus als je zorgt dat beide ego's krijgen wat ze willen is dat helemaal mooi.
    Geniet maar lekker van dat soort momenten mochten ze nog vaker komen maar hou wel een beetje je koppie erbij want je weet niet wie of wat je aan de haak slaat. Ik weet uit eigen ervaring dat lust vaak sterker is dan rede en je stapt dan makkelijk over een grens heen die je de volgende dag betreurt.
    Dus geen zorgen maken en lekker genieten en zorgen dat je krijgt wat je wil. Als je het tactisch aanpakt bij een jongen om hem wat aanwijzingen te geven of met je handen die van hem stuurt zonder dat hij denkt dat hij het niet goed doet en dus faalt want dat hebben jongens al erg gauw. Of kreun wat extra als hij iets doet wat wel erg prettig is dat stimuleert de man daar wat extra aandacht aan te geven en bevestigd dat hij het goed doet waardoor zijn ego bloeit.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 15. Ik begrijp jou wel. Jongens kunnen zo leuk zijn en zo knap en aantrekkelijk ! In sommige gevallen bijna onweerstaanbaar. Ik heb trouwens mij nooit zo laten gaan zoals jij hebt gedaan, maar wij zijn natuurlijk allemaal verschillend. Ik heb ook een jongen (van 19) en ik ben al vele jaren heel gelukkig met deze jongen. Dat geluk wens ik jou, meisje van 15, ook toe.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Maar ik vind deze jongen zo lief. Ik heb hem inmiddels weer gezien en ik weet nu ook waar hij woont. Ik heb de laatste keer gewoon met hem gepraat, ik heb mij deze keer ingehouden meisje 22, wel lekker gezoend met de jongen, hij begon en hield mij bij mijn heupen vast, best wel lekker moet ik eerlijk zeggen. Na die vorige keer moest ik deze jongen wel zijn gang laten gaan, wat ik natuurlijk best lekker vond. Hij is echt een heel rustige en lieve jongen, veel beheerster dan ik. Daar kan ik dus nog wat van leren... Ik heb hem gevraagd, maar hij zegt dat hij mij niks kwalijk neemt van de vorige keer. Hij vond het wel grappig, zei hij. Maar vooral als deze jongen lacht, val ik als een blok voor hem. Hij moest eens weten. Wij hebben ook alweer afgesproken en ik verlang enorm naar hem. Ik vraag mij af hoe dat kan dat een jongen zo'n aantrekkingskracht op een meisje kan hebben. Ik ben helemaal verliefd !!!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 22. Ja idd., af en toe ben ik wat ontremd.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 22. Alleen met jongens heb ik dit, dat ik mijzelf soms niet meer in de hand heb. Ook niet met alle jongens natuurlijk, maar zo extreem als dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Op andere terreinen heb ik dit niet; ik kan wel eens impulsief zijn, bijv. als ik een paar hele mooie schoenen zie, dat ik die dan koop, maar dan is het niet zo dat ik mijzelf helemaal verlies ofzo. Ik weet zelf ook niet wat dat is of waar dat vandaan komt, maar bij bepaalde jongens heb ik dat in min of meerdere mate. Meestal is het niet zo dat ik dan geen controle meer over mijzelf heb, maar deze jongens merken dan wel aan mij dat ik hen bijzonder aardig vind. Ik kan aan hen merken dat zij dat in de gaten hebben, soms zonder dat wij maar 1 woord met elkaar hebben gesproken. Merkwaardig he? Hoe kan dat, denk ik wel eens. Ook ben ik een meisje, die zich graag in het gezelschap van jongens bevindt. Niet dat ik iets met hen moet ofzo, maar meer dat ik mij goed voel in hun gezelschap.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Aangezien hij enthousiast meedeed zal het allemaal wel prima zijn. Het blijft wel een hele rare actie van jou, jezelf zo verliezen dat is toch gek heb je vaker dat je jezelf niet in de hand hebt (ook op andere vlakken dus ongecontroleerd impulsief)?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten