Skip to content
47 reacties
7361 weergaves

Stijve bij borsten zien?

Mijn vriendin en ik hadden afspraak met een jongen van 15 om 10 seconden onze borsten te laten zien voor een magnum.
Dus net iets meer dan flitsen. Stond hij daar gelijk met een stijve. Vinden jullie dat normaal zo vlug van borsten?
Hebben we hem een beetje mee geplaagd en gevraagd of we hem mochten zien en dan hoefden we geen magnum, maar dat durfde hij niet.

16 jaar
3 jaren geleden

47 Reacties

  • Heb het zelf wel. Gewoon als een vrouw haar shirt omhoog doet dan ja... Weet het niet, maar ben een echte borsten man geloof ik. Vind die dingrn geweldig. Daarbij hebben ze nog een gezonde bedoeling ook, zoals stress vermindering als je er mee "speelt". Heerlijk toch? Ik kan prima uren met die dingen in me handen liggen zonder enig verdere sexuele handelingen. Prima hoor

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor j17. Nee we zitten niet aan elkaar als we dingen naakt met mijn vriendin doen. We kunnen dat nu ook doen zonder dat hij of ik opgewonden raak ( ook geen ramp als het een keertje wel gebeurt) Zij organiseert binnenkort weer naakt koken en ijs, maar dan moeten eerst haar ouders een poosje opgehoepeld zijn. Mogelijk komt er dan een andere vriendin van haar mee doen, maar die wil eigenlijk liever mee naar het naaktstrand. Maar geen weer.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS maar ook verder gegaan waar je vriendin bij was of alleen naakt op afstand?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor j12. Nee ik heb al een tijdje de pil. Hij is de eerste jongen die ik echt heb aangeraakt en dat is omgekeerd ook zo. Voordat we echte seks hadden, heb ik hem ook afgetrokken en gelikt en ik wilde dat ook allemaal zien gebeuren en voelen zoals het is dus zonder condoom. Als er twijfel is moet een condoom natuurlijk wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gebruikt hij wel een condoom?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor X17.Ja hoor, het stond er wat onduidelijk maar we hebben regelmatig helemaal seks en daar is maar een woord voor vurrukkeluk. Gebeurde sneller dan we dachten. Het was gewoon niet meer te houden. En als dat zo is moet je het ook niet tegenhouden We zijn nu vaak even bij elkaar en soms wat langer of een hele nacht. We hebben nog geen plannen voor de toekomst zoals het nu gaat is heerlijk.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu met die jongen, hebben jullie seks gehad

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor j15 en allemaal. We zijn terug van het naaktstrand, maar eerst antwoord aan j15. Nee besneden, klein, gekleurd maakt me niets uit. Dat je dat niet wilt of durft is ook normaal.
    Ik durfde eigenlijk toen ook mijn broek niet voor hem uit te trekken, maar wilde zo graag zijn stijve zien en dit was de enige manier. Ik denk dat als het naakt zo spannend wordt gemaakt de meesten wel een stijve of een natte krijgen. Mijn vriendin overigens (vaak) niet ook omdat ze zich beter kan beheersen.
    Op het naaktstrand is alles anders, we zijn er ruim 3 uur geweest en het was heel gewoon. Vooral mijn vriendin vindt dat erg leuk. Dat zag ik al bij het naakt koken en eten. Ze is een echte nudiste. We gaan dat ook vaker doen. Haar ouders gaan nog tijdje weg dus dan ook bij haar naakt koken en eten.
    Tot zover, eigenlijk een beetje het eind van mijn topic.
    Wel nog even over de jongen die inmiddels mijn seksvriendje is geworden ( en eerlijk een beetje meer). We doen het al helemaal samen en het gaat vurrukkelijk.
    Nog een ding voor j15 dat ik vergeten was: Ja ik klets dat door maar alleen aan mijn best vriendin, verder niet.
    Zou je dat heel erg vinden van jouw meisje? Het is toch normaal besneden of een beetje groot of een beetje klein.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS en alle anderen: ik ben zelf besneden en durf eigenlijk daarom zoiets als jullie deden niet zo goed. Of zouden jullie dit niet gek vinden? Of misschien zelfs niet eens opvallen omdat de ene jongen zn velletje vanzelf helemaal teruggaat, bij de ander misschien half of helemaal erover blijft. Zou je tegen anderen iets zeggen over mij omdat ik besneden ben in zon geval? Ik zou in ieder geval zeker weten meteen en al daarvoor een stijve hebben alleen al bij de gedachte wat ik te zien krijg en dat iemand anders mij helemaal bloot ziet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 Nee hoor, ik krijg absoluut geen stijve van borsten en naakte meiden doen mij niks

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan deze topic opstaan in bladwijzers of de link kopiëren. Dan kan je altijd deze topic weer vinden. Hou ons op de hoogte, bedankt

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor allemaal. Het topic was al heel moeilijk te vinden, mazr hier toch nog even het laatste omdat ik beloofd had te zeggen hoe het naakt ijs eten met ons drie ging.
    Uiteindelijk was dat al gisteren omdat lij ouders al in de liddag weg waren voor hun weekend. We hebben het uitgebreid tot naakt koken, eten en ijs toe. Meer dan drie uur.
    Is geweldig leuk geweest en je let er niet meer op dat je naakt ben. Wel de behoefte om aan hem te zitten, maar dat was met mijn vriendin afgesproken om niet te doen.
    Samen met hem doe ik dat nu wel hoor. Hij had gisteren ook maar kort een stijve dus dat went Over twee weken gaan we met drie naar een naaktstrand, dus dan moeten we helemaal rustig blijven.

    Voor jongen 18. Het is denk ik per persoon verschillend en de situatie doet er ook veel toe. Ik kijk bij jongens ook hoor en dat geeft soms ook opwinding. Maar als ik wat in die jongen zie zoals bij deze is het wel veel vlugger. Bij mij ook spanning.
    Ik weet nu ook pas dat hij veel in mij zag en het niet alleen een grapje was.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ ts, ik denk dat je je nog altijd nauwelijks realiseert hoe snel bijna alle jongens opgewonden raken van het zien van bloot. topless alleen al maakt echt dat een jongen denkt aan seks, en dús een erectie krijgt. Elke jongen kijkt, keurt eigenlijk de borsten van een meisje, en kijkt of bv de schaamlippen zichtbaar zijn (en ja, dat is geregeld zo, cameltoe zeg maar)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor j17. Dat hangt toch ook af van de situatie. Ik neem aan dat jij ook geen erectie krijgt van twee onbekende meiden die topless op het strand liggen. Dat zou wat worden voor je, dan krijgt hij geen rust meer.

    TS voor j15. Ja, is zo.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ TS, hoe naïef ben je om te denken dat dit een jongen onberoerd zou laten, alleen al de gedachte was genoeg voor een flinke erectie!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M16, als ik het niet mis heb zie ik wat ontstaan tussen jullie .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voori m17. Inderdaad vreselijk die situatie dat je stiekem moet doen. We waren er gelijk uit dat het zo niet kon. Hij heeft die avond nog tegen zijn ouders verteld dat ik er was. Maar ik was niet naar de WC gegaan en plaste bijna letterlijk in mijn broek. Kon er ook nog wel bij na alle rare dingen deze week. We kunnen heel goed problemen aan samen, hij begrijpt me snel en ik probeer dat ook. Hij heeft een heerlijk karakter en je bedoelt dat ik verder moet denken. Doe ik, maar heb tijd nodig. Komt wel .

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Die moeder zal ongeveer wel begrijpen wat je daar komt doen, dus daar vraagt ze niet naar. Jullie hebben het snel geregeld hoor. Ik heb ook wel gehad dat ik bij een vriendje seks had en dat mocht zijn moeder niet weten dus ik moest op tijd weg zijn. En dan piste ik ook van de zenuwen in mijn broek of ze niet eerder zou komen. Volgens mij klikt het ook met jullie karakters, hoe je samen dingen oplost.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor m20 en allemaal. Ik had beloofd hier weer wat te posten als er meer was en jij had al voorspeld dat ik hem eerder zou ontmoeten dan volgende week zaterdag. Je bent een prima voorspeller. Het was al vrijdagvavond want zijn ouders gingen uit eten en voor hem stond macaroni in de oven. Die heeft hij let mij gedeeld, was veel. Daarna uiteraard snel naar zijn kamer en wat dingen aan elkaar laren zien. Probleem is dat we niet wisten hoe laat ze thuis kwamen en wanneer we weer verder konden en ik voelde me stiekem doen. Ik had al geen parfum genomen en durfde daar niet naar toilet ( pieste op terugweg zowat in mijn broek).
    We hebben dus beslist om het aan onze ouders te gaan
    vertellen. Dus niet precies maar dat we iets samen hadden en niet verliefd of verkering. Dat ging bij allebei heel goed.
    Gistermorgen was hij hier om zijn gezicht te laten zien(daar bleef het bij hihi) en gisteravond was ik bij hem om verder te gaan. Leuk gesprek gehad met zijn grappige moeder en ze vroeg alles over me, behalve wat ik kwam doen.
    We kunnen dus nu verder want dat had ik voor mezelf al besloten, alleen niet te vlug. Je weet nu alles.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor m17. LOL dan moet hij steeds in het koude water, ben wel erg nieuwsgierig hoe hij daar weer uit komt. Tegen die tijd denk ik dat we er tegen kunnen.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten