Skip to content
11 reacties
2350 weergaves

Verder spuiten

Hoe kan je eigenlijk verder sperma spuiten?

15 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Waar slaat het op dat het sperma uit haar kut komt lekken? Dat was de vraag niet... Het ging erom hoe ver kun je spuiten ben niet over hoeveel ofzo...en als je verder spuit komt er ook minder uit de kut...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou je verder willen spuiten, en meer? Geeft alleen maar troep, ruikt niet lekker en na het neuken moet er onhandig veel sperma uit haar kut lekken. Ben blij met een klein kwakje, kom wél graag heftig klaar na lang edgen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik spuit als ik een paar dagen niet gerukt heb en steeds even stop meestal wel 4 of 5 stralen net over of op mijn borst als ik lig.
    het gebeurt me ook wel is dat het gewoon op mijn buik terecht komt.
    is ver genoeg hoor is nameijk makkelijker opruimen

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Kwestie van oefenen, soms spuit je ver soms minder. Hoe ver kunnen de meeste jongens hier spuiten eigenlijk? Hopelijk kan iemand het vertellen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een kut opmerking M19 maar goed daar ben je vrouw voor he!

    Nu terug naar de vraag van TS Hoe ver je spuit is afhankelijk van hoe lang geleden het is, dat je klaar bent gekomen. Hoe langer dit geleden is, deste meer kracht staat er achter de zaadlozing. Als je erg vaak klaar komt, doordat je veel aan zelfbevrediging doet, zal de hoeveelheid vocht, dat vrijkomt kleiner zijn. Daardoor ook minder ver spuiten.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een nutteloze reactie van M19! :(

    @J15: Naarmate je ouder wordt zul je ook meer sperma gaan produceren. Als je dan een paar dagen niet trekt en vervolgens je orgasme leert uit te stellen zul je merken dat je met meer kracht klaarkomt en dus ook verder spuit. Geef het tijd! Je bent nog jong en in ontwikkeling!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Maak een cockring met een elastiekje. Ik spoot toen 7 straaltjes

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je ff een dag of 2 niet klaarkomt dan spuit je sowieso veel harder en verder. Ook als je bij het aftrekken paar keer stopt als je gaat klaarkomen. Probeer maar, sowieso spuit je dan veel verder je zaad eruit.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Langer rukken, edging (rukken tot je bijna klaarkomt, stoppen en dan weer doorgaan, en dat een paar keer). Sws zorgen dat je goed opgewonden bent. Niet iedereen spuit even ver trouwens, daar kun je niets aan doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @m19, flauw antwoord hoor, j15 stelt een serieuze vraag en daar mag naar sr ik hoop serieuze antwoorden op komen. Beste j15, jouw vraag is niet zomaar het beantwoorden vrees ik, je kunt nu eenmaal niet een knop omzetten en meer druk produceren. De afstand van spuiten heeft bij mij vaak te maken met hoe vaak ik mastrubeer en mijn mate van opwindendheid. Als ik dagelijks een of meer keer aftrek, wordt de hoeveelheid sperma telkens minder en de spuitafstand ook. Maar als ik ‘s-avonds in bed lig en er een mooi pornofilmpje bij heb kan het zomaar zijn dat ik ontzettend geil wordt en opeens veel verder spuit dan een paar uur ervoor. Zelf geloof ik niet in middeltjes, diëten of id om verder te kunnen spuiten. Succes !!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ????? Vang je sperma op, stop het in een waterpistool, en moet je dan eens kijken hoe ver je kan spuiten.....

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten