Skip to content
14 reacties
1616 weergaves

Geen ondergoed dragen.

Hallo allemaal, ik draag al van mijn 6 jaar geen ondergoed meer. Ik heb dat zelfs gewoon niet meer in mijn kleerkast. Wie van jullie draagt ook gewoon geen ondergoed? Reageer is even alstublieft. Hey, alvast bedankt voor jullie reacties hoor.

15 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Hallo, ik draag ook al meerdere jaren gewoon geen ondergoed meer. Ik draag altijd strakke leggings die ik dus altijd gewoon over mijn blote kont aan doe.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn moeder wast 1 keer in de week. Wat maakt het in hygiëne uit als ze nou 7 gewone broeken of 7 onderbroeken en nog een paar gewone broeken in de was heeft? Ik draag het liefst zachte stof. Draag wel eens jeans. Ik weet niet hoe lang iemand een broek draagt die ook onderbroeken draagt maar ik doe dus dagelijks een schone aan. En ben erg netjes op me zelf...

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Omdat het schoner is, en omdat het fijn zit. Zonder onderbroek kan het alle kanten op gaan en als je dan een boner krijgt is t voor iedereen meteen duidelijk...

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Omdat het veel simpeler is om een onderbroek iedere dag te wassen dan je overbroek. En als je je jeans niet iedere dag wast speelt idd het punt van hygiëne.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Omdat het hygiënischer is.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo allemaal, ik ben eigenlijk heel benieuwd waarom jullie eigenlijk ondergoed dragen. Ik snap echt niet waarom je ondergoed draagt. Het is immers toch niet meer dan normaal dat je gewoon altijd met je blote kont in je broek gaat. Leg mij is even uit waarom jullie ondergoed dragen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gasten, ik ben heel tevreden dat jullie zo goed reageren hoor. Ik draag inderdaad al meerdere jaren gewoon geen ondergoed meer en ik ben dat ook zo gewoon. Ik doe echter wel niet iedere dag een andere broek aan hoor. Helemaal niet. Ik draag dezelfde broek gewoonlijk 2 weken vooraleer ik die broek bij de was doe hoor. Doen jullie dagelijks een propere broek aan? Dat is toch wel niet nodig, denk ik. Waarom doen jullie zo dikwijls een propere broek aan? Dat begrijp ik niet hoor. Vertel dat is alstublieft.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook geen, vooral met warm weer

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe dat soms

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag geen ondergoed op doktersadvies. Ik heb snel eczeem en de randjes in de liezen van een boxer maakt het alleen maar erger. Zo der boxer veel minder last. Doe wel dagelijks een schone broek aan.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat echt heel onhygiënisch.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey jongen van 17, tijdens het omkleden bij de gym dan sta ik gewoon even in mijn blote kont. In het begin dan kijken ze allemaal wel naar mij hoor zo van hey die gast heeft geen ondergoed aan. Maar na een tijdje dan weten ze dat en dan reageren ze daar nimmer op. Maar dat duurt toch wel eventjes hoor vooraleer niemand nog reageert. Ik krijg ook regelmatig opmerkingen van de leraar in mijn agenda en zo.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Konden jouw ouders geen ondergoed betalen dan ??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe doe je dat op school met gym dan?

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten