Skip to content
7 reacties
310 weergaves

Waar zijn jullie onzeker over?

Ik ben benieuwd, ik vind veel aan mijzelf niet mooi maar wat vinden jullie niet mooi aan jezelf en waarom is dat. Maak je jezelf gek of ben je gepest vroeger?

16 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • @J16 Wat voor gevoelens heb je? (Maybe kan ik je helpen)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn lichaam, ik ben namelijk heel dun maar ook vrij gespierd, maar die spieren zie je niet echt. En trouwens j19, die vetrol die je ziet als je zit heeft iedereen gewoon hoor, ik ook...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M'n buik. Ik ben niet dik en je kunt m'n buikspieren ook wel een beetje zien, maar als ik zit dan heb ik toch een vetrol. Ik zou daar graag van af willen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M20, ja daar heb je gelijk in, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Thuis ben ik voor mijn gevoel op mijn best maar zodra ik ergens anders ben dan is dat gevoel weg.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Over mijn gevoelens, ze zijn zeg maar heel kut en ik zou ze niet aanraden. Ze gaan ook nooit weg...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen van 16. Wat jammer vind ik dat wat jij schrijft. Je begint door te schrijven dat je veel aan jezelf niet mooi vindt. Dan heb je een negatief zelfbeeld en dat vind ik jammer. Om te beginnen zijn er wel meer mensen, die bepaalde dingen aan zichzelf, bijv. qua uiterlijk, niet mooi vinden. Soms kun je er wat aan doen, maar ook heel vaak niet. Uiteindelijk moet je leren dealen met de situatie, makkelijker gezegd dan gedaan. Als je negatief over jezelf denkt, dan straal je dat ook uit. Ik zou jou zo gunnen dat je wat gelukkiger was met jezelf. Ik denk dat ook jij mooie kanten hebt, alleen zie jij ze misschien zelf (nog) niet. Ook schreef je over pesterijen. Verschrikkelijk ! Dat doet ook geen goed aan jouw zelfbeeld, wat daardoor misschien nog slechter wordt. Weet je dat mij wel eens opgevallen is dat heel veel dingen niet altijd met uiterlijke kenmerken hebben te maken ? Zo heb ik wel eens een hele dominante jongen gezien met een grote bek, die absoluut niet knap was, in tegendeel. Niemand haalde het in zijn hoofd om hem te pesten. Ik wil hiermee alleen maar zeggen dat het niet alleen van uiterlijk afhangt. Maar goed, jij hebt een heel ander karakter, ik denk dat jij meer een gevoelige jongen bent. Je moet ook niet willen worden zoals deze jongen, maar zijn op een manier, die bij jou past. Ik weet zeker dat er mensen zijn, die van jou houden en om jou geven. Jij mag zijn wie je bent, ongeacht hoe jij eruit ziet. Jij hoeft niet te veranderen. Dat bepaalt een ander niet voor jou. Waar haalt die persoon het recht vandaan ? Ik zou mij vooral richten, als ik jou was, op de mensen, die van jou houden en jou waarderen zoals je bent. Uiteindelijk heb je daar veel meer aan. Ik ken jou verder niet, maar ik weet zeker dat jij de moeite waard bent. Het kan wel eens zo zijn dat jij over veel meer dingen hebt nagedacht dan vele anderen van jouw leeftijd en dat jij een veel rijker gevoelsleven hebt dan vele anderen, die meer oppervlakkig zijn en wellicht alleen met zichzelf en uiterlijk e.d. bezig zijn. Ik wens jou het allerbeste toe !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn pik en ook mijn lichaam

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten