Skip to content
10 reacties
1065 weergaves

Thuiskapper

Vanaf ik me kan herinneren word me haar door de thuiskapper geknipt. Ze komt een keer in de vier vijf weken en knipt dan me moeder me pa, zus en mij. Ik vind het alleen steeds vervelender dat je dan in de keuken zit en dat dan iedereen mee kan kijken en ook elke keer van alles roept. Ook kan ze niet alles zo als ik dat wil. Wat kan ik het besten doen?

15 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Die jongen van de kapperszaak knipt ook aan huis heb er met de lockdown dankbaar gebruik van gemaakt hij is homo maar dat merk je niet zo toch zat ik met een erectie op de stoel waarvoor ik mij best lullig voelde toen hij de kapmantel af deed hij heeft dat gezien

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Normaal ga ik wel gewoon naar de kapper toe. Me broer heeft me een beetje gek gemaakt dat hij me haar ging millimeteren. Dus leek me wel wat in de zomer. We hebben thuis geen mantel maar allen haartjes in je shirt is ook niets. Dus alleen in me boxer op de stoel. Makkelijk om dat de afgeschoren haren weg te wassen en vegen. Dat ik een stijve kreeg van opwinding maakte hij alleen wat grappen over.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ligt er maar net aan wat voor kapmantel dat is jongen 14 jaar want sommige kapmantels hebben mouwen mijn huiskapper heeft deze ook waar je met de armen in de mouwen gaat

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Me tante doet dat al jaren dat knippen aan huis ik begin mij er vet voor te schamen omdat zij daarvoor een groot wit schort heeft die ze dan achterstevoren bij ons aandoet daarvoor moet je je armen in mouwen doen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • De moeder van mijn beste vriend (die ik van baby al ken omdat onze ouders ook bevriend zijn) is kapster. Dus als ik daar ben gamen of chillen en ze heeft tijd doet ze me haar als het weer nodig is. Vaak onverwacht dus daar even me douchen. Net als jongen 16 zegt ze heeft er geen moeite mee als ik dan in boxer ga zitten. Ik ken dan ook weinig schaamte. Ook als zijn broertje of zus of vriendin er zijn. Gelukkig kan zij wel dus alle kapsels die ik wil maken. Voor ts ik zou me er niets van die aandacht aantrekken. Tenzij je echt een kapsel persee en kapsel wil die ze niet kan want dan zou ik naar een kapsalon gaan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • onze kapper aan huis werkt in een kapperszaak en heeft altijd een wel een normale kapmantel met een rol van die nekkraages bij zich beter zo dan krijg je ook geen last van kriebel haartjes in je kleren

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • beter j.15 ik ben homo en roze is mijn lievelingskleur denk wel dat als ik zo,n kapster of kapper aan huis heb dat ik er geil van word van zo,n soort kapperjas.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is in ons gezin een vrouw die het hele gezin knipt ze heeft niet zo,n kapperschort maar een soort kimono,ik schaam me daar vet voor omdat het roze is maar dat durf ik niet te zeggen weet niet goed ermee om te gaan het liefst ga ik naar een gewone kapper maar dat willen mijn ouders niet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @j16 Krijg je dan soms een stijve als je bijna of helemaal bloot bent en die wriemelt door je haar ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als jij naar een andere kapper wilt, doe je dat toch? Een kennis van mijn moeder knipt me al zolang ik me kan herinneren. Sinds ik gel of stylingproducten gebruik wil ze graag dat ik eerst mijn haar was voor ze me gaat knippen. Dan knipt ze eerst die voor me willen in de badkamer beneden en ik douche me boven. Als zij klaar is beneden dan ben ik meestal klaar boven. Dat ik dan in mijn boxer ben of bloot maakt haar niet uit. Ze kent me al vanaf dat ik klein was. En ik heb geen gekriebel van haar wat in mijn kleren zit. Wees je zelf, trek het je niet zo aan of laat je knippen op een plek waar je zonder je ouders en zus bent.....

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten