Skip to content
109 reacties
10911 weergaves

Speedo ja/nee?

Wie draagt er een speedo en waarom wel of niet?

16 jaar
3 jaren geleden

109 Reacties

  • Koop eens een zwem string

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zelf draag ze ook niet, maar wil het best eens proberen. Het is best jammer dat er hier in NL zo raar over gedaan wordt... Zwemshorts worden ondertussen ook steeds korter en korter...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo jongens
    De Nederlandse jongeren hier zijn zo preuts bang dat hun geslacht deel te klein is , en dan denken ze dat iedereen vind dat ze te kleine pik in hun broek h.g e hebben .
    Ik werk zelf in een zwembad en geef daar zwemles .
    Ik heb ook in Scandinavië gewerkt om verschillende zwembaden voor mijn stage, en daar moet je ook een gewone zwembroek aan ,
    Maar hier in nederkand trekken ze een zwemshort aan met daar onder een onderbroek wat gewoon voor is om je vieze onderbroek er onder aan te houden .
    Ze willen het ook in Nederland dat gaan veranderen om geen shorts en onderbroek meer te gaan dragen . .
    Als je verder kijkt naar de jongeren in Europa waar het normaal is in een Speedo te zwemmen, dan zijn ze hier in nederlan MD wel heel erg preuts en er is veel schaamte daar over

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag een speedo slip met daaronder een zwemstring. Ik draag mijn lul omhoog en met een string eronder zitten mijn ballen mooi recht (in plaats van eentje die lager hangt) en verplaatst mijn lul nog minder van plaats. Als je een speedo wilt aandoen maar niet hard wilt opvallen, kies dan voor een donkere kleur zoals zwart. Daar zie je de bobbel het minst goed in. Zelf draag ik lichtblauw het vaakst, waar je dus wel veel in kan zien maar ik vind dat niet erg. Elke jongen heeft een piemel en ballen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik persoonlijk zie ook liever bedekte billen met een strakke slip. Mijn vriend heeft een rode zwemslip en ondergoed ook allerlei kleuren slips. Ikzelf draag ook liever geen strings.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is heel mooi gezegd M16, maar zelf vind ik de 'kick' van blote billen eigenlijk leuker :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen17. Het mooiste vind ik voor een jongen dat zijn billen een beetje bedekt zijn, bijvoorbeeld een lekker strak zittende ballenknijper in een mooi kleurtje, waarin alles mooi tot uitdrukking komt. Dat is toch mooi gezegd?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk dat jullie dames zo positief reageren op de speedo's, maar ik vind ze eigenlijk nog wat te groot. Wat vinden jullie dan van een string voor jongens?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal eens met jullie, meisje21 en meisje17 en 16. Zeg nou eerlijk, wat is er nou mooier dan een prachtige en leuke jongen in een speedo. Ik zou het niet weten.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Mn vriend schrok zich rot toen ie er achter kwam dat hij alleen zn Speedo slip had. Ik zei dat ik slips veel mooier vind en dat zn short maar eens verleden tijd moest zijn. En dat hij zn speedo wel bij mij altijd draagt maar nu we met vrienden zijn ineens niet. Dus aangezien hij niet anders had dan zn rode puma zwemslip moest ie wel. Eerst moesten paar vrienden en mijn vriendinnen wel ff lacherige opmerkingen maken. Maar daarna gaven ze wel toe dat het goed stond en een paar vrienden vroegen ook wel aan hem of het nou lekkerder zat. Waar zij een druipende natte short aan hadden was de slip van mn vriend zo droog in de zon net als onze bikini's eigenlijk. Toevallig waren er nog wel wat jongens met een slip. Wie weet word het weer wat normaler onder de jongens om slips te dragen. Hoop ik wel. Want zeg nou eerlijk zo'n lange short kan echt niet meer. Vind ik dan

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje17. Ik ben het 100% met jou eens. Dan ga ik elke mooie zomerdag naar het strand!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Geweldig van jou, meisje21. Een speedo is zoveel mooier voor een jongen dan zo'n boxer. Het liefst zie ik een strand vol met jongens in een speedo. Dat zou echt genieten zijn.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel goed, meisje21. Een speedo is veel mooier voor jouw jongen dan een boxer.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M21 goed idee!! laat je ons weten hoe t afloopt?????

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Valt mij op dat er veel jongens zijn die het liefst een speedo/slip dragen. Maar ik zie het zelden op het strand of zwembad. Mijn vriendje is er ook zo éen, hij draagt altijd slips of een speedo met zwemmen als ik samen met hem ben, maar zodra er vrienden bij zijn doet ie weer een short aan. Toch bang vpor reacties. Ik vind die slips en speedos veel beter staan. We gaan morgen naar het strand met vrienden, ik ga stiekem zijn short uit zn tas halen, moet ie wel zn speedo aan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen21. Ik ben het helemaal met jou eens. Ik draag ook het allerliefst een speedo of een slip. Vooral als je zoals ik een wat grotere zak hebt, dan slingert dat niet zo heen en weer, maar wordt het een beetje ondersteunt, zoals jij zegt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is daar nu aan?
    Als je een Speedo wil dragen, doe je dat toch gewoon?! Jou leven, jij doet wat jij wil!
    Groot of kleine piemel? Een kleintje wordt ook groot!
    Persoonlijk vind ik slips zo leuk zitten!
    Vroeger alleen maar boxers en Zwemshorts.
    Overgeschakeld op slips van ondergoed, en nadien om te zwemmen. Heerlijk! Het lijkt wel of een onzichtbare hand het boeltje lekker samen gaat houden.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Speedo als het moet, naakt als het kan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16 ik draag juist geen Jammers met trainen omdat je dan alles te goed ziet zitten en dan iedereen ziet hoe klein die bij mij is. In een speedo zwemslip zie je dat veel minder goed. Dat je dan mn benen zit vind ik geen probleem.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Is een Speedo zwembril ook goed? Grapjes terzijde, ik draag zelf een strakke zwembroek die net tot boven mijn knieën komt. Ik doe aan zwemmen als sport, dus zit ik normaal wel wat langer in en rond het water dus heb ik toch liever iets waar ik mij iets comfortabeler in voel. Het gaat bij mij niet om hoeveel ze zien, maar ik vind het gewoon niet super comfortabel om rond te lopen in iets dat maar van net boven tot net onder je kruis gaat en je benen volledig bloot laat.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten