Skip to content
10 reacties
1430 weergaves

sportdag (met waterspelletjes)

Hallo!
Morgen (8/6) hebben we sportdag.
Aan het eind van de dag spelen we waterspelletjes.
Het probleem is: je kan je nergens omkleden, ...
Het is een openbaar domein, geen wc's, ...

Nu zou ik een zwembroek aandoen onder mijn training in plaats van een onderbroek. Zijn er mensen met andere tips?
(ps: ik woon in België, heb een rijbewijs en een auto, geen omkleedruimtes in de buurt)

18 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Laat me raden : dit is een Belgisch verhaal. O zo typisch voor de Belgische politie. Die HATEN jongeren. Telkens wanneer ze een groepje jongeren zien die plezier maken, gaan ze er op af. Bullebakken, dreigen met vanalles en natuurlijk een boete. Jullie mogen van geluk spreken dat jullie niet gearresteerd en /of in mekaar geslagen werden. Daar kicken ze op. Vreselijk land om in te leven. Niks vrijheid heb je hier.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Raar hoor TS. Drie dagen geleden doe je moeilijk en preuts om je even te verkleden en nu ga je met een vriend staan rukken en sta je je te verlekkeren aan jongens en meisjes die zich even omkleden. Meiden die van schoolleiding niet in zwemslip mogen zwemmen en politie die zijn tijd besteedt aan bonnen uitschrijven aan mensen die zich verkleden, daar waar er geen andere mogelijkheid is. Waar gebeuren die dingen?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ts hier We hadden geen tijd om te omkleden maar had mn zwembroek al aan. Het is een open park met 10 parkeerplaatsen waar 2 autos stonden en er dus geen omkleedruimte was Zelfs de meisjes met een zwemslip moesten iets langer aandoen van de leerkrachten. Nadien wist een vriend van me een bosje zijn en hebben ons daar uitgekleed, afgedroogd, gerukt (elk zichzelf; omdat er enkele nog een grote hadden van de meiden te zien) en aangekleed. Moest ik me omkleed hebben daar, had ik zeker een gasboete gekregen, er stond namelijk politie en die gaven iedereen die met hun snel omkleedden (zowel j als m) een boete. Was wel een mooi zicht al die blote borsten en dicks.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon even omkleden naast je auto, lijkt me geen probleem toch

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Erg handig jongen van 21, maar dan moet hij zijn auto wel voorzien van goed sluitende gordijntjes, want er staan natuurlijk overal meiden op de loer om te gluren als zijn broekje uit gaat....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je vraagt er zelfs om... Je geeft aan dat je een auto hebt. Probleem opgelost, kleed je in de auto gauw even om!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, je kan ook wel overal een probleem van maken. Ik denk dat het leven voor de TS heel erg zwaar is......

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan die waterspelen toch ook gewoon in je boxershort spelen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, sorry voor de late reactie. Een zwembroek lijkt me een ged idee!. Anders kan je je ook ergens achter een boom ofzo snel omkleden. Veel plezier en laat weten he het gegaan is!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zucht , jongetje van 18, wat dacht je van onderbroek uit zwembroek aan en daarna zwembroek uit, afdrogen, onderbroek aan. Of heb je daar zo iets raars dat dat het daglicht niet aan kan ?

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten