Skip to content
77 reacties
11124 weergaves

Heeeeeel dringend plassen

Wanneer en waar moedt je vor het laatst zo erg plassen dat het niet meer te houden was en joe heb je dat opgelost. Want wij doen het niet zoals de meiden van het meidenforum in ons broek Ikzelf moest in de bus echt berenodig. Ik heb toen onder mijn schooltas op het randje van de stoel in een platic zakje gepist. Luchtte enorm op.

17 jaar
3 jaren geleden

77 Reacties

  • Bedankt dat je dat begrip hebt jongen van 21. Sinds ik 9 was is dat nooit gebeurd, dus ja zo voel je je dan. Kreeg het ook niet mijn strot uit om’dat te zeggen. Was eigenlijk blij dat een vriendin het zag en zei, hoefde ik dat niet. Zo stom van me.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan toch heel rot zijn als zoiets gebeurd kan me goed voorstellen als je ervan moet huilen hoor.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Één keer toen ik met een paar vrienden ergens naartoe reed met de auto (twee van hen waren ouder dan 18 dus voor het rijden was dat in orde) toen ik echt dringend naar de wc moest. Nu vonden die anderen het om één of andere reden hilarisch om niet te stoppen en me aan de kant van de weg te laten plassen. Na een tijd kon ik niet meer en heb ik gewoon een bijna leeg flesje van één van hen gepakt en daarin geplast.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 20 jaar en in je broek plassen dat kan nog wel gebeuren meisje, maar daarom huilen dat is kinderachtig.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gisteravond, alles in me broek ik kon het echt niet meer ophouden. Ik ging nog bijna huilen ook, wat een ellende was dat.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ja misschien dat jongens er moeilijk over doen. Voelde me ook gewoon lullig.
    Gelukkig was het alleen de voorkant van mn onderbroek die nat was anders had ik het wel moeten vertellen.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb pas ook mijn broek en alles gewassen en niets gezegd. Ik schaamde me toch wel erg en zo n gesprek over hoe het kwam en wat ik beter had kunnen doen had ik geen trek in. Dat weet ik best maar dat was toen te laat. Geeft dus nix jongen 13 het is toch je eigen broek.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat bedoel ik nou jongen van 13. Als ik een keer in mijn broek plaste dan zei ik dat gewoon tegen mijn moeder en ook tegen een vriendin. Jongens doen daar zo moeilijk over en dan zit je dus ook met een pisbroek in je kamer.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou ik schaamde me, dus ja ik vond dat erg.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Lekker fris op je kamer jongen 13. Is het nou zo erg om tegen je moeder te zeggen dat je zo erg moest en daardoor een vieze broek hebt die gelijk gewassen moet worden. Vindt ze heel normaal als dat een keertje gebeurt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • haha, oke lul dan. Noem hem dingetje omdat ie nog klein is haha.
    Maar ik heb mn onderbroek gewoon op me kamer laten opdrogen en toen in pas in de wasmand gedaan. Anders gaat het inderdaad stinken.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kan gewoon gebeuren jongen 13. Er zitten dan een paar dingen tegen en niemands blaas is oneindig groot.
    En toen heb je zeker niets tegen je moeder gezegd, je onderbroek laten drogen en onder in de wasmand laten stinken. Zo doen jongens dat meestal weet ik ( ik heb een broertje).
    Verder noemen we dat dingetje hier gewoon piemel of lul.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is de veiligheid dat je blaas niet zo vol wordt dat er schade komt jongen 21. Die werkt dus prima, want je had al ver daarvoor naar het toilet moeten gaan. Het vervelende is dat moment kies jij niet maar je blaas. Een keer het zover laten komen is niet erg alleen je broek wordt zo nat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Had het een tijdje geleden ook. Was bij een vriend en moest plassen, maar doe dat liever thuis. Dus toen ik weg ging voelde het al kut op de fiets.
    Omdat er een ongeluk gebeurd was moest ik een heel stuk omfietsen en toen kon ik het echt bijna niet meer houden. Toen ik thuis kwam heb ik echt me dingetje dicht geknepen en heel voorzichtig van me fiets afgestapt en langzaam naar binnen gelopen. Gelukkig was er niemand thuis. Net toen ik op de wc me broek los maakte moest keihard ik niezen door hooikoorts... Echt klote, want toen was toch nog me onderbroek helemaal nat aan de voorkant.
    Maar ja toen even dingetje gewassen en schone onderbroek aan gedaan voordat er iemand thuis kwam haha. Volgende keer maar gewoon plassen op een vreemde wc, eigen schuld...

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt helemaal J22. Je moet je blaas niet tergen. In de tijd van erge corona waren veel toiletten gesloten omdat ook cafetaria dicht waren en il werk voor een bezorgingsdienst als zzp. Moest al ontzettend nodig maar nog 1 pakket. Krijg ik door dat ik een spoedpakketje af moet halen en gelijk ergens bezorgen. Dat kun je niet weigeren. Da krijg je de situatie dat je vreselijk aan moet spannen om het nog op te houden. Dat zakt dan steeds wel weer mede door het befaamde wiebelen, dus ik ging maar door. Totdat de zoveelste keer het niet wilde zakken. Ik moest dus blijven aan spannen en toen werd de drang ook nog ineens nog erger. Toen ging het in mijn broek. Doe je niets meer tegen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @J20. Dat overkomt mannen ook wel eens, we hebben het er natuurlijk niet over.
    Vanmorgen was ik voetballen, maar daarna douchen we nog niet. Dus ik broek over voetbalbroekje en naar huis dus ook niet via de toiletten. Spring op mijn fiets en normaal ben ik in kwartiertje thuis. Moest toch plassen van die thee in de pauze.
    Gaat net de brug open en ik voelde mijn blaas al tegensputteren. Eindelijk ging de brug naar beneden, maar de bomen niet omhoog. Toen ging de brug weer omhoog en kwam er een militaire boot voorbij die kennelijk voorrang kreeg.
    Dat werd dus echt knijpen. Ík zocht een uitweg tussen die 300+ fietsen voor en achter mij maar niets leidde tot een plasplekje
    Eindelijk ging de brug omhoog en zowaar de bomen open, maar die laatste kilometer naar huis was verdomd moeilijk en ik was echt even bang dat ik in mijn broek zou plassen.
    Als die brug voor de derde keer omhoog was gegaan was dat echt gebeurd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Precies jongen 21, als dat eenmaal is gebeurd is dat de enige oplossing. Ik heb een keer in Brussel een vriendin in een stil plekje van een park geparkeerd en met Plans op de iphone ben ik naar de dichtstbijzijnde Zeeman gerend. Daar heb ik de lelijkste broek in haar maat voor 12 euro gekocht. Zelf had ik nog reserveslipje wat maar 3 maten te klein was en de vakantie ging vrolijk verder. Maar wat moest die nodig.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is voor een jongen echt een grote schande meisjes van 19 en 21. Zoals jullie zelf al zeggen kunnen wij in geval van nood makkelijker dus in je broek mag niet voorkomen ook niet als je zoals ik het al een uur vreselijk op moest houden. Ik was toen al belachelijk voor de hele groep, want het was vo or iedereen duidelijk dat ik het het laatste half uurtje niet meer op kon houden en doordat ik in paniek raakte verraadde ik ook dat ik op het punt stond om te plassen. Daar achterin de bus met mijn piemel boven eenflesje maakt je ook een kleuter. En je krijgt opmerkingen die best grappig zijn bedoeld, maar vernederend aankomen. Ik krijg echt geen complex en goed voor jullie dat jullie er makkelijker mee omgaan. Dat kunnen jullie ook omdat je vriendin of je moeder het misschien ook wel een keer had. Mannen doen dat niet.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • je kan er niets aan doen als je broek nat is dan gewoon door gaanwaar je naar toe gaaten koopeen droge

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Eeuwig dankbaar en onsterfelijk belachelijk, je maakt er wel een drama van j20. Ik moest ook een keer zo erg dat ik in mijn broek pieste, kan er nu vrolijk om lachen. Ja nogal stom van me dat wel. Stel je voor dat het je morgen weer overkomt, dan moet je geholpen worden voor een complex of een syndroom.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten