Skip to content
11 reacties
1196 weergaves

Fout appje

Hey. We hebben 2 groepsappen in de klas, 1 met de mentor en 1 zonder hem en alleen leuke mensen. In de laatste app zei een jongen iets over pijpen. Toen heb ik per ongeluk in de andere app gereageerd dat ik hem wel wilde pijpen en andere jongens ook wel. Toen ik het zag was het al te laat!!!! Nu heeft die mentor mij uit de app gegooid. Anderen moesten er om lachen. Ik schaam me dood dat de hele klas dat nu weet. Wat moet ik doen???

15 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Fijn voor jou TS dat het probleem is opgelost. Dat jij die jongen gepijpt hebt dat hadden we wat mij betreft niet hoeven te weten, maar goed, ik hoop dat jullie er allebei van genoten hebben.
    Wat je mentor betreft is het natuurlijk een andere zaak. Jij bent dom geweest, maar die man heeft ook niet bepaald verstandig en professioneel gehandeld en nu zit hij thuis over zijn toekomst na te denken.
    Wat ik mij afvraag is hoe jullie straks naar die man kijken als hij (na de vakantie?) weer terugkomt. Hij had wat minder bekrompen en vergevingsgezinder moeten zijn, maar dat kon hij blijkbaar niet. Ik hoop dat jij en je klasgenoten dat wel kunnen zijn en volgend schooljaar met een schone lei willen beginnen. Voor de rest is het misschien een goede leraar, maar als mentor helaas wat minder.
    Allemaal wat geleerd en allemaal wat volwassener geworden zullen we maar denken.

    Succes met de overgang en een fijne vakantie!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wijze les voor je, hou het netjes in groep apps. Ook al begint een ander.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey. Ik ben TS. Heb met mijn ouders een gesprek gehad met de rector. Hij had eerst klasgenoten gevraagd wat en hoe de mentor deed. Hij zit nu "ziek" thuis. Ik kreeg een herkansing voor een toets en daar had ik nu een voldoende voor. Alles is nu weer goed en ik heb die jongen gepijpt;-)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe de lerarenopleiding en wat jouw mentor doet is ongewenst gedrag van een docent. Dat het ook nog je mentor is is helemaal raar. Een mentor hoort een vertrouwenspersoon voor de klas te zijn, daar hoor je als leerling heen te kunnen gaan als je ergens mee zit. Deze man is duidelijk ongeschikt voor zijn functie. Je zei dat de meeste uit je klas achter je staan. Praat met z'n allen met de rector en conrector. Die kunnen niet anders dan jullie op jullie woord geloven. Jij hebt gedaan wat je moest doen,. Hij moet jou excuses accepteren en stoppen om jou belachelijk te maken tegenover de rest van de klas. Succes!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan gewoon niet geloven wat ik hier lees! Deze man is duidelijk ongeschikt voor een functie als leraar. Wat hij doet is volledig onprofessioneel. Wat je ook denkt van een leerling je dient als leraar altijd elke leerling hetzelfde te behandelen tenzij de betreffende persoon zich misdraagt.
    Jij hebt een domme fout gemaakt, je hebt je excuses aangeboden en daar zou het mee klaar moeten zijn. Het probleem is dat veel van dit dit soort leraartjes min of meer gefrustreerde mannetjes zijn die jaren lang hetzelfde werk doen zonder uitzicht op vooruitgang. Ze hebben te maken met leerlingen die natuurlijk wat kennis betreft de mindere zijn, maar zij gaan straks van school en maken wellicht carriere, maar die leraar niet, en dat knaagt aan ze. Zij zitten op een dood spoor. Het enige wat ze er tegenover kunnen stellen is hun macht gebruiken, misbruiken beter gezegd.
    De rector had je leraar moeten vertellen dat hij zich normaal moest gaan gedragen, maar blijkbaar mist hij daartoe de moed of het gezag. Het probleem is dat er een groot gebrek aan leraren is dus wil hij die leraar niet teveel tegen de haren in strijken, maar er zijn grenzen.

    Weten je ouders van het gebeurde? Ik denk dat het tijd wordt dat je vader of je moeder eens een gesprek hebben met de rector en hem vertellen dat het gedrag van die leraar volledig onacceptabel is. En dat ze verwachten dat hij weer normaal gaat doen. Ze zouden ook kunnen beginnen met die leraar en hem vragen hoe het zit. Het lijkt er op dat je leraar ook last heeft van seksuele frustraties. Is hij getrouwd?

    Als hij weer zegt dat hij jou niet wil zien dan antwoord je maar dat het jammer is voor hem, maar dat jij nu eenmaal in die klas zit en dat hij betaald wordt om jou les te geven. Als hij daar een probleem mee heeft dan moet hij maar naar de rector gaan. Jij zou ook naar de rector kunnen gaan en zeggen dat je leraar jou niet in de klas wil hebben. Kijken hoe hij dat dan oplost.

    Een vervelende zaak. Ik begrijp dat je bang bent voor de gevolgen als je het op de spits drijft, maar je hoeft niet alles te accepteren. Je zou ook nog eens prive met die leraar kunnen praten en hem zeggen dat je het onbegrijpelijk vindt dat hij zich op deze manier gedraagt. Dat je moeite hebt om respect te blijven voelen voor iemand in zijn positie die zich zo gedraagt.
    Ik zou maar goed mijn best doen op die vakken van hem zodat hij geen mogelijkheid heeft om jou te benadelen zonder zichzelf in de vingers te snijden. Het schooljaar is bijna voorbij moet je maar denken.

    Ik wens je sterkte!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Heb sorry tegen de mentor gezegd maar hij noemde mij in de klas een vies etterbakje. Een paar zaten te lachen maar de meesten namen het voor mij op. Toen ik een vraag had over de les zei hij "het is net alsof ik doof wordt" Toen vroeg iemand anders iets. "O, gelukkig het gehoor is weer terug". Toen vroeg ik het nog een keer. "Die vervelende doofheid ook". Toen heb ik mijn tas gepakt en ben het lokaal uitgelopen. Toen zei hij "opgeruimd staat netjes". Heb een klacht ingediend bij de rector. De mentor beweert dat ie dat niet heeft gezegd, dus de klas liegt. Gisteren hadden we de zak en liep het lokaal in. " Goedemorgen jongelui, welkom op 1 na, .... Ik wil jou hier niet zien, ik hou het graag netjes in mijn klas. Daaaag ......" .ik heb nog nooit gezeik met die vent gehad!!! Anderen wel..... Maar ik ben nu duidelijk het pispaaltje. We hebben scheikunde en natuurkunde van hem en dat zijn best wel bekangrijke vakken voor mijn studie wat ik wil gaan doen. Ik wil mijn best wel goede cijfers niet door hem onderuit laten halen!!!!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad naar je mentor gaan en zeggen dat het een grapje was.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • zeg gwn dat het een grap was

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Lekker onbezonnen digitaal door blijven gaan, begrijp werkelijk niet waarom dit soort zaken überhaupt via de app gecommuniceerd moeten worden. En als 15 jarige al zo met pijpen bezig zijn, wordt eerst droog achter de oren!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • gewoon door leven...

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha, In ieder geval weet de hele klas nu dat ze bij jou terecht kunnen! Wat je zou kunnen doen is naar die leraar gaan en zeggen dat het een vergissing was dat het in die groep gepost werd. Verder kun je zeggen een jongensgeintje was, dat je het niet serieus meende, en dat jij je erg schaamt voor wat er gebeurd is. Die mentor moet toch een beetje begrip kunnen opbrengen voor wat jongens van vijftien soms doen. Hij vergeeft je vast wel! Verder zou ik maar helemaal niet meer dat soort appjes sturen.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten