Skip to content
16 reacties
1500 weergaves

Maskers op omegle

Hoii, wat vinden jullie prc van mensen met maskers op omegle?? ik heb zelf een anonymous masker, gewoon om te trollen. Doen jullie ook weleens maskers op? Zoja welke?? En zijn jullie dan ook zo benieuwd wie er achter het masker zit?? Gr

23 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • J.20; ben je een digibeet ??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Heeft iemand de website van omegle? als ik daar probeer aan te melden moet ik een universiteitsmail invoeren? Iemand enig idee wat te doen

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook nogal wat van die webcamfilmpjes gezien en enkele keren met een echt meisje leuk gebabbeld

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik login vanaf mijn windows-pc. Dan is het duidelijk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe ga je naar de site zonder moderator @M19

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Door dit topic werd ik toch weer een beetje nieuwsgierig. Daarom zojuist weer eens sinds lange tijd op omegle.com gekeken (18+ zonder moderator). Maar wat een teleurstelling..... Heeft mogelijk ook te maken met het tijdstip van de dag natuurlijk, maar ik werd er niet vrolijk van. De jongens en mannen die je ziet zijn wel echt. Die zijn er altijd en penissen zijn er ook genoeg te zien. Maar ik wil de jongens die op zoek zijn naar contact met meisjes even waarschuwen. De enige meisjes die je op dat board te zien krijgt zijn filmpjes van webcammeisjes die eerder zijn opgenomen. Je ziet dus op de beelden niet de persoon die aan de andere kant achter het toetsenbord zit. Waarschijnlijk is dat een of andere pervert die jouw beelden aan het opnemen is. Pas dus op met wat je doet en allemaal laat zien.
    Maar nogmaals, misschien is het op andere momenten van de dag anders.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Binnen dit topic is er geen meisje van 21, dus heb je het wellicht tegen mij..... Gedeelte 18+ zonder moderator. Je kan daar doen wat je maar wil.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 21 Ik zit op de 18+ site. Maar mag je dan wel of niet naakt?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • gewoon via je browser; omegle.com

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan de app niet vinden hoe heet de app op appstore

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen21; zit je wel op het goede board dan voor 18+ ???? Je kan ook deelnemen op de normale chatsite en daar is bloot uiteraard niet toegestaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Is dat niet wat onbevredigend als je iemands gezicht niet ziet? Als ik naar een filmpje kijk dan zie ik graag de emoties. Dat is toch waar het om gaat! Als er langdurig wordt ingezoomd op een "bepaald detail" vind ik dat altijd heel ergerlijk.
    Laats kwam ik een filmpje tegen van een jongen met lang donkerblond krullend haar. Zijn uiterlijk en gedrag deed mij heel erg denken aan een jongen waar ik hier een contact mee heb gehad dat mij erg geraakt heeft.
    Wat die jongen deed was niet zo interessant en hij had niet echt een gespierd lichaam, maar de manier waarop hij op een gegeven moment in de camera keek raakte mij net zo als dat verhaal van die jongen van toen. Hij had net genoeg vrouwelijkheid in zijn gezicht om knap te zijn, maar het was hoe hij keek, wat ik in zijn ogen zag, wat mij raakte.
    Wat ik zag was verlangen. "Hier ben ik, neem mij en hou van me," dat was wat ik zag.

    Je komt wel eens van die Omegle filmpjes tegen, maar bijna altijd is er geen spat aan. Als je dan ook nog geen gezicht ziet dan is het helemaal niets. Misschien is het spannende dat het real time is en dat je contact heb met een echt iemand?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik word elke keer van omegle geblokkeerd. Hebben jullie tips om dit te voorkomen?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dit nog nooit zelf gedaan. Maar kijken naar maskers of gezichten vind ik niet zo bijzonder. Kijken naar blote lichamen en dan met name borsten vind ik heel mooi. Dat doet vaak wel iets met mij. De intense climax bij jongens en meisjes.........maar romantisch strelen is ook pure verwennerij.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS - @M19 haha nice! Ja ik vind dat ook juist spannender haha, als je t nu nog steeds deed, was t geen straf voor mij als ik jou tegenkwam hihi..

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik plm 17 was heb ik ook op omegle mezelf bevredigd. Had altijd wel een Venetiaans masker op en kon dus niet worden herkend. Ik zat dan naakt achter mn buro met mijn benen gespreid. Ik heb dat een paar keer gedaan en vind dat toen super geil. Maar na een paar keer ging ook dat vervelen.... Ik heb toen maar 1x een leuk contact gehad met een kinky stel. Het meisje had zo'n tuigje aan van leren riempjes en wat hij droeg weet ik niet meer zo. Zij waren Engels en het was wel leuk. Gezichten hoefde ik niet altijd te zien. Vaak is het juist spannender als je niet alles (gelijk) ziet...

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten