Skip to content
17 reacties
1777 weergaves

Vraagje over pik scheren

Ik lees hier van best veel jongens dat ze hun pik kaal scheren. Hoe vaak houden jullie dat bij? Ik wil ook mn pik wel kaal houden, maar dan doe ik het een keer. En daarna heb ik er weer weken geen tijd en zin voor. En dan is het weer oerwoud. Heb ook geen vriendin waarvoor ik het netjes moet houden ofzo. Misschien toch maar gewoon een dikke bos laten staan?

19 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • Boven mijn lul heb ik wel wat haar, maar houd het kort. Mijn zak (low hangers) is lekker glad en zacht en dat vind ik heerlijk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik laat het haar boven mijn piemel gewoon staan. Mijn ballen scheer ik wel.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik gebruik VEET ontharingscreme (gewoon bij Kruidvat). Is zó makkelijk. Niks geen irritatie, gewoon erop smeren, even wachten en douchen. Lekker kaal en het haar blijft ook lekker lang weg.   Ikzelf gebruik het eens in de drie à vier weken. 

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheerde me al vanaf het eerste haartje kaal eerst was dat 1 keer in werk maar uiteindelijk werd dat 1 keer per dag. Toen heb ik gezocht naar andere manieren en ben nu bezig met definitief ontharen hoef denk nog maar een paar behandelingen. Echter is dit best wel prijzig.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer 1 keer per week de pik en de ballen kaal,ik vind dat een fijn gevoel alles kaal.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer mijn pik niet en ik heb het ook nooit gedaan. Ik heb ook een dikke bos en ik laat het staan. Ik vind het stoer om veel haar te hebben op mijn pik.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer het ook niet meer kaal hoor. Veelsteveel gedoe. Ballen wel kaal af en toe, dat vind ik wel lekker. Dat doe ik gewoon 1x per week onder de douche met een mesje. Maar boven mn pik groeit te veel en krijg je na het scheren van die lelijk stoppels. Dus dat is nu een volle bos haar bij mij. Mijn vriendin zou het liever kaal of kort zien, maar ze respecteert dat ik geen zin heb om daar te scheren. Ze pijpt gelukkig nog wel gewoon

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ts, hoe kort trim je het dan?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik trim mijn schaamhaar eigenlijk ongeveer 2x per week kort

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • schaamhaar ja we hebben het... dus kan je er maar beter mee leren leven vind ik persoonlijk, bij mij staat er altijd haar, behalve 2x per jaar scheer ik alles eens af zodat het niet te veel word, daarna laat ik het weer groeien

    bij jongens die nog niet in de puberteit zijn en dus ook nog nooit geen haar hebben gehad vind ik het dan wel weer mooi omdat het natuurlijk is dat ze het nog niet hebben en dan is het wel mooi om die natuurlijke glad te zien, maar iemand die ooit wel al haar gehad heeft, als je het afdoet zie je dat wel vind ik dat daar haar heeft gestaan, dus dan vind ik het dan weer niet mooi als mensen het wel al gehad hebben zie ik toch liever een bos

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 23. Ik heb wel kans op een date hoor, maar dat is dan toch maar one night stand. Dus daarvoor ga ik me niet speciaal scheren. Als de broek eenmaal uit is en ze knappen af op mn oerwoud gaan ze toch niet zeggen dat ze niet meer willen...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat als ik geen vriendin zou hebben en er ook geen kans op een date is, ik alles ook gewoon zou laten staan.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is natuurlijk hel persoonlijk hoe behaard je schaamstreek moet zijn. Persoonlijk hou ik niet van kaal en trim ik het regelmatig kort. Bij kaalkapte je vaker aan het werk, als er weer stoppels staan, voelt dit vaak onprettig. Het is dus aan jou wat acceptabel is, daar kan ik geen advies over geven. Het excuus van geen tijd of zin leer je dan wel af! Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedenk waarom je je pik eigenlijk wilt scheren. Ga je ervoor, dan doe je het het beste gewoon even dagelijks, je zak en de aanzet van je stam. maak er een genietmomentje van door even met je stijve pik te spelen dan. maar, doe je het alleen voor jezelf en laat je je schaamhaar net zo makkelijk een paar weken staan, dan zou ik er vanaf zien. Ga het dan gewoon doen als je relatie laat weten dat toch wel graag te willen van je. Oh enne, gewoon scheerschuim en een vijfblads scheermesje werkt prima.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het niet voor jezelf doet, kun je je dat misschien besparen. Ik zou t gewoon een keer proberen en kijken of je het wat vindt, een geschoren piemel. Als het je niet bevalt kun je natuurlijk ook gewoon je schaamhaar weer laten staan. Ik scheer mijn piemel 1x per week, dat is voor mij genoeg. Groetjes en succes!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel af en toe afdoen zou ik zeggen, beetje bij trimmen is ook al voldoende zou ik zeggen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan het laten harsen het blijft dan niet weg maar langer. Of je kan het weg laten laseren heb ik gedaan is alleen weg erg duur en neemt meerdere behandelingen in beslag.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten