Skip to content
18 reacties
1420 weergaves

Ik ben echt radeloos

Hoi, ik zie het de laatste tijd echt niet meer zitten ik ben denk ik homo en ik durf niet uit de kast te komen. Mijn hele omgeving is homofoob. Ik word gepest maar het ergste vind ik dat ik geen enkele vrienden heb. Bij het groepjes maken blijf ik altijd als laatste over. Iedereen die ik ken denkt dat het goed is maar vanbinnen is dat echt niet zo. Ik denk er vaak aan om mezelf iets aan te doen. Sorry het is midden in de nacht en ik typ niet fatsoenlijk

14 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Thx @j22. Ik ben trouwens niet iemand die snel schrikt :) Om te beginnen met jouw opmerking: 'Dan komt er opeens een heel aardig iemand die alles begrijpt.' Dat is denk ik ook een goede boodschap aan jou TS. Er zijn er, ik denk vooral oudere mannen die op jong vallen, maar ook de wat oudere jongeren die daar misbruik van maken. Ik ben hier ooit over gaan nadenken omdat ik een man leerde kennen die daar juist geen misbruik van maakte maar die mij op dit gevaar wees. Ik hoop dat ik dit hier mag zeggen, om het te verduidelijken, want die man is later mijn pleegvader geworden! Toen ik hem leerde kennen ben ik anders over het leven gaan nadenken en ben een mega gelukkig persoon geworden. Ik hoop dat jij ook zo iemand bent @j22, en je valt denk ik wel op jonger. En dat vind ik wel oke op de manier hoe je daarmee omgaat. En toch is het meestal beter om iemand van ongeveer je eigen leeftijd als vriend (vrienden) te hebben denk ik, om te voorkomen dat iemand (hoe jij het uitlegt) daar misbruik van zou kunnen maken. Dus TS, pas daar zeker mee op! Vrienden zoeken is oke, maar vertrouw niet zomaar iemand! jongenout.nl is een beter idee. Daar moet je een account aanmaken en is dus safer omdat je daar niet echt anoniem bent. Yep TS, echt chill denk ik wat je losmaakt bij iedereen hier he? Het gaat eindelijk over jou! :)  Wat zou het supertop zijn als we jou hier allemaal in real life zouden kunnen ontmoeten. Jeetje, dan heb je echt supersnel vrienden om je heen. En op jongenout kan dat dus zomaar gebeuren. Ikzelf ben naar die site gegaan omdat ik een echte relatie wilde en niet jongens die enkel om seks met mij willen gaan omdat ik er goed uitzie. Jij zal er vrienden vinden die ongeveer in eenzelfde situatie zitten als jij nu zit, want ook die kwam ik daar tegen. X.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Opgewekte J16, Schrik niet, ik ga niet met je in discussie want ik vind dat jij het prima doet en ik denk dat TS veel aan jouw reacties heeft. Wat ik wel even wil zeggen is dat die opmerking over softe homo's maar een plaagstootje was naar die andere J16 en naar J18. Vooral de reactie van J18 vond ik wat aan de overdreven kant, al vond TS het fijn.

    Zelf heb ik hier begin vorig jaar een intense discussie gehad met een jongen die het ook erg moeilijk had, en waar ik werkelijk van ben gaan houden, dus enigszins begrijp ik het wel.
    Die jongen had toen contact met mij gewild en ik eigenlijk ook wel met hem, maar ik wist dat ik niet ben wat hij zocht en daarom heb ik het afgehouden. Dat heeft hem toen erg teleurgesteld en dat deed wel een beetje pijn, maar het was het beste. Nu hou ik nog steeds van hem, maar dan in stilte.

    Die ervaring laat zien wat het gevaar is als jongens zoals TS niet voor hun gevoelens uit durven komen. Ze voelen zich eenzaam en verlangen naar vriendschap, liefde en ook naar lichamelijk contact. Dan komt er opeens een heel aardig iemand die alles begrijpt. Zo'n jongen is dan heel blij, en denkt een echte vriend gevonden te hebben. Maar wat hij dan vaak krijgt is iemand die alleen maar uit is op seks. Volgens mij weet jij best hoe dat soort dingen kunnen gaan.

    Ik zou niet willen dat TS zo iets overkomt want hij lijkt mij een gevoelige jongen. Ik blijf dus hopen dat hij de moed vindt om voor zijn geaardheid uit te komen en dat er in zijn omgeving aardige jongens zullen zijn die naar hem toekomen en zegen "ik ook, zullen wij vrienden worden?"
    Als jij je blijft verstoppen dan vindt niemand je, dus kom uit die kast!
    Jongenout is in ieder geval een goed begin als hij daar nog niet aan toe is. Dan heeft hij een plaats waar hij zijn gevoelens kan delen en misschien een vriend vinden.

    Bedankt voor je reactie en ik hoop dat TS veel aan jou heeft. Jij laat zien dat je als gay ook gay kan zijn in de oorspronkelijke betekenis van het woord. Dat moet toch bemoedigend voor hem zijn.
    En, niet alle homo's zijn soft, maar de softe zijn wel de liefste, toch? ;-)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j16, duidelijk en goed verhaal, wat je stelt t.a.v. J22 geheel correct, volgens mij hebben we het hierover maken met onze “expert” die af en toe toch wel de realiteit uit ogen verliest of niet terzake-of ervaringsdeskundige is!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Thx thx TS. We laten je niet vallen! Ik wil hier ook wat zeggen over wat @j22 schreef. Beste @j22. Mag ik wat over je zeggen? Ik ben @j16 die eerder hier schreef. Je bedoelingen zijn denk ik wel oke. Ergens vind ik zeker dat je gelijk hebt, maar sommige dingen die je zegt gaan zo gemakkelijk niet. Ik vind dat je homo's te veel over één kant scheert als je beweerd dat zij soft zouden zijn. Ik vind dit te direct ook. En, waarom zou TS zo snel mogelijk uit de kast moeten komen? Dat hij dan zichzelf kan zijn? Klopt, maar zo gemakkelijk gaat dat vaak niet. Ikzelf kwam op mn 12e volledig uit de kast. Niet om te pochen maar ik ben redelijk populair en kom prima uit mn woorden en heb juist veel vrienden om mij heen. Maar niet bij elke 'anders' geaarde gaat dit even gemakkelijk zoals je weet. Ik vind je echt te direct ook al heb je goede bedoelingen. Niet iedereen is een kerel. Al snap ik dat je als 'anders'geaarde zeker wat steviger in je schoenen moet staan. Dus ik snap heel goed wat je zegt, en je hebt gelijk. Maar vaak werkt de wereld net even anders. Ikzelf heb veel mee, maar het is bijna overbodig om te zeggen dat misschien wel de meesten dat niet hebben. Ikzelf heb altijd een houding van: 'niet zeuren, en gewoon doorgaan.' En yep ik ben voor velen aardig en idd vaak vrolijk. Maar ik vind je iets te gemakkelijk in je advies naar TS. En even aan jou lieve TS, doorgaan is de remedie, zeker. Laat je kop niet hangen. Maar niet alles tegelijk in 1 keer. Mijn advies is: ga door, probeer zo veel mogelijk jezelf te zijn, ga naar jongenout.nl (daarvoor hoef je niet te wachten tot je commingout en doe dat gewoon vandaag. Daar vind je echt ook jongens die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij TS.) Maar de remedie en mijn advies is: niet te veel in 1 keer. Small steps, maar wacht niet te lang. Wedden dat je hier uitkomt TS? Ik weet het zeker! Ik heb meerdere jongens geholpen, op school en uit mijn vriendenkring. Het gebeurt nog steeds dat jongens op mijn school naar me toekomen gerelateerd aan hun geaardheid. Ik zeg niet dat ik het allemaal wel weet hoe het moet. Iedereen is anders. Maar het gaat je lukken! Beleve me! Dit wat ik je nu zeg TS, en ook naar jou @j22 doe ik uit respect. Je hebt vaak gelijk @j22, maar ieder persoon heeft nét weer een beetje een ander medicijn nodig. Ik denk niet dat we hier hierover verder in discussie moeten gaan @j22. Daar is TS niet mee geholpen.  TS, neem van ons allen hier een beetje mee, want dan weet ik zeker dat het je gaat lukken. Liefs, a BIG hug, XXX. LOVE YOU. 

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, je weet zelf hoe het met jou zit maar voorlopig weet nog niemand dat. Het komt er op neer dat jij iemand speelt die jij niet bent en daar wordt je niet gelukkig van.
    Je ziet dat er heel wat sympathie voor je is hier, je hebt zelfs oudere jongens laten huilen! (Maar dat zijn vast ook homo's, een beetje soft dus). Waarom geen begrip bij de mensen waar jij elke dag mee omgaat?

    Je wilt uit de kast komen. Doe het! Zo snel mogelijk. Laat er maar van komen wat er van komt. Als homo moet je niet al te bang zijn. Je moed gaat beloond worden en je gaat je beter voelen! Wacht niet langer!
    Je wilt ook naar jongenout gaan. Doe het! Misschien ontmoet je wel iemand zoals die leuke opgewekte J16! Tenslotte heeft die daar ook zijn vriend gevonden en kijk eens hoe gelukkig hij is!
    En die pesters, kijk ze aan en zeg: Ik ben homo, nou en? Je kan ze eens laten zien hoe goed jij kan boogschieten ;-).

    Ik weet zeker dat lang niet iedereen homofoob is. Zeker je docenten en je leiders bij de scouts en je boogschuttersclub niet en de meeste andere leden ook niet! Dat weet ik zeker!
    Begin maar thuis en bij de jongens (en meisjes) waar je het meeste contact mee hebt, dan weet de rest het heel snel ook wel. Zeg gewoon: Ik denk dat ik misschien homo ben. Dan heb je een opening voor een gesprek.

    Wees moedig, wees een kerel!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS, ik ben @j16 die jouw eerder schreef. Echt super TOP dat je hulp hebt gezocht! Houw vol he, beleve me, je zal zien dat het meer dan waard is. En hey @j18 super mooi wat je schreef en ook alle anderen hier. De wereld kan keihard zijn, so be it lieve TS. Maar als ik dit hier allemaal lees, wow! We are your friends! WITH L

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie lieve reacties ik vind ze zo lief! Toen ik dit schreef was ik 14 en nu 15 dus vandaar. Ik doe boogschieten op een vereniging en ook scouting. ik zit gewoon op een normale school, maar heb niet echt contact met iemand. Mensen zeggen vaak zo van praat er met vrienden over of mensen die je vertrouwd. Het feit dat ik niemand heb maakt me verdrietig. Ik ben gewoon aardig en probeer iedereen te helpen waar ik kan, maar toch mag niemand me. Bedankt voor de tip van jongenout, als ik uit de kast ben ga ik het zeker gebruiken. Ik denk dat dat niet lang meer zal duren :) het is nu laat, ik ga slapen. Veel liefde naar jullie!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo Jongen van 14.   Kan jou niet onder woorden brengen hoe blij ik was dat ik een berichtje zag binnenkomen van jou!!!   Heb er slapeloze nachten van gehad weet jij dat?   Over gedroomd en zo... En net zoals J van 16, die net als vele een emotionele reactie gaf en aan het huilen was bewijst dat jij niet gemist kan worden lieve jongen!   Ook ik heb een traan gelaten ( zeg maar rustig Tranen!!) omdat ik als geen ander weet hoe oneerlijk, rot en verdorven de wereld kan zijn, om maar niet te spreken over kei hard!   Ik zal jou (via dit forum) wel eens vertellen hoe alles bij mij is verlopen in de afgelopen jaren. Misschien heb jij hier ook wel iets aan Oke?   Maar zoals gevraagd, laat ons weten hoe het met jou gaat aub?   Schrijf jouw emotie van je af door hier anoniem alles te zeggen wat jou dwars zit. Niets is raar!!   Ik wou dat ik destijds dit forum had weten te vinden!   Vertel eens.. wat zijn jouw hobbies, zit je op een club of vereniging?   Wat voor soort school ga jij/ enz enz...   En naar wat voor vriend zou jij op zoek zijn?   Dit laatste kan ik wel raden maar toch, ik bedoel schrijf eens wat meer over je zelf en zo?   Om alles te vertellen, schrijf je het van je af. Plus je krijgt zoals jongen van 16 hierboven al zegt, heel veel vrienden er bij!!   Oke niet direkt maar wel hier!   Laat wat van jou horen oke knul?   En zoals jij hebt gelezen, denken heel veel jongens hier op het forum aan jou en willen jouw het liefst een knuffel geven.   Waaronder ik zelf.   Dus laat van je horen oke?   En in die tussen tijd, GEEN DOMME DINGEN DOEN AUB!!!!   Dikke knuffel van mij.     

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • YW j14/15. Uhm ben je nou 14 of 15? Mwa niet dat t veel uitmaakt he. Ik hoop srs dat je er iets mee kan met wat ik je zeg en wat de anderen hier zeggen. Ik heb dan weer veel vrienden maar weet je, mss wel daardoor besef ik dat je je erg eenzaam kan voelen als je die niet hebt. Maar ze bestaan, dat weet je inmiddels. Trouwens ik ben ook gay maar mijn commingout ging gemakjelijk. Mega erg dat dit bij anderen niet altijd ff gemakkelijk gaat. De wereld is echt wel hard. Ik wou dat ik je kon helpen. Srs man, I mean it! Ik ken je niet maar ik denk aan je. Laat je ons hier weten als het wat beter met je gaat? Het is het zo waard! Blijf in jezelf en in je toekomst geloven he. En wat een moderator hier toevoegde over jongenout.nl is een mega goed idee! En weet je waarom? Omdat ik daar mn vriendje heb leren kennen. Try it boy! SeeYa

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt jongen 16 ik vindt je reactie echt mooi?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @j18 bedankt voor je lieve reactie, het gaat nog niet beter maar ik krijg binnenkort waarschijnlijk hulp. Bedankt voor je lieve reactie?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Wow, ik kan door mijn tranen bijna niet zien wat ik nu schrijf. Ik huil. Lieve TS, lieve jongen14, wat is de wereld meedogenloos, donker of zelfs achterlijk! Maar wat een lieve mede jongeren schreven hier! TS, weet je, je kunt niet anders zijn wie je bent. Hoe lastig moet het voor je zijn dat zelfs dit forum misschien geen echte bijdrage voor jou toekomst kan zijn. En die heb je jongen14! Geloof me, er is ALTIJD een weg! Je kan jouw eigen toekomst maken maar die toekomst kan niet zonder jouw keuzes. Als je er niet meer wil zijn dan denk ik dat het zeker is dat je die toekomst nooit zal bereiken. Een toekomst waarin wel eens dromen kunnen uitkomen? Dat zou toch kunnen jongen14? Als het echt menis is ga doen wat velen hier al hebben gezegd. Maar wat ik hoop, is dat je nu weet dat dit soort mensen echt bestaan. Mensen waar je mee kunt praten, jouw liefhebben, die van je houden. Niet om wat je moet zijn, maar gewoon om wie je bent. En, kennen we jou misschien niet. Kan je nagaan zeg! Hou je alvast maar een beetje aan ons vast hier. En zei je nou dat je geen vrienden hebt? Ja toch, dat zei je. Nou mooi niet dus, want ze bestaan wel! Lees hier maar. Die zijn er ook echt in jouw omgeving. Maar misschien kijk je te letterlijk lieve TS? Er zijn velen vrienden voor je. Beleve me! So DONT leave us! Xxx

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • lieve jongen, Alstublieft doe je zelf niets aan knul! Doe wat sommige hier boven hebben voorgesteld!! bel met vakmensen die jou kunnen helpen!!!
    Maar ga geen domme dingen doen!
    Vind het heel erg vervelend dat wij hier niet kunnen afspreken, anders had ik jou heel graag willen helpen en zeker ontmoeten.
    Wil jij ons 1 ding beloven?? Geef nog eens een reactie hier hoe het met jou gaat?
    Ook ik heb veel problemen gehad toen het duidelijk werd dat ik homo was. Werd bijna letterlijk uit gekotst op school en vereniging.
    Zelf liep ik ook met zelfmoord ideeën rond. Door een oudere man die bij ons in de straat woonde, heb ik veel steun gekregen ( geen Sex hoor) maar echte hulp.
    Dat gun ik jou ook jongen. Denk er om.. het leven is de moeite waard.
    Wens jou heel veel sterkte en liefde toe.
    En nogmaals houd ons op de hoogte oke?
    Dikke knuffel hoor!!!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dag J14, als iemand die 4 jaar geleden hetzelfde ongeveer meemaakte wil ik je graag een hart onder de riem steken. Het suckt enorm wat je meemaakt. Het gaat echter beter worden. Beter dan je je nu kan voorstellen. Je gaat vrienden krijgen die je aanvaarden voor wie je bent. De onvolwassen pubers gaan veranderen. Geef het tijd, zoek online mss naar andere tiener homo's om mee te praten (hou het bij praten in het begin ;) ) en geloof me. Er is beterschap op komst.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Blijf vooral jezelf. De oplossing die je nu denkt is zeker niet de juiste. Hou vol. Neem contact op met een professionele hulpverlener. Ik snap hoe je je zelf voelt maar ga aub niet die weg die je nu aangeeft . Er is nog zoveel voor jou te ontdekken. Veel meer mooie dingen in het leven.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Lieve j14, jou oproep is een schreeuw om hulp en je moet er niet mee blijven lopen. Zoek zo snel mogelijk hulp, begintijd de kindertelefoon (0800-0432), zij kunnen jou anoniem te wordt staan en helpen. Hiernaast kunnen ook naar de huisarts of vertrouwenspersoon op school, maar dat is vaak lastiger en niet anoniem. Zelf heb ik een aantal jaren geleden ook ongeveer hetzelfde doorgemaakt, maar niet met de gedachte mijzelf iets aan te doen. Ik ontdekte ook Dat ik jongens leuker vindt dan meisjes (in de liefde) en vond het ook erg moeilijk om daar mee om te gaan. Het is een lastige fase waardoor je heen moet gaan, waarbij je moeilijk kunt inschatten hoe het zal verlopen en wanneer het voorbij is. Ik kan je alleen maar als schrale troost meegeven dat het uiteindelijk allemaal wel op een of andere manier goed komt. Ik heb inmiddels een lieve vriend waardoor we samen hier ook sterker in staan. Ja, ook nu nog krijgen wij zaken naar ons hoofd geslingerd die niet leuk zijn, maar de maatschappij is hard. J14, ik wens je heel veel sterkte en hun je rust, geborgenheid en liefde. Van mij hierbij een virtuele dikke knuffel en kus. Laat ons eens weten hoe het verder met je gaat.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dag radeloze jongen, Eigenlijk zie ik bij jou twee problemen, misschien wel drie. Je denkt dat je homo bent en je weet niemand om daar over te kunnen praten, je hebt geen vrienden, en je wordt gepest.

    Ten eerste dat misschien homo zijn. Weet je het nog niet zeker of eigenlijk toch wel maar hoop je nog dat het niet zo is? Ongeveer 4% van de mannen is homo en er zijn nog wel een aantal procenten die niet echt homo zijn maar seks met een man soms ook wel leuk vinden. Jij bent dus lang niet de enige. Elke dag kom jij homo's tegen, op school, op straat, overal.
    De vraag is, is het op dit moment belangrijk dat jij misschien homo bent? Voor een goede vriendschap maakt dat toch niet veel uit? Er is seks, en er is liefde en vriendschap. Hier kun je regelmatig lezen over jongens die een hele goede vriend hebben die hen verteld heeft homo te zijn. Ze zijn gewoon vrienden gebleven.
    Er was hier een jongen die homo is en net als jij heel erg gepest werd op school. Thuis kreeg hij ook weinig liefde en durfde hij het niet te vertellen. Hij heeft contact gemaakt met andere homo's en nu heeft hij als het ware een nieuw thuis gevonden met vrienden die net zo zijn als hij. Hoe is het bij jou thuis? Gaat het daar goed met je? Kun je praten?
    Hou het nog even vol en probeer iemand te vinden waar je mee kan praten over dit soort dingen. Hier kan je in ieder geval altijd komen en er zullen er altijd zijn die je verhaal lezen en je adviezen willen geven.

    Je wordt gepest zeg je. Weet je ook waarom? Misschien omdat je soft bent, niet stoer genoeg in de ogen van je klasgenoten? Of soft zijn een probleem is hangt af van je omgeving. Als je op het VMBO zit heb je daar meer last van dan als je bijvoorbeeld VWO zou doen. Op het VMBO zitten veel jongens die uit een macho cultuur komen waar heel negatief tegen homo zijn wordt aangekeken. Toch zijn daar net zo veel homo's als in andere omgevingen. Er is jammer genoeg niet veel aan te doen.

    Je hebt over als laatste overblijven bij het groepjes maken. Is dat bij de sportlessen als er teams gemaakt moeten worden? Misschien ben jij niet zo goed in sport, dat ben ik ook niet, maar ik ben weer heel goed in andere dingen. School is niet voor altijd en op het MBO of andere vervolgopleidingen is geen sport en geen kinderachtig gedrag meer. Probeer je er een beetje aan te onttrekken.

    Dat pesten, hoe uit zich dat verder? Schelden ze je uit, sluiten ze je buiten? School is wel een belangrijk deel van je leven, maar er is meer. Wat doe je als je niet op school bent. Zit je dan op je kamer?
    Heb je hobby's, dingen die jij leuk vindt om te doen? Dat geeft je de mogelijkheid om anderen te ontmoeten waar jij je misschien meer bij thuis voelt.

    Geef het niet op! Je praat er over om jezelf wat aan te doen, maar dat is niet de oplossing. Nu lijkt alles misschien zwart en uitzichtloos, maar er wacht een heel leven op je. Toen ik 15, 16 was werd ik ook erg gepest. Dat ligt nu allemaal achter mij en die jongens die dat deden lach ik nu uit. Jij bent het waard om van te houden en je gaat iemand vinden die van je houdt (Of die iemand vindt jou!)

    Iedereen is op zoek naar iemand tegen wie hij of zij kan zeggen "Ik hou van jou" en die terug zegt "En ik van jou" en dan krijg je een zoen en ben je gelukkig. Geef het niet op!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi J14, wat goed dat je het aan ons verteld. Ik ben zelf denk ik bi en niemand weet dat behalve iemand uit brazilië. Je moet jezelf echt niks aandoen, er is niks mis met jou. Er is iets mis met je omgeving, die accepteren een aardige jongen en medenens niet, puur omdat hij op het zelfde geslacht valt. Praat er met iemand over, bel 113. Die helpen je verder op weg! Bel gwn iemand zou ik zeggen die je wel vertrouwt.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten