Skip to content
16 reacties
6731 weergaves

Erectie bij massage door fysio

Ik heb al n tijdje een blessure in mijn lies. Ik wordt behandeld door de fysio. Ik hebben vriendin en weet toch zeker dat ik hetero ben. Het is al n paar keer gebeurd dat ik bij de massage van mijn lies een erectie krijg. En ook echt n flinke. Ik krijg het daar flink warm van. Fysio is een aardige gast van 25. Maakt altijd n praatje tijdens de behandeling. Ik zei de laatste keer sorry hoor, kan hier niets aan doen. Hij lachte en zei dat het normaal is en dat het vaker gebeurt. Ligt dit aan mij

19 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Is normaal. Kun je niets aan doen. Heb hetzelfde gehad.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp precies wat je bedoelt. Ik heb dat ook gehad bij de fysio. Lag in m’n boxer op mijn rug en hij masseerde mijn bovenbeen. Ik schaamde mij dood. Gelukkig zei de fysio, niet schrikken hoor, dat hoort erbij. Ging daarna vanzelf weg.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 Het is dan maar jammer als hij dat gaat denken. J16 Dat gaat niet werken, want plastic maakt geluid en het past niet in een slip.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • een plastic luierbroekje zo ik dan onder een sportbroekje aandoen als ik een meisje zou zijn,probleem opgelost.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • In een dik slipje zie je een dun inlegkruisje niet. Hij zal wel denken dat je een erg degelijke meid bent. En wordt dat toch nog nat dan denkt hij weer wat anders over je. Ze moesten eens weten wat ik wel eens over hen denk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 Dat is een goed idee om een wat dikkere slip aan te trekken. Misschien nog een dun inlegkruisje erin. Maar die moet niet al te zichtbaar zijn.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie geen probleem, als je bovenbeen gemasseerd wordt kun je toch slipje aanhouden. Neem een beetje dik slipje dan ziet hij het niet natworden.
    Bovendien is natworden toch voor ons een beetje hetzelfde als een stijve voor jongens en dat is geen probleem
    Dus dubbel geen probleem

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • J19 Misschien heb jij wel een probleem omdat jij niet professioneel genoeg bent. Ik ben nu eenmaal snel nat en daar heb ik vaak last van. Mijn fysio is gelukkig ook een stuk ouder. Ik heb last in mijn bovenbeen en dat is dichtbij mijn jeweetwel. Dus ik ben daar wel bang voor.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 18,ik ben masseer bij mijn voetbalvereniging jongen en meisjes,ik zou jou niet een willen masseren omdat jij het er wel erg dik op legt van jou "natworden"!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 18: een stijve betekent nog niet dat er voorgeil lekt uit mijn pikgaatje. Een stijve, daarmee begint het, geilnat komt pas daarna. Maar inderdaad, ik ben weleens lang genoeg gemasseerd om een natte plek te krijgen in mijn boxerslip. Tja, dat kan jou dus overkomen meisje 18, al helemaal als tóch al snel nat wordt. Schaamte vol, uiteraard, maar weet dat het vaker voorkomt. Het ís niet anders, fysiotherapeuten en dokters(assistenten) zijn wel wat gewend, ze doen er heel gewoon over.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is inderdaad vervelend voor jongens als dit gebeurt. Maar weet iemand of zoiets ook bij meisjes voorkomt, zodat ze drijfnat op tafel liggen zonder dat ze het willen. Ik moet binnenkort ook naar de fysiotherapeut en ben daar wel een beetje bang voor omdat ik snel nat wordt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben fysio student, en heb dat ook al een paar keer gehad op stage. Dat is echt niet erg. Jongens kunnen het wel is kut vinden maar soms bespreken we het en dan vertellen we iets anders dat het juist niet ongemakkelijk wordt want je kan er niks aan doe het is immers een erogene zone

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • dat is vrij normaal bij een jongen als de fysio of sportmasseur bij een bepaald drukpunt ik masseer zelf ook jongens van de voetbal en laat dat nooit merken als iemand een ongewilde erectie krijgt moet er wel bij zeggen dat iedereen op de massage tafel bij mij een schoon sportbroekje uitgereikt krijgt en die zelf moet aantrekken voordat hij of zij op de tafel gaat liggen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij komt dat ook omdat er daar een drukpunt zit in je lies en elke aanraking daar ligt natuurlijk gevoelig. Ik was 2 jaar terug in Frankrijk aan het skiën daar was een sauna waar je ook een massage kon laten doen. Ik had aan de balie gevraagd of je naakt mocht in de sauna dat mocht. Was ik daar de enige die naakt rond liep. Twee dagen later ging ik er overdag heen omdat het vreselijk mistig was en sneeuwde. Toen boekte ik ook een massage. Het was echt rustig in de sauna waren maar 3 klanten. Toen kwam de masseuse me halen een meid van 18 ze schrok al dat ik naakt was :-) Ik moest een zwembroek aan probeerde ze duidelijk te maken in het Frans. En ik probeerde duidelijk te maken dat ik die niet had. Toen kwam ze met een zwembroek uit een gevonden voorwerpen bak ofzo die was 2 maten te klein:-) Tijdens de massage stak mijn stijve snikkel er aan alle kanten uit :-) Ik vond het geweldig zij was er erg verlegen onder ik spreek geen woord Frans zei sprak geen woord Engels echt prachtig:-)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Is niet erg man. Ik heb dat ook gehad en die fysiotherapeuten zijn professionele gasten dus die weten dat het kan gebeuren.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet raar hoor. Tip: doe een strakke boxer aan. Of misschien zelfs een slip. Maar die jongen van 25 kan dat wel begrijpen hoor, alle jongens hebben weleens plots een stijve toch

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten