Skip to content
10 reacties
959 weergaves

Piemel lengte

Ik ben nu bijna 15 en ik maak me zorgen over mijn piemel want als hij stijf is dan is hij maar 12 cm weten jullie of die gaat groeien?

14 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • 12 cm is ok, zal vast nog groter worden. Maar volgens mij is het gemiddelde maar 13/14 cm ook al zeggen anderen dat het veel meer is. Natuurlijk zijn er grote piemels maar denk dat je daar niet te veel aan moet denken.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @J14 Rustig man, ben je erg onzeker over je pik? Ik vind dat je al best een grote heb voor je leeftijd hoor :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jo gast, ik was best laat met puberen, rond mn 13 begon ik pas, maar mijn leuter is alsnog 16 cm stijf en omtrek 14/13cm. Dat is best groot, en ik wil niet zeggen dat je dit ook krijgt idk of je al echt in de puberteit zit of niet. Ik was vroeger heel onzeker over mijn penis, vooral slap, maar toen leerde ik dat slap helemaal niet uitmaakt, want je gaat slap je ding niet doen;) vooral stijf! Bij mij was ik pas bij 16 cm toen ik 16 werd, en dat is bijna 6 maanden geleden! Geen zorgen, hij groeit nog

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • En dan? De mijne is 12,5 cm stijf... Ik ben er zeer tevreden mee. Jij bent wss een van de zoveelste die graag had willen opvallen met zo'n barrylul van 20 cm? Wees als eerste al eens blij dat je geen micro hebt

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Is normaal, kan nig groeien en 12cm is ook al echt ok!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey mijn piemel is 13 cm stijf. Ik denk dat dit normaal is hoor maar hij gaat nog wel groeien

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • zolang je een piemel hebt dan is alles groot, als je dat hebt, dat is pas het belangrijkste!

    wist je trouwens dat een volwassen man +20jaar maar gemiddeld 14cm heeft? je bent trouwens 14jaar met 12cm dus ik zou dat al best groot durven noemen, en dat groeit nog verder... geniet maar van je pik, tussen je 13 en 17jaar ben je het geilste, dus geniet er maar van en niet te veel zorgen maken

    maar piemels verschillen nu eenmaal, de ene heeft groter dan de andere, het kan zijn dat andere jongens van je leeftijd een grotere hebben, maar er zullen ook jongens zijn die kleiner dan jou zijn, iedereen is verschillend, ikzelf heb ook maar 12cm hoor, ik heb al jongens van 13jaar gezien met een piemel van 17cm dat ik dacht van ow fack gij hebt groter als mij, maar ik heb ook al jongens gezien waar het kleiner is, alles kan, have fun

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen zorgen die gaat nog groeien hoor

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is al best een mooie lengte. Hoe lang zit je al in puberteit? Al paar jaar schaamhaar en groei overal, of is dat recent? Penis groeit meeste de eerste 3 jaar na je start met groeien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo j14, dat is gewoon een prima lengte voor jou leeftijd je bent nog in de groei dus groeien zal je piemel wel. Zit je verder wel in de puberteit?

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten