Skip to content
11 reacties
1413 weergaves

Stiekem een slip kopen

Hoi ik ben 13 jaar en ik vraag me af waar ik een slip kan kopen waarom ik dit vraag is omdat ik had een paar slips maar toen mij moed er er achter kwam dat ik die had had je die weg gegooid en nu wil ik er weer een paar kopen. Weet iemand webwinkel waar ik een slip kan kopen?

13 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • @J20 wat een onzin het heeft niks te maken met ontwikkeling van je piemel en ballen. M’n vader heeft altijd slips gedragen en is behoorlijk geschapen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb bij otto slips gekocht, 10 voor maar 25 en die zitten echt kei lekker. Ik zou ze iedereen aanraden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het nooit begrepen dat slips 'ballenknijpers' worden genoemd. Als ze je ballen knijpen, moet je een grotere maat kopen. Ik heb juist bij strakke boxers eerder pijn aan m'n ballen, zeker bij goedkope en van Bjorn Bor.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 23 jaar, sommige jongens overdrijven gewoon.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • amai nemen julie iets om julie knotsen zo rap te laten groeien??

    insmeren met meststoffen ofzo ?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb het erover met je moeder, want als je het fijn vindt en met goede argumenten komt accepteert ze het misschien wel. Zeg bv: dat de pijpjes heel erg oprollen en dat het niet fijn zit, of dat vrienden van je ook slips dragen (ook al is dat misschien niet zo) enz.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom gooit zij iets weg wat jij hebt gekocht? Ik neem aan van je zakgeld?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @20 jarige, wat een onzin verhaal over ontwikkeling penis en ballen in combinatie met dragen slip. Zelf heb ik alleen maar slips gedragen en nog trots zeggen dat ik geschapen ben met een goed werkende penis van + 19 cm, dit is gewoon genetisch bepaald. Dus TS, als jij graag een slip wil dragen, je moeder moet niet zo flauw zijn, kopen en aantrekken, desnoods stiekem. Groetjes RT

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j20 ik heb een grote penis en ik heb sperma ik ben snel met de pubertijd zegt mijn moeder

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook wel slips maar mijn piemel groeit echt hard nu. Vorig jaar 13cm en nu 16 cm stijf. Ik draag wel vaker wat wijdere boxers, dan heb ik wel meer ruimte daar.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, eigenlijk heeft je moeder gelijk. Je bent nog te jong voor een slip. Alles moet nog volop groeien daar beneden. Als je het nu gaat insnoeren, belemmer je een normale ontwikkeling. Dan riskeer je als je volwassen bent een kleine piemel en balletjes. En slechte kwaliteit sperma. Dat wil je toch niet? Het is beter om te wachten met slips tot je 18 of ouder bent.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten