Skip to content
9 reacties
1343 weergaves

boner tijdens zoenen

Ik krijg snel een stijve als ik iemand zoen. Zijn er jongens die dit ook hebben en tips om het tegen te houden?

16 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • I weet hem de laatste tijd wat beter te beheersen. Vroeger wel beschamende boners gehad, maar voor die tijdens echt langdurig zoenen heb ik mij nooit geschaamd. Zoals M19 schrijft is dat de bedoeling.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen idee ik heb nog nooit gezoend

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat ik van zoenen krijg jongen van17? Een heerlijk gevoel en ja wat je waarschijnlijk wilde horen....op den duur een nat slipje, maar dat laat ik dan meestal gewoon gebeuren.
    Toch net zo normaal als bij jou die stijve?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt een probleem wanneer je GEEN boner krijgt bij zoenen. Meisjes vinden het ook raar als ze dan niks hards voelen. Maar ik heb dat ook met slows dansen. En dat is WEL vervelend. Vooral wanneer je met de vrouw/dochter/secretaresse van de grote baas danst op het bedrijfsfeest. Ooit kost me dit mijn baan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • M20 en J16. Mee eens Als je een poosje aan het zoenen bent dan hoort daar juist een stijve bij. Mijn eerste echte vriendje had hem heel snel en we lang doorgingen en tegen elkaar stonden in het paadje achter zijn huis dan spoot hij ook. Dat is een heerlijk gevoel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Soms heb ik al een stijve vooraleer ik iemand zoen. Maar als ik zo plots onverwachts gezoend word ik wel na vijf seconden stijf. En ik kan er niks aan doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • En meisje 20, wat krijg jij dan van zoenen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS, dat heb ik ook altijd en ik vind het gewoon lekker haha. Wat is het probleem ermee? Mijn vriendin vindt het ook altijd leuk als ze hem voelt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry dat ik me er tegen aan bemoei als meisje, maar waarom zou je dat tegen willen houden?
    Als je echt intens met elkaar aan het zoenen bent dan is dat toch om elkaar op te winden. Op een gegeven moment gaat dan de rest meedoen. Je kunt het tegen gaan door aan iets vervelends te denken en dat is op het strand wel handig als je in dun broekje ligt......ik denk dan aan mijn bankrekening haha.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten