Skip to content
11 reacties
5125 weergaves

Betrapt

hey daar. ik ben betrapt door 1 van mijn 2 tweelingbroers(14). ik schaamde me erg en was bang dat hij het tegen de andere zou zeggen of tegen mijn ouders. een paar dagen later vroegen ze of ik -nu ik het toch doe- het niet samen met hen wilde doen want dat deden zei regelmatig en ze gingen tips geven enzo. Nu weet ik niet zo goed of ik dat moet doen, ik wil het wel doen maar is het raar en wat moet ik ervan verwachten enzo?

12 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Hoe is het om gepijpt te worden door een jongen ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Echt top wat ik hier lees! Ik dacht soms wel dat we niet echt normaal waren wat mn broertje en ik doen. Mn broertje is 2 jaar jonger trouwens. En @j16, we werden ook een keer betrapt door mn dad. En ook mn dad vind het oke. Mn broertje en ik doen het ook vaak en ook elke dag. Eerst gingen we elkaar fappen maar nu doen we meer zoals elkaar lang pijpen. Dat is super lekker en geil en soms tongen we ook wel. Ook slapen we vaak bijelkaar. Super gezellig. Maar net als @j16 hierboven vinden we elkaar superleuk. We vallen beide ook op jongens, dus mss gaan we daarom wel ver. Top te lezen dat t niet gek is en dat er veel zijn die iets doen met hun broertjes. Maar niemand behalve mn dad weet t. En dat blijft zo.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • en, is er sinds dien al iets gebeurd?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Mn bro en ik doen het al lang met elkaar. Dit is echt niet abnormaal en we doen echt veel en ook elke dag. Maar ja, we vinden elkaar dan ook echt chill. Toen mn bro 11 was en ik 12 werden we betrapt door onze vader. We schrokken echt wel! Maar onze vader zei dat als we het beide willen en het lekker vinden dat gewoon kunnen doen. Veel vinden t maar gek denk ik. Maar echt abnormaal is t echt niet. Gebeurt meer dan je denkt. Maak je geen zorgen TS.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts en al gedaan of niet

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ge goesting hebt om samen af te trekken, dan moet ge dat maar eens zeker doen, zeker al omdat ze het u gevraagd hebben. in het weekend trekken broer en ik ook elkaar af, dat is niks om schrik voor te hebben en zelfs heel erg plezant. Zowel om broer af te trekken als broer die mij aftrekt. Maar ook weer: alleen maar doen als ge dat zelf wilt. Als ge dat niet wilt en ze vragen het u dan moet ge nee zeggen. Pijpen hebben broer en ik maar een heel paar keer gedaan. Broer wou dat eerst niet maar ik ben blijven aandringen en dus hebben we het toen toch eens geprobeerd. Eerst wou hij mij niet, maar nadat ik hem had gedaan vond hij dat zo fijn dat hij mij dat ook wel eens wou laten voelen hoe goed dat voelde. Voordat we dat doen gaan we wel eerst douchen en goed wassen. Broer heeft echt heel lang getwijfeld, maar moest hij echt nee gezegd hebben, dan was het ook nee geweest. Dus als gij dat niet wilt, dan moet ge dat ook weer zeker niet doen. Maar samen aftrekken, zeker proberen hoor omdat ge er zelf ook wel goesting in hebt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb m'n broertje van 12 2x betrapt hahah ik heb gezegd "doe dat niet meer in de woonkamer" en de andere keer hoorde ik hem op z'n eigen kamer, ben gewoon snel naar beneden gelopen om hem niet te beschamen en toen hebben we het er nooit meer over gehad

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • k ben ts ja ik ben betrapt op rukken maar ik weet niet erg goed wat ze doen ik wil wel samen rukken maar ik weet niet of ze elkaar rukken of mischien pijpen idk

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Waar ben je op betrapt? Rukken? Kan geen kwaad om samen met hun te doen toch, juist leuk

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo Ts, Op die leeftijd vind ik het niet raar dat je broers met je willen rukken. Het hoort gewoon bij de leeftijd. Alleen je moet het alleen doen als je het zelf ook echt wilt! Zolang jullie alleen rukken en verder niet, zou ik het niet raar vinden. Zou je ons op de hoogte willen houden? Groetjes J20

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Sommigen vinden het inderdaad raar als iemand het samen met zijn broer doet, of in uw geval dan met broers. Broer en ik doen het iedere avond samen, en het is altijd heel erg plezant. Maar als gij u er niet goed bij voelt dan moet ge het niet doen natuurlijk. Schamen moet ge u niet, want ge doet dan niks wat dat uw broers niet al aan het doen zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten