Skip to content
7 reacties
1818 weergaves

Voorvocht

Hi,

Ik heb daar een probleem: als ik opgewonden ben produceer ik tamelijk veel voorvocht, zo veel dat het er letterlijk uitdruipt, ook als ik geen stijve heb. Dat vind ik precies op een naturistenstrand of zo tamelijk vervelend, want ik vind naaktzijn in het bijzijn van andere naakte mensen erg opwindend, en moet dan de hele tijd de druppels van mijn eikel afvegen, voordat ze over mijn benen en op de grond druipen. Natuurlijk heb ik ook in mijn jeans, mijn speedo of mijn sportbroekje vaak natte vlekken.

Hebben andere jongens dat ook zo erg, of ben ik daar de enige?

20 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Zoals je het omschrijft, heb ik het niet. Wel dat er voorvocht uit mijn eikel komt, maar dan heb ik ook een stijve.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • al vanaf dat ik veertien jaar ben heb ik dat ik heb daarvoor een speciaal incontinentiebroekje aan in bed ter voorkoming van vlekken in kleding en beddengoed.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeer geregeld veel voorvocht, meer dan onder mijn lange voorhuid kan, dus dan echt wel een lekkende pik of een behoorlijke natte plek in mijn slip. En nee, voor voorvocht produceren heb ik geen stijve nodig, maar ik krijg het pas als ik opwinding voel, bv als ik over seksuele onderwerpen lees. Naaktlopend krijg ik na een tijdje vanzelf slierten geil die uit mijn pik druipen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @Jongen14j.: Wow, heb je met 14 al zoveel voorvocht?? En als je nog nooit ben klaargekomen, zou je toch wel eens moeten aftrekken.
    Ik kreeg met mijn 14de nog helemaal geen voorvocht, pas mijn eerste schaamhaartjes, maar ik kon wel al spuiten. Mijn voorvocht kwam eerst zo tegen mijn 16de, toen mijn pik helemaal uitgegroeid was.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja bij mij is dat een drietal keer per week. Ik zit dan gewoon aan de computer om bijvoorbeeld mijn schooltaken te maken en plots stroomt er veel voorvocht uit mijne piemel. Ik denk altijd dat ik dan voor de eerste keer ga klaarkomen want voorvocht neutraliseert de urinebuis voor sperma maar nee hoor

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook wel voorvocht maar alleen als hij stijf is. Ik vind het ook wel erg lekker als ik het nij n andere jongen zie.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ikzelf heb er bijna geen en dit vind ik wel een beetje jammer want ik smeer er graag mijn eikel mee in. Ik ken enkele jongens waarmee ik intiem ben geweest en één ervan had heel veel voorvocht, als we aan het rotzooien waren zag ik nogal dikwijls een tamelijk grote plek in zijn slip. Maar nooit gezien dat het er uit liep.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten