Skip to content
12 reacties
1316 weergaves

Handsfree

Zijn er hier mensen die handsfree kunnen klaarkomen ? Hoe doen jullie dat

16 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • @j.14 sportbroek heb ik ook aan terwijl ik pullow humping aan het doen ben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • De madsagestraal van de douche op het toompje en een beetje op en neer bewegen. Soms als ik gwn met de hand begin tot ik bijna klaar kom lukt het ook wel eens door concentratie.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • gwn op een opgerolde badhanddoek of op een kussen tussen de benen en doen of je gaat neuken,doe wel een voetbalbroek of speedo aan voor je sperma.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Gwoon met je pik op je buik over je bed wrijven de hele tijd

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Is me een paar keer in een sexbioscoop gebeurt: had mijn broek naar beneden, en mijn stijve pik bloot, toen een vent naast me zijn hand tussen mijn benen schoof en mijn ballen aaide. Ik was zo opgewonden dat ik meteen spoot.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @M19: daar was het te erg voor. Ik heb het daarom op school echt nooit meer gedaan. Ik ben op mijn stoel blijven zitten met mijn tas tot iedereen uit het lokaal was en toen met mijn tas voor mijn broek naar huis gegaan. Daar onder de douche en andere broek aan. Op school verteld dat ik naar de dokter moest. Thuis was gelukkig alleen mijn oma en die heeft mijn broek en boxer gewassen. Ik had haar maar verteld dat ik in mijn broek had geplast. Ook lullig maar ik moest iets zeggen.
    Ik heb het later nog wel in de bus gedaan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het vorig jaar in de zomer samen met een vriend wel een paar keer gedaan. We lagen op onze buik in zwembroek op een verlaten duin en schoven heen en weer. De wrijving van onze piemel tegen de zwembroek deed ons klaarkomen. Maar het duurt wel heel lang en is niet zo plezant.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Een vriendin van me heeft een speeltje dat stopt ze er in en dan kan ze met haar iphone bedienen. Dat kan ook met muziek of ringtoon meetrillen. Zo kan ze dus in de trein nat worden en zelfs klaarkomen. Dat gaat denk ik wel opvallen. Zoiets zal er best ook wel voor jongens zijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Best spannend verhaal jongen 19, maar daar zit je dan. Eerlijk zeggen wat je gedaan hebt zie ik je niet doen, zo rondlopen de rest van de dag met je jas voor je kruis gaat ook opvallen. Opsluiten op de wc in de hoop dat er zo’n blazer is en je het droog krijgt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb net gisteren de eerste keer beschreven in een ander topic. Ik zag op weg naar school een heel vrolijk meisje zitten en had het idee dat ze geen slipje aan had. Ik was 15 en dat bleef tijdens de les door mijn hoofd gaan. Gevolg ik was zo geil als een stier. Dat moet je zijn anders lukt het niet. Toon kreeg ik door dat het lekker was om mijn buikspieren afwisselend te spannen en te ontspannen, waarnij tegelijk je paal schuurt tegen je broek en toe kreeg ik door dat als ik niet stopte ik in mijn broek klaar ging komen. Maar ik had toen helemaal geen zin meer om te stoppen. ik doe het vaker, maar je moet enorm opgewonden zijn en ja normaal ga je dan rukken, maar als dat niet kan dan dit wel s. je moet ook niet de dagen er voor gemasturbeerd hebben. Nadeel is dan dat het een enorme rotzooi wordt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Op je knieën gaan zitten, dan met je kont op je hielen. Vervolgens je knieën van elkaar af en naar elkaar toe heen en weer bewegen in een lekker vlot tempo. Misschien omschrijft jutteren de actie. Zo stimuleer je je zaakje. That does the trick.

    O ja, doe dat op een lekker zacht bed en niet op een kokosmat of zo, want dan doet het alleen maar pijn aan je knieën.

    Jarenlang heb ik het zo met veel plezier gedaan totdat ik ontdekte dat gewoon sjorren sneller gaat en ik nu wat afwissel.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zelf heb 2 manieren:

    1. een kussen of deken ofzo neuken totdat je komt

    2. anal orgasm: je prostaat zo lang met je vinger aanraken tot je komt of met een 'prostate stimulator' (soort kleine dildo met een boog)

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten