Skip to content
4 reacties
876 weergaves

Wat moet ik doen?

Oké ik wil dit eigenlijk niet te lang maken, We zaten ffies terug in de avond gezellig met een paar vrienden. Nu werd het tussen mij en iemand anders uit mijn vriendengroep best wel gezellig en dat was ook aardig te zien, wat niks nieuws was want dat ging wel vaker zo tussen ons. Maar als we dan allemaal lekker gaan met een drankje enz, je snapt t wel, dan wordt t ook nog wel eens gefilmd, om elkaar die dag erna te laten zien wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is. Nu was dat deze keer ook zo, een vriend had mij gefilmd met haar omdat het de laatste tijd wel opviel dat we het elke keer wel "gezellig" hadden. Alleen is het nu dus zo dat opeens andere gasten die ik ken, uit onderandere mijn klas weten wat er die avond gebeurt was. Nu vind ik dat niet erg en hun vonden het wel grappig en leuk voor mij enz. Alleen ja dan weet je het wel via via word het allemaal mooi opgehemeld, dus kreeg zij via andere te horen dat ik had gezegd dat we gezoend hadden. Dat was dus niet zo, niet helemaal dan. Maar dat viel bij haar niet helemaal goed aan, merkte ik. Ze vroeg me waarom ik dat volgens haar gezegd had en dat ze mij alleen gekust had. Nadat ze dat gezegd had, voelt het voor mij nu alsof ik een afstand heb gecreëerd tussen ons. Terwijl ik niet eens weet of ik daarvoor gezorgd heb. Wat ik dus ontzettend kut vind, wat ik vind haar echt een leuke meid en twijfelde bij mijzelf na al die weekenden of ik het hierbij moest laten of dat ik er maar eens voor moest zorgen dat t echt wat werd tussen ons. Maar die kans was een paar dagen geleden groter dan dat t nu is. Voor mij voelt het nu dus als een weggegooide kans. Dus wat zou ik nu moeten doen? Want ik hoop niet dat het de laatste keer is dat we samen of als vriendengroep bij elkaar zijn. Graag jullie reacties toppers.

15 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Beste jongen, Als ik het goed begrijp is dat meisje vooral boos omdat jij dingen gezegd zou hebben. Je wilt weer goede vrienden met haar zijn, maar hoe?
    Ik ben het helemaal met je eens dat excuses maken via snap of zo iets heel slap en laf is, alleen ze ontloopt je. Wat je dan zou kunnen doen is haar een berichtje sturen dat je erg ongelukkig bent met de situatie zoals die nu is en zeggen dat je er graag met haar over wil praten. Het goed maken kan alleen met een persoonlijk gesprek, dat snap je dus zelf ook wel. Dat is hoe een man het aanpakt.
    Als jullie weer vrienden worden dan zou ik in de toekomst toch wat beter oppassen waar, wanneer en met wie er bij jullie weer "gezellig" gaan doen.

    Je bent blijkbaar niet helemaal tevreden met hoe weinig reacties je krijgt, maar ja, dit soort dingen vraagt wat inleven en je hebt nog al veel geschreven. Voor de meesten hier is dat te veel om te lezen, te saai en te moeilijk. Dat tweede bericht is onbegrijpelijk voor wie dit niet gelezen heeft, dus dat had je net zo goed kunnen laten. In ieder geval wens ik je succes bij het weer goed maken!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22, bedankt voor je reactie. Maar het ding is, ik had het ook gedaan als ik nuchter zou zijn. Alleen ging het toen wat makkelijker omdat ik wat op had. Ik vind het nu gewoon zo kut dat het zo moet gaan, ze is echt een leuke meid en ik zou graag wat met haar willen. Maar na dit weekend zijn mijn kansen voor mijn gevoel een stuk kleiner. Ik wil het hier met haar over hebben, op school ontloopt ze me (Wat ik haar niet kwalijk kan nemen), dus daarom hoop ik toch nog wel dat er een volgende keer komt, want ik zou het graag face to face zeggen, want via snap vind ik het zo slap overkomen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Jullie hebben zitten drinken en daardoor zijn je remmingen verdwenen en heb je je laten leiden door je emoties, om het zo maar te noemen. Je bent verder gegaan dan je gedaan zou hebben als je nuchter was geweest en je verstand had gebruikt.
    Blijkbaar had dat meisje er niet zo veel bezwaar tegen en bovendien werd het gefilmd door je maatjes die het wel "lollig"vonden. Vervolgens zijn ze ook nog zo kinderachtig geweest om het filmpje te delen, om populair te zijn neem ik aan. Heel dom en heel kinderachtig allemaal en nu zit je er mee.

    Dat meisje is boos natuurlijk, zo krijg je als net meisje een slechte naam. Op wie ze het meest boos moet zijn weet ik niet, ze was er toch zelf ook bij.
    Wat nu? Gewoon verder gaan met leven en je realiseren dat jij blijkbaar niet zo goed tegen drank kan. Probeer dat soort situaties in de toekomst dus te vermijden. Dat meisje zal wel weer bijtrekken en als ze echt wat in jou ziet dan komt het wel weer goed. Gewoon een beetje beter oppassen in het vervolg. Geef haar een cadeautje, een doosje chocolaatjes bijvoorbeeld, en zeg dat het je spijt wat er gebeurd is. Dan weet ze in ieder geval dat jij van binnen nog wat fatsoen hebt. Succes!


    @ Meisje 19, Als ik een post lees dan probeer ik te begrijpen wat de emotie er achter is en daar reageer ik dan op. Dat iemand misschien wat onhandig is met taal kan mij niets schelen, het gaat mij om de persoon. Die zit ergens mee en wil een reactie waar hij/zij iets aan heeft. Dat heet empathie. Probeer jij dat ook eens!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • 15 en nu al drinken.....NIET DOEN!!!!

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten