Skip to content
20 reacties
1436 weergaves

No nut november

Yoo boys, nnn komt er aan, en ik wil dit jaar graag meedoen. Ik heb de afgelopen 2 jaar gefaalt, na 3 dagen ofzo, maar wil het dit jaar echt halen. Mijn vraag is of jullie eraan meedoen en of jullie tips hebben zodat ik het dit jaar wel kan halen?

14 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik dee ook mee. Nu al gefaald:(

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Daar doe ik niet aan mee. Veel te leuk om het wel te doen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou aantal uit me klas hebben al gefaald haha

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee bedankt. Ik heb al 12 jaar lang no nut gedaan, lol (dus van mijn geboorte tot mijn twaalfde levensjaar). En zoals men hier al gezegd heeft, sperma moet eruit! En als je het niet zelf eruit "melkt", dan komt het wel vanzelf d.m.v. een natte droom. Dus als je graag je broek en bed nat wilt maken met sperma, ga je gang. ;)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Paar jongens uit me klas (4e klas) doen dat ook hoorde ik vrijdag, zal vandaag es vragen ben benieuwd haha

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat hele nofap/no nut november gedoe vind ik echt zo'n onzin. Heb vorig jaar meegedaan omdat ik nieuwsgierig was hoelang ik het vol zou houden.
    Is me wel gelukt een maand vol te maken maar voelde me er niet echt beter door of zo. Was eerder blij dat ik weer 'mocht' rukken.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou is dus niet slecht hoor, een maand niet klaarkomen: https://nieuws.npo3.nl/trending/467-no-nut-november-deze-jongens-gaan-de-uitdaging-aan

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha nou ik ben vandaag al gefaald

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @16 ge moet goed lezen wat ik zeg, sperma zit altijd klaar in je lichaam binnenin, en als het te lang in je lichaam zit wordt het binnen in je lichaam giftig, en krijg je meer kans op een hartaanval, prostaatkanker, en teelbalkanker, je zal niet dood gaan van 1 week niet te trekken, maar de boodschap is dat het gezond is om te doen, en je geniet er nog van ook, dus waarom wou je uitstellen, het kan nooit kwaad om het te doen, wel als je het niet doet

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoezo is sperma giftig als ge niet aftrekt? Ik trek iedere dag en ben niet van plan dat een maand niet te doen, maar dat het giftig is als ge niet aftrekt is de eerste keer dat ik het hoor.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Vorig jaar gedaan met wat jongens uit me kla, de eerste faalde na 2 dagen en de laatste na 8 dagen ??

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts, doe je het alleen of een soort weddenschap met vrienden. Ik zou het met een (of een paar) vrienden doen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ga proberen, kijken hoelang je het volhoudt??

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • masturberen is heel natuurlijk en normaal! heel dom om het niet te doen, en anderen dan nog aansporen het niet te doen is al zeker niet slim,

    sperma zit van nature al klaar in je lichaam, en dat moet er wel eens uit, vandaar je dan ook geil word, dat is een natuurlijke reactie dat uw lichaam geeft van nu moet het er eens uit, sperma opzich is niet giftig dus begrijp me niet verkeerd, maar als het te lang in je lichaam blijft zitten kan het giftig worden in je lichaam, en daardoor krijg je dan een natuurlijke reactie en gebeurt het in je slaap, de natte droom, de natte droom is een natuurlijke reactie en een teken dat je te weinig aftrekt overdag, om dit te voorkomen ga je klaarkomen in je slaap, terwijl je het niet beseft natuurlijk, dus wat is beter? klaarkomen als je slaapt en het niet beseft of lekker rukken overdag? stop daar mee om mensen aan te sporen het niet te doen, is super ongezond, bovendien als je vaak aftrekt verkleint de kans dat je later teelbalkanker, prostaatkanker en een beroere zult krijgen, dus gewoon fappen man, hoe meer hoe beter, beleg je buikje maar met wat zaad het kan geen kwaad

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb dit vorig jaar gedaan, en het resultaat was een natte droom, omdat je lichaam het zaad toch kwijt moet. Gewoon lekker blijven rukken, dan geniet je er tenminste van.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • TS waarom zou je een maand niet klaarkomen dan? Krijg je toch blauwe ballen man

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee deze keer bedank ik. Door corona is dit het laatste pleziertje wat een mens nog heeft. Je zou wel gek zijn om dat ook nog op te geven.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het ook onzin, ook al ben ik een meisje. Ik zou hetzelf nooit doen als er zoiets is voor meisjes. Dan zou ik een erg slecht humeur hebben na een paar dagen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon niet haalbaar, mijn noten ontploffen dan!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zie het nut er niet van in om een maand lang niet te trekken.
    Geef eens een rede waarom?

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten