Skip to content
20 reacties
5021 weergaves

Seks met vrienden

Hebben jullie wel eens seksueel contact gehad met jullie vrienden?

17 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik heb 1 buurjongen en mn bff van school. We kunnen vaak seks hebben. We doen ook veel meer dan enkel aftrekken. Met die buurjongen doe ik t meest en blijft ook vaak slapen. Is echt een lekker ding ook. Heb wel geluk want mn ouders vinden t oke. Ben gay en al out.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een vriendin, maar doe het soms ook nog met een vriend van me die gay is. Hij pijpt me dan, ik neuk hem, en soms neem ik zijn pik in m'n mond. Gewoon voor de fun.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had met 14 - 15 een paar lekkere geile buurjongetjes met die ik regelmatig sex had, maar alleen maar elkaar aftrekken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb best wel een grote vriendenkring. Met de 1 doe je andere dingen dan de ander. Met een paar vrienden deden we Truth or Dare. Op een gegeven moment waren we bloot en ging het verder. Met een paar jongens ga ik echt naar bed. Een paar anderen alleen gepijpt of gerukt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijk, als jij denkt dat het dezelfde jongen is, en je zegt zelfs dat jij m beter kent dan ik (het tegendeel heb ik nooit gezegd) zou je m dat dan niet eerst vragen? Dan heb je meer info en dan kan je diegene misschien wel helpen. Dit is nu eigenlijk je 2e aanname, snap je. Ja, jij snapt me, maar ik jou niet zo. Het is de bedoeling van een forum dat iedereen inspraak mag hebben. Dus mijn mening is zeker wel van belang. Misschien help ik TS hier juist mee. Of komt dat niet in je op? Ik vind dat je gelijk hebt en dat goed doet als je iemand wilt helpen. Maar dan vind ik dat je beter eerst wat vragen moet stellen. Misschien is t wel heel iemand anders. En ja, geen antwoord is niet chill, maar dat vind ik niet heel erg. Verkeerde suggesties, of erger aannames wel. En ik ben geen 12 maar 13. En of jij nou 22 bent of misschien wel veel ouder interesseert me weinig.  Maar pls, zullen weer ff on topic gaan? Zodat de rest ook ff antwoord kan geven op de serieuze van TS? Thx.  

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J13, ik zal nog een keer wat zeggen en dan laat ik het verder. Wat deze ts betreft heb ik eerder een post gelezen die later weer werd weggehaald. Die poster vertelde iets over wat hij deed en vroeg of hij daar mee moest stoppen. Volgens mij was dat dezelfde als deze ts en misschien ken ik hem wel beter dan jij denkt. Op die eerste post reageerde ik hier ook. Op de vorige was dat niet mogelijk omdat hij dus snel werd verwijderd.

    Dan, als ik reageer dan is mijn reactie gericht op de topic starter, niet op iemand anders die dat misschien leest. Wat jij daar van vindt is dus niet van belang, het gaat er om wat de topic starter er van vindt. Uiteraard mag jij overal wat van vinden en wat van zeggen en misschien heb je soms wel gelijk.

    Dat jij commentaar hebt vind ik niet erg, ik neem iedereen serieus, of hij of zij nu twaalf of twintig is. Daarom doe ik hiermee een poging om je uit te leggen waarom ik doe wat ik doe. Als ik een lang bericht maak dan kost dat veel tijd, maar als iemand met een probleem zit dan vind ik het de moeite waard om zo goed mogelijk antwoord te geven. Als jij die jongen van "Voorbereiden" bent moet je begrijpen wat ik bedoel. Als ik niet gepost had dan had niemand gereageerd. Was toch niet leuk geweest?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar je vraagt weinig aan TS. Hoe kan je nou ergens iets achter zoeken met zo weinig info en als je iemand helemaal niet kend? Hij heeft het nergens over dat hij misschien gay of bi is. Experimenteren doen jongeren veel, en dat is heel normaal. Wat jij nu doet is dus nogal zinloos. Je suggereerd maar wat vind ik. Dat andere voorbeeld over die jongen die misschien gay is ligt dat wel ff anders.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J13, Misschien dat ik af en toe wat doordraaf, maar als hier iemand een bepaalde vraag stelt dan kan je natuurlijk gewoon antwoord geven en meer niet, of niet reageren natuurlijk. Maar als ik zo iets lees als dit dan vraag ik mij af: Wat zit hier achter? En dan probeer ik een antwoord te geven waarvan ik denk dat de poster er iets aan heeft. Hier denk ik dat de poster zich afvraagt of hij wel goed bezig is en dan heb ik het daar over. Misschien dat iemand dan gaat denken, altijd goed.

    Vandaag heb ik bijvoorbeeld een reactie geven op de post van een voetballende J20 genaamd "Gay en niemand weet het" Ook heel lang, maar ik denk dat hij het waardeert. Vaak ben ik de enige die op een post reageert en dan denk ik dat de poster daar wel blij mee is. Jouw discussie kan ik mij niet herinneren, maar het is heel simpel, je kan er blij mee zijn of niet en als jij niet meer iets terugzegt dan post ik ook geen verdere reacties meer.

    Iemand van dertien kijkt ook anders tegen dingen aan dan iemand van zestien of van twintig.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet verliefd of zo op mijn vrienden (zij ook niet op mij) maar we vinden het wel leuk en lekker om te rukken en te pijpen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • j22 (die als 3e postte) klopt het dat jij de gene bent die hier vaak mega lange posts plaatst? Niet erg he, maar ik vermoed dat als jij gevraagd wordt een tekening van een huis te maken je er zelf een auto bij tekent. Ik bedoel, hou je ff bij de feiten en de vraag van TS. Je praat vaak over dingen die helemaal niks te maken hebben met vragen die hier zijn gesteld. Je verzint er van alles bij. Waarom doe je dat? Ik denk dat jij die jongen bent die met mij eerder discussies had op dit forum. Wat wil je nou bereiken? Iemand iets aanpraten of zo? Speciaal voor jou herhaal ik de vraag van TS: 'Hebben jullie wel eens seksueel contact gehad met jullie vrienden?' Meer vraagt TS toch niet? Ik wil je niet beledigen. Ik vraag me enkel af waarom je dit doet. 

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet het zeker, hetero's bestaan niet, ik heb nog geen jongen ontmoet die het niet leuk vond wanneer ik hem afzoog.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • heb met een aantal vrienden wel eens iets gedaan, met de 1 meer dan de ander. En samen met 2 vrienden hebben we onze geaardheid ontdekt. Wij zijn alle 3 gay, wat onze band sterker heeft gemaakt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 20 Ik begrijp wat je bedoelt. Zelf ben ik hetero, maar als jongen van 13-15 viel ik vooral op jongens en beeldde ik mij 's avonds in bed vaak in dat ik met hen zoende en aftrok, terwijl ik mezelf afspeelde. Dat ging zo ver, dat ik zelfs een lijstje maakte van jongens en dan met een aftelrijmpje bepaalde met wie het die avond zou 'doen'.

    En met 2 van mijn vriendjes die in de buurt woonden is het ook zo ver gekomen : zoenen, elkaars piemel bekijken enz. Ik vond dat toch heel sexy en spannend en zij ook. Maar met het ouder worden is dat gevoel verdwenen. Dus mocht ik jou gekend hebben, dan had ik mij misschien wel laten aftrekken en pijpen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • seks... ja en neen, seks ja... ni echt, misschien, kan je niet echt seks noemen denk ik, maar toch...     toen ik 14 jaar was(1ste middelbaar) heb ik aan bijna iedereen verteld dat ik gay was (klasgenoten, vrienden), daar werd wat lacherig over gedaan en zo, maar niets ernstig, maar via via ging dat wel de school rond natuurlijk, aangezien mijn klasgenoten, vrienden ook 13/14/15 waren was iedereen uiteraard nog maagd, en heel onzeker, en aangezien ik dus toch gay was, kon ik iedereen perfect beoordelen, dus kreeg ik vaak de vraag van zowel klasgenoten, vrienden, maar aangezien het de ganse school rond ging dat ik gay was, dus ook van jongens die ik niet kende "aangezien jij toch gay bent, mag ik mijn penis eens laten zien aan jou, zodat je kan zeggen of hij groot genoeg is, voor moest ik het eens met een meisje doen..." sommigen toonden het via webcam en is het alleen bij tonen gebleven, maar de meesten heb ik in het echt wel samen mee gerukt ja, en de meesten zijn dat maanden, en jaren aan een stuk zelfs blijven doen, op een gegeven moment had ik wel elk weekend iemand waar ik samen mee rukte, en de meesten waren na 5 min zo geil van de meiden porno, dat ze bijna smeekten toen van "kom, ik wil weten hoe het voelt voor moest een meisje het doen, pijp mij!" dusja in mijn puberteit heb ik wel heel vaak iemand afgetrokken, gepijpt, en bij de meesten mocht ik zelfs hun sperma oplikken, maarja kan je dat echt seks noemen? niet echt zeker, gewoon wat fun onder vrienden, experimenteren, en iemand laten genieten die nog maagd en is en geen meisje heeft, maar echte seks is dat niet echt, en toen ik 17 was is dat wat geminderd, op mijn 18 nog minder, en op mijn 19 nog maar met 1 iemand, en daarna nooit meer gedaan, dus ik heb zeker al 3 jaar geen penis meer gezien :(

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik pijp wel heterovrienden waarbij de nood hoog is zeg maar

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Een goede vriend van mij is gay en daar sex ik soms mee, want ik wil vaker sex dan m'n vriendin. Hij staat altijd voor me klaar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoezo is dat dan logisch @m17? Jij bent een meisje en natuurlijk doe je het dan met een jongen? Uhm oke. Nou, ik ben een jongen en ik doe het ook met een jongen die ook mijn vriendje is. Is dat ook logich?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste Ts, Zelf heb ik dat niet, maar ik denk dat er heel wat zijn die dat wel eens hebben gedaan, misschien zelfs wel heel vaak. De vraag is, wat bedoel je precies met seks met vrienden?
    Zijn jij en je vrienden homo, dan is het niet zo vreemd dat jullie seks hebben. Je hebt het over vrienden meervoud. Als je met allemaal seks hebt en als het zo is dat als zij zin hebben jij wel beschikbaar bent dan ga ik toch vraagtekens zetten. Als een meisje zich zo gedraagt dan is ze zeker heel populair, maar niemand wil haar als vriendin.

    Soms komen jonge mensen aandacht en liefde te kort. Dan gaan ze dat zoeken en bieden ze soms seks aan om in ruil vriendschap en liefde te krijgen. Echter, vriendschap en liefde zijn de enige dingen die pas waarde hebben als je ze gratis krijgt. Als je er voor moet betalen dan is het niets waard. Als die betaling seks is, dan is dat wel heel treurig, maar als je eenzaam bent dan ben je tot veel bereid. Jij weet zelf wel hoe dat bij jou zit.

    Misschien is het voor jou elke keer feest en voel jij je er goed bij. Ga dan maar zo door, maar denk aan je gezondheid. Misschien heb je twijfels. Kijk dan eens wat er gebeurt als je een keer zegt dat je geen zin hebt. Wordt dat geaccepteerd? Is er vriendschap, liefde, tederheid?
    Het gaat om je zelfrespect Ts, dat is een kostbaar iets. Zorg dat je jezelf recht in de ogen kan blijven kijken. Je bent net zeventien, je komt vast wel een keer iemand tegen die op je blauwe ogen valt en verliefd wordt. Doe een beetje rustig aan. Seks is fijn, maar het fijnst met iemand die echt van je houdt omdat jij het bent, en niet omdat jij hem zo goed kan verwennen. Jij bent te goed om alleen maar een seksvriendje te zijn, jij bent er voor om van te houden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, met een jongen uit mijn elftal. En nog steeds

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel met mijn vriendje, maar ja da's logisch, ik ben een meisje. Wij hebben wel flink seks gehad.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten