Skip to content
10 reacties
1042 weergaves

Meisje van 14

Vorig weekend kwam er een ex-collega van mn vader bij ons eten en hij had z'n oudste dochter bij (zij is 14 jaar). Al vanaf het begin dat ze hier waren begon ze met mij te praten. Op die avond hebben we een hele goede band gecreëerd. En sinds enkele dagen hebben we ook een relatie. We hebben besloten om die even geheim te houden omdat ik niet zeker ben over onze leeftijden. Mss ben ik wel te oud voor haar. Wat denken jullie?

17 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Hoi iedereen, ts hier. Gisteren (3/10) ging ik dus bij mn vriendin slapen. Ik was tegen de late namiddag daar en we hebben ons toen ook echt beter leren kennen. We hadden leuke gesprekken enzo. Later tegen 20u gingen we naar haar slaapkamer waar we netflix gingen kijken. Maar een half uur later begon te me ineens vragen te stellen over Mn seksleven. Of ik het al gedaan had enzo. Ik zei nee, omdat zij ook Mn eerste vriendin is. Zij had het ook nog nooit gedaan. Ze vroeg me of ze mij mocht leren een meisje vingeren. Ik vond het een beetje snel gaan allemaal maar ik zei ja. Ze heeft toen dus haar broek en slip uitgedaan en ze deed het voor. Later heb ik haar ook gevingerd. Ik heb mij ook laten aftrekken en ze heeft me gepijpt en ik heb haar gebeft. Ze heeft ook met haar kutje over mn piemel gereden. Geen echte seks dus. De ochtend van vandaag (4/10) moesten haar ouders al vroeg weg met haar broertje naar de voetbal. We hebben toen samen een bad genomen omdat we toch het huis voor ons alleen hadden. Toen we terug gingen aankleden heeft ze me opnieuw gepijpt en ik haar gebeft en hebben we ook seks gehad. Na de seks hebben we een half uurtje ongeveer lepeltje-lepeltje gelegen en daarna gingen we een klein rondje wandelen. Ze vroeg toen of ik het niet allemaal te snel vond gaan en ik zei dat het iets te snel ging maar dat maakte mij niet echt uit. Kort na de middag ben ik naar huis gegaan. Ik ben nu van plan om het tegen Mn ouders te zeggen. Dan zou ze ook eens naar mij kunnen komen. Alleen weet ik niet hoe ik het moet zeggen. Iemand tips?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @j13. Dat zijn ook volwassen mensen. Voor tieners en kinderen is dat toch wel een redelijk verschil denk ik?? als iemand die bijna de puberteit uit is een relatie begint met iemand die nog niet lang in de puberteit zit, is dat lichamelijk een groot verschil. Eens je volwassen bent zoals in het voorbeeld dat jij gaf maken 5 jaar ofz niet uit...

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je ziet soms toch ook een 40 jarige man getrouwd met een 37 jarige vrouw

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, bedankt voor jullie reacties!! Zij heeft het aan haar ouders verteld en zij hebben beloofd niks te zeggen. Ze hebben ook voorgesteld dat ik bij hun mag blijven slapen komend weekend. Ik heb aan mn ouders gevraagd of ik bij en vriend van school mag blijven slapen. Ze vonden het goed (dus ze weten niet dat ik eig bij haar ga slapen). Ik ga met de bus zaterdag naar een gegeven plaats en daar komen zij me ophalen. Ik hou jullie verder op de hoogte!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • toen ik 13 was had ik het met een jongen van 16. Dat is dus hetzelfde verschil. Mijn en ook zijn ouders vonden het niet erg als we bij elkaar thuis kwamen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een verschil van 3 jaar is echt niet te groot. Perfect eigenlijk. Veel geluk samen jullie twee!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Een meisje van 14 en een jongen van 17 kan goed. Jullie hebben vanaf het begin een goede band. Je bent niet te oud voor haar!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • 17:2+7=15,5 beetje jong, maar als niemand er iets op tegen heeft, gewoon doen. Let er wel op, dat als je 18 bent dat je goed oplet hoe de relatie is

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het wel kan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien een beetje maar het gaat wel. Bekijk eerst hoe de relatie verloopt voor dat je het zegt. En als het goed verloopt wacht dan tot ze 18 is om het te zeggen want 18 en 21 klinkt toch beter dan 14 en 17.

    Succes!

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten