Skip to content
17 reacties
1768 weergaves

Gistermiddag in mijn broek geplast en nu moet ik morgen naar de huisarts

Ik had bij een vriend veel gedronken (alleen fris) en vergeten naar de WC tegaan. Moest retenodig en hield het niet meer op. Erg stom en kinderachtig, maar ik weet dus hoe het kwam en dat er verder niets met me is. Het is sinds ik 10 was ook nooit gebeurd. Buiten mijn ouders weet niemand het (wel paar meisjes hebben het gezien maar die zijn onbekend) en dat wil ik graag zo houden. Dus hoe zorg ik het best dat ik dat niet met de dokter hoef te bespreken. Niet gaan komt uit. Iets anders met hem bespreken? Wat vertel ik dan thuis? Iemand een idee hoe ik hier vanaf kom zonder verder in de problemen te komen.

16 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • ah wat vervelend ik heb het ook wel i gehad met vriendinnen niks aan te doen helaas.........

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, je eigen WC is handiger, dus je gokt er op dat je het wel haalt. Dat is ook bijna altijd zo, alleen die ene keer voel je dat het al te erg is geworden en je nog wel ver van huis bent.
    Zo gaat het bij iedereen wel eens. Ongelukje....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS. In een drukke straat zou ik het ook niet makkelijk doen. Je moet toch iets eerder dan een parkje gaan zoeken waar het wel kan , want anders eindig je zoals je nu hebt meegemaakt met een natte broek. Of eerder een openbare WC zoeken. Er zijn er niet veel, maar handig om’te weten waar ze zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 en 15. Bedankt voor jullie hints. Ik zou er echt niet met een bekende over kunnen praten. Met mijn moeder moest wel en met de huisarts is gelukkig niet door gegaan. Idioot is inderdaad het juiste woord en ik kijknu heus wel uit dat het niet weer gebeurt want zo belachelijk wil je niet worden.
    Ik heb geen probleem met urinoirs ook niet naast elkaar en douche bij gym en sport normaal, los van corona, in mij blote piemel. Ook buiten plas ik in het bos, maar op straat en ook in tuinpaadje vind ik zelf zo schunnig. Ik ben dan ook bang dat iemand boos op me wordt, dus dat lukt echt niet. Tot nu toe heb ik het een aantal malen net gehaald. Zaterdag kansloos, ik had het zelf al begrepen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga tijdig naar de het toilet, dan vermijd je deze idiote ongelukjes. Ik vermoed dat je weinig kunt gaan vertellen aan je huisarts, en waarschijnlijk geeft hij je dezelfde raad als wat ik hier neerschrijf. Om accidenteel poepen in je broek te vermijden geldt dezelfde zaligmakende regel die je best onthoud in eeuwigheid.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS. Kun je ook niet in een pisbak, plassen als er anderen naast staan. Ben je bang dat anderen je piemel een beetje zien?
    Miss moet je eenswildplassen al je niet zo erg nodig moet en toch al paniek hebt. Dus een beetje oefenen voor als het echt moet.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J23. Helemaal met je eens hoor, het vervelende is dat ik niet wild kan plassen in de stad. In een bos of park waar het niet te druk is gaat het prima maar tussen de auto‘S of bij een huis gaat gewoon niet. Ik ben nog toen ik voelde dat ik het niet meer ging houden een tuinpaadje achter huizen ingefietst, maar kreeg er de zenuwen. Nog geen minuut later deed ik het in mijn broek. Iedereen heeft wel iets raars en dit is het mijne.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 16. Ja een heel vervelend gevoel als je je plasje niet meer kan houden, dat nog los van die vreselijke aandrang. Op dat moment voel je je wel een kleuter maar neem aan dat alles weer schoon en fris is en dat het gelukkig geen staartje krijgt. Het overkomt zoveel mensen die niets mankeren maar even geen tijd hadden om naar hun blaas te luisteren. Ik had zelf het geluk dat er drie vriendinnen in de lach schoten dus ik moest wel meelachen. Maak er dus geen drama van.....

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Mijn moeder dacht dat er wel iets mis moest zijn omdat Ik dat anders nooit gedaan had. Ik heb haar vanmorgen maar precies uitgelegd hoe het is gekomen. Dat was best vervelend, want dan vind je jezelf echt een kleuter, maar ze begrijpt het en dat scheelt een verhaal bij de huisarts.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat een onzin om de tijd van de huisarts hiermee te verspillen!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je zoooo nodig moet kun je het nog wel ophouden jongen van 16, maar even later moet je zooooooooo nodig en dan kiest je blaas zij eigen weg. Lullig maar normaal. Volgende keer maar even naar de wc voor dat je onderweg gaat of desnoods een wildplasboete riskeren. Zoals iedereen hier al zegt, onzin om daar een dokter over lastig te vallen. Verder proberen er om te lachen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Is mij ook overkomen. Ik ben geruisloos de garage ingegaan. Knutselpak wat daar altijd lag aangetrokken. Zogenaamd aan mijn brommer gaan sleutelen en alle natte kleren in vuilniszak gestopt. Alles gewassen toen iedereen een middag weg was. Ik vond dat best creapy van mezelf, maar kan het je toch aanraden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, dank voor jullie steun. Ze zijn bang dat ik incontinent ben, maar ik weet zelf dat het een ongelukje of noem het een grote stommiteit was.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • M16. Een klein ongelukje was het ook weer niet Ik kon het helemaal niet meer houden Ze zijn er ook van geschrokken maar vanavond begrepen ze het beter. Als ik het een dag uit kan stellen kunnen ze eendag langer nadenken. Lullig, maar ik moest zoooo nodig.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat kinderachtig van je ouders dat je naar de huisarts moet om een klein ongelukje. Wat is de reden van hun dat je moet gaan?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon wat je hier zegt morgen tegen je dokter zeggen. Die gaat echt geen groot onderzoek beginnen als iemand een keer bij heel hoge nood in zijn broek plast. Goed dan moet je het ook tegen hem vertellen, maar daar blijft het dan bij, dan kun je het vergeten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jezus ja je voelt je lullig genoeg. Dat moeten je ouders begrijpen dus met hen afspreken dat je pas gaat als er meer problemen komen en je kijkt nu wel beter uit.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten