Skip to content
20 reacties
11682 weergaves

Gay sex met ouder

Wiebvan jullie heeft wel eens sex met ouder iemand en wat doen jullie dan ? Hoe oud is diegene dan ? Ik zou het wel eens willen daarom deze vraag

18 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • Toen ik 16 was had ik een vriend die 25 was , hij gaf me zelf vertrouwen,kon met hem overal over praten. Hij was ouder en dat is anders dan een vriend van je eigen leeftijd. Ik zeg vriend, maar het was meer vriendschap. We hebben nooit sex gehad, kwam ook niet ter sprake en hij en ik wilden dit ook niet. Er was dus enige afstand. Heb nu een vriend die net zo oud is al ik, maar dat ligt toch heel anders. Maar heb achteraf best veel aan hem gehad. ook al zeiden mijn hetero vrienden wel eens wat heb je toch met die vent. Heb geen vader die aandacht aan me geeft, en door hem kreeg ik zelfvertrouwen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J18, J23, De voorkeur voor met wat voor iemand je een relatie wil is heel persoonlijk. Een jonger iemand die een relatie zoekt met een wat oudere man wordt aangetrokken door zijn mannelijkheid en volwassen persoonlijkheid. Inderdaad denk ik dat de jongere wat meer zoekt dan alleen maar seks. In een relatie is dat alleen maar positief. De meeste volwassen mannen zien er met kleren beter uit dan zonder, maar of dat in bed nu zo belangrijk is, dat vraag ik mij af.

    De volwassene die een relatie zoekt met een jongere man, een jongen, is in mijn ogen wat minder homo en wat meer bi dan de jongere die een oudere man zoekt. Vooral de wat androgyne jongens hebben iets vrouwelijks dat ze heel aantrekkelijk maakt om te zien. Jongens hebben ook geen kleren nodig om mooi te zijn.
    Voor een man kan het veel voldoening geven om een jonge vriend te hebben en die te begeleiden in zijn groei naar volwassenheid en hem zich te zien ontwikkelen. Zo'n man kan echt veel van die jongen gaan houden.

    De vraag is, wat gebeurt er als die jongen volwassener wordt en er lichamelijk mannelijker uit gaat zien. Blijft hij dan nog steeds seksueel aantrekkelijk of verdwijnt het enthousiasme bij de oudere vriend? In het beste geval blijven die twee nog goede vrienden. In mentaal opzicht zijn ze gelijkwaardiger geworden, maar wat als de man een nieuw jong vriendje zoekt? En wat moet die jongen dan verder? Misschien is een relatie zoeken met iemand van de eigen leeftijd dan de volgende stap. Zal allemaal wel met veel emotie gepaard gaan!

    Wat ik mij ook afvraag is, een oudere man heeft een sociale omgeving. Hoe past zijn jongere vriendje daar in? Is die oudere man daar open over zijn relatie of moet dat in het verborgene blijven?

    Het is niet zo gemakkelijk om homo te zijn, zeker niet in ongelijkwaardige relaties, maar zoek altijd naar echte vriendschap, dan komt er ook liefde. Dat maakt alles mooier, ook de seks.


    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat iemand die het met jongen van 18 doet een pedo is is echt overdreven bullshit. Gewoon doen wat je lekker vindt toch, TS. Geen probleem

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • wat een flauwe kul vertel jij daar jongen 20 Een kind van 18 jaar??? op 18 ben je geen kind meer en een pedofiel is iemand die op kinderen valt Een relatie van een 18 jarige met een volwassen man kan en mag Ze zijn beiden meerderjarig en niemand heeft daar commentaar op te geven Elk zijn smaak en als ik op oudere mannen valt dan is dat mijn zaak en niemand hoeft zich daar mee in te laten

    Jongen 20 ben je dan zo achterlijk dat je een jongen van 18 nog een kind noemt of ben je misschien jaloers dat jij geen oudere vriend kunt krijgen ???

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf 18 maar ik wil echt niemand ouder dan 25. Ik snap niet wat zoveel gays geil vinden aan iemand die zoveel ouder is. Ik vind het persoonlijk echt heel vies en vind oudere mannen ook helemaal niet aantrekkelijk. maar zolang er wederzijds toestemming is mag iedereen van mij doen wat die wil

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Die jongen heeft gelijk, jongen 17, hij is open en eerlijk, verteld over zichzelf, niets geheim. Jij houdt afstand, wees blij dat zo'n spontane jongen vrienden met je wel zijn. Vind hem helemaal niet raar in zijn denken, veel jongens ook ik vinden omgang met een ouder iemand wel prettig, ook al is het geen relatie. Hij kikt op jou, nu, is dat zo raar.? Hij durft zichzelf te zijn, nou en.?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog even terug , hij vind het leuk om me uit te dagen , maar trap er niet in. Zelf was ik gistermiddag bij hem en begon hij er weer over, dat hij mijn vriend wel wou zijn. En waarom ik afstand hield. Omdat hij echt wel aan verantwoorde en veilige sex deed. Zelfs dat hij zich beperkte tot massage en strelen, maar zich niet liet nemen , iets wat ik ook niet wil. Maar behoefte had aan een ouder iemand die begrip had voor hem, en bij wie hij zichzelf kon zijn, en zelfvertrouwen gaf aan hem en dit verweet hij mij.
    Hij vond dat ik me als een jongen moest gedragen en niet als een meid die afstand hield, hij zei, wil vriend met je worden, maar ga je niet veroveren, we zijn gelijk. Dat hij contact zoekt met ouderen staat me tegen en ergens begrijp ik hem wel, dat hij dit doet en durft, ergens vind ik hem best leuk, maar vind hem apart in zijn doen en denken.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ze zeggen vaak dat het geen gelijkwaardige relatie is. Een jonger iemand met een volwassen man. Had hier over met een vriend van mijn leeftijd en weet dat hij ergens een aantrekkingskracht heeft op oudere mannen. Zei dat het toch niet gelijkwaardig was. Ging ook niet om sex zei hij maar om vriendschap, begeleiding, daarbij bekende hij ietwat onderdanig te zijn en dat een vorm van dominant geen probleem is voor hem. Het is wel een stoere jongen, hij zoekt grenzen zegt hij, en een avontuurlijke beleving, dat zoekt hij, vind het enigzins raar en hij wil bevriend met me worden, hij kickt op mij zegt hij, maar vind hem anders , zelf niet echt ervaring met andere jongens, maar ergens wil ik wel bevriend met hem zijn, iets trekt me aan in hem. Hij vind het leuk om mij als onervaren jongen uit te dagen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jammer genoeg geen reactie's. Heb film dus gezien van Happy Bithday,
    Wel herkenning, voel me niet eenzaam, maar alleenstaand doordat ik op jongens val. Zoek nog steeds kameraadschap met jongens, die speciale vriend ontmoet ik nog steeds niet. Na die film dacht ik, zal ik me eens leuk kleden, de stad in, of door het park kopen. Ontdekken of ik iets tegen kom. Gewoon zoeken, door de corona ga je niet zomaar een bar binnen. Mis ook reactie's van jongens hier om een discussie te voeren of vragen te stellen. Lijkt of niets wil lukken, heb wel vrienden maar meestal hetero. Zoek ook weleens willekeurig op fb. of daar jongens zitten die gay zijn. Ik zoek , lijkt soms een speurtocht. Ben ik zo ab normaal.?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21 film gezien van Lasse Nielsen, Happy Birthday. Die jongen zocht contact. Aandoenlijk zoals je zegt. In andere topics hebben we wel contact gehad. Maar jij bent afgehaakt, of liever gezegd, je had alles al duidelijk gemaakt. Lees hier over jongen 22 met 2 buddies en grenzen op zoeken, jongen 18 heeft het over andere vormen. Zelf weinig ervaring met sex. Had wel contact met oudere jongen maar niet het leeftijdsverschil van een vader figuur. Gekapt met hem , ergens gaf je mij ook dit advies. Hij vind het nog steeds jammer, soms ik ook. Hij heeft wel mij geleerd om mijn homo zijn te accepteren, maar doe er niets mee. Heb op topic ontgroening het verhaal van M. gedeeld van een andere topic. Herken veel in hem. Iets oudere jongens trekken mij wel aan, zag in die film die jongen voor die boekenkast staan, hij had ook veel boeken, als hij niet thuis was, had een sleutel, dan keek ik ook altijd in die boeken, en ontdekte dan ook boeken die me aan trokken. Meestal stoere jongensboeken, stripboeken, met afbeeldingen van stoere mannen en jongens op zee. Hij had een hele collectie .Kom je op alle topics tegen, je geeft adviezen, sex is voor mij niet het belangrijkste, die kameraadschap trekt me aan, stoeien en worstelen, of samen kamperen met een vriend, alleen ontmoet ze niet en ergens mis ik iemand om toch mee te praten. Je vind me vast niet normaal misschien, je zei ook dat ik niet moest inbreken op een ander zijn topic, maar vond de reactie's die ik hier lees ook interessant.Hoop dat de anderen hier mij enigzins begrijpen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 22 met 2 oudere buddies, had een vriend die ook ouder was,
    Je zegt ben onderdaning, kan ook stoer zijn. Lees mijn verhaal over Meat op topic ontgroening. Bij mij was het geen sex met hem, begeleiding, kon overal met hem over praten, en ,ja, hij was wat dominant.Maar vond het wel fijn. Graag met jou een discussie.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mooi verwoord jongen 18

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts. Zoals ik aangaf val ik op ouder. Een man van 32 is vaak lichamelijk en geestelijk aantrekkelijker dan jongens/mannen van mijn leeftijd. Vanwege hun ervaring en open mind is sex inderdaad veel lekkerder, ruiger en intenser. Ook zijn wat oudere mannen veel vaker in voor andere vormen van gaysex. Sommige reacties hier zijn erg bekrompen. Zij gaan uit van een afhankelijke verhouding wat niet is. Ik kan doen en laten (ook met leeftijdsgenoten) wat ik wil. Die vrijheid koester ik. Overigens heeft niemand in mijn omgeving (ook mijn vader) moeite met mijn vriend. Ook niet met het feit dat ik sex heb met andere mannen. Wij zijn hier beiden open in. Dat is onze keuze. Hoewel ik bottom ben en op sexgebied gedomineerd wil worden heb ik daar buiten een gelijkwaardige relatie met mijn vriendje. Ik heb de sleutel van zijn huis en woon daar half. Mijn vader is 38 en is modern. Met hem heb ik een sterke band misschien wel omdat hij bi is. Wij zijn net twee vrienden en delen alles met elkaar.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij contact van een jongere met een volwassen iemand maakt het uit van wie het initiatief uitgaat. Als een man een jongen zoekt gaat het waarschijnlijk alleen maar om seks. Als het vriendje te volwassen er uit gaat ziet wordt hij ingeruild voor een nieuwe. Niet aan beginnen dus.

    Zoekt een jongen een man dan kan het anders gaan, vooral als de man niet direct op zoek was naar een jongen. Dan kan er een echte liefdevolle relatie ontstaan veel lijkt op een vader-zoon relatie. De man voelt genegenheid voor de jongen, geeft hem aandacht, en de jongen voelt zich geborgen.

    Jongens die zo'n relatie zoeken die zoeken vaak een vaderfiguur en soms vallen ze gewoon op een volwassen man. Ze vinden daar dingen die een leeftijdsgenoot ze niet kan geven. Een volwassen man heeft natuurlijk ook veel meer mogelijkheden. Wat seks betreft ben je meestal wel de onderliggende partner, letterlijk en figuurlijk, maar dat is ook wat veel jongens in die situatie willen, ze willen gedomineerd worden. Daarom willen ze een man.

    Het blijft natuurlijk een lastige zaak. Hoe vertel je het tegen je ouders? Hoe leg je het uit naar je vrienden? Eerst vertellen dat je homo bent en dan ook nog dat je het met een man doet.
    Naar vrienden noemen ze hem soms een oom. Naast de relatie met die man hebben ze verder meestal een gewoon leven zoals hun leeftijdsgenoten, met school en alles wat je verder met je vrienden doet. Alleen dat ene is wat anders.

    Op YouTube staat een filmpje, Happy Birthday van Lasse Nielsen. Dat gaat over een jongen die contact zoekt met een volwassen man, eerst via chat en dan in het echt. Het is een lief en aandoenlijk filmpje. Je moet de 23 minuten versie hebben met Engelse ondertiteling. Het gaat weer om een jongen die thuis te weinig aandacht krijgt.
    Als ouders zulk soort dingen niet willen dan moeten ze hun kinderen genoeg aandacht geven!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb 2 seks buddies waar ik regelmatig mee afspreek ze zijn 35 en 42. Beide hebben en helpen mij nog steeds goed met het ontdekken en me grenzen op zoeken. Verder ben ik best onderdanig en zoek daarom dus ook een ouder iemand daarnaast hebben ze ook veel meer ervaring wat seks alleen lekkerder maakt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon lekker doen waar je zelf zin in hebt toch, lekker boeie of anderen het wel of niet goedkeuren. Interesseert mij echt niks.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier Jongen20, ik val echt op oudere mannen dus ... waarom een probleem. Ben 18 dus...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo, persoonlijk vind ik het vreemd dat je samen bent met iemand van 32 jaar. Is het dan niet leuker om samen te zijn met iemand van je eigen leeftijd of een verschil van een paar jaar. Natuurlijk is die keuze aan jou maar ik zou het niet doen. Is denk ik maar raar voor je ouders en je kan hem dan ook nooit meenemen met vrienden?? Ik zou eens goed denken en ook aan de toekomst. Snap ook niet wat hij met een “kind” wil. Is in mijn ogen een beetje pedofiel. Grts

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Sex met een ouder iemand, ligt er aan wat je ouder noemt, kijk 18 en 20 of 21 vind ik niet echt een ouder iemand. Dan zelf geen ervaring en wil dit ook niet met een echt ouder iemand, helemaal niet echt nog ervaring, maar vanwaar die vraag denk ik dan. Ja, wat doe je dan, denk dat het voor iedereen verschillend is. Heb wel een tijdje contact gehad met een jongen die boven de 20 was en ik 17, maar meer als een klankbord. Geen sex, kwam niet ter sprake, daarbij was ik minderjarig, en hij had een vriend, dus. Zelf kies ik voor iemand van mijn eigen leeftijd, tot 21 jaar is het maxium. M.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb sinds een jaar een vaste vriend van 32. We hebben zoals veel gaystellen een open relatie. Volwassen mannen zien er vaak beter uit en hebben veel meer ervaring en zijn vaak open minded. Mijn vriend heeft mij ingeleid in het echte circuit. Dank zij hem heb ik mijn grenzen flink verlegd.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten