Skip to content
16 reacties
1852 weergaves

Experimenteren

Ik wil graag een keer met een jongen experimenteren maar ik weet niet hoe ik dat moet vragen. Wie heeft er tip

14 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Jongen 14 Als je wil dat er iets gebeurt, moet je wel initiatief nemen. En ook effe je verbeelding gebruiken. Wie heb je op het oog ? Kun je vrienden worden en dan bij elkaar thuis komen voor gelijk wat ? en zo gaat het verder.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Bedankt voor de reacties veel tips gekregen alleen er is nog niks gebeurt wat zijn jullie ervaringen ik hoop op meer

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms hoef je niet eens iets te vragen. Stel je zit naast hem in de klas of ergens anders. Dan kan je beginnen met je hand op zijn been te leggen. Als hij dat niet wil, zal hij dat wel laten merken. Zo niet, dan kan je zijn been wat strelen en langzaam naar boven opschuiven. Je hoeft echt niet all the way te gaan. En dan stop je en trek je je hand weer terug. Want dan weet hij genoeg.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Iets wat ik vroeger zelf eens heb gedaan. Als je zo 'n jongen bij je thuis hebt : ervoor zorgen dat de gulp van je broek open staat, terwijl je er geen slipje onder aan hebt. Je hoeft dan niks te zeggen en doet alsof je niks in de gaten hebt. Maar let wel op de reactie van die jongen : zegt hij iets ? of kijkt hij alleen maar ? En dan kan je ook zeggen : ' Waar kijk je naar ? O !? ' Nog leuker kan het worden, wanneer je piemel plots uit je gulp steekt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 14 die mij die vraag stelt.

    Wel, mijn vriendje was toen 12 en wij kenden elkaar al twee jaar. En ik was toen bij hem thuis om te helpen met schoolwerk. Ik zei hem dus wat ik gezien had en dat ik het wel opwindend vond. We zaten toen op zijn bed en toen begon hij mij ook te voelen. Ik kreeg daarbij direct een stijve. Toen ging hij in mijn short op zoek naar mijn piemel en speelde er wat mee tot ik dus plots klaarkwam.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 Ben je toen klaargekomen ?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms is een kleine hint al voldoende. Toen ik 14 was, had ik een jonger vriendje van mij eens iemand ergens tijdens het spelen zien betasten. En ik wou dat hij dat ook eens bij mij deed. De volgende keer, toen ik bij hem thuis was, zei ik hem wat ik toen gezien had en dat ik daar geil van werd. En toen ben ik inderdaad ook in mijn broekje op mijn wenken bediend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik zou zeggen doen want als je ouder bent komt er vaak niet meer van en wordt dat stom gevonden. tenminste dat zegt mijn broer van 17 me wel is.
    ik ben wel een paar keer bij mijn beste vriend uit de klas geweest voor een opdracht te maken van school en teon we klaar waren hadden we nog tijd over en verveelden ons een beejte.
    toen vroeg hij me ineens of ik vaak aftrok en of het me leuk leek dit bij elkaar te doen. nou voor ik het doorhad had hij de mijne in zijn hand en begon te rukken. daarna ik ook bij hem en dat was een superervaring die ik nooit zal vergeten en we soms nog wel is doen. we hebben 1 keer elkaars piemel gelikt om te gaan pijpen maar dat vonden we eigenlijk allebie niks, elkaar trekken en gelijk klaarkomen is veel mooier. succex

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als er een jongen is waarmee je het graag zou willen doen, moet je eerst proberen vrienden te worden en elkaar helpen met schoolwerk en zo. Doe het dan bij jou of hem thuis. En dan kan je vragen of hij dit of dat al eens gedaan of geprobeerd heeft. Dan zie je aan zijn reactie of hij geïnteresseerd is of niet.

    Bijv. bij mij vroeg een jongen die ik al langer kende op mijn 13 of ik al eens iemand op de mond gezoend had. Ik zei neen. Toen vroeg hij of ik het bij hem eens zou willen doen. En binnen enkele minuten lagen we te tongzoenen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan beginnen met vragen of hij al eens zijn piemel aan een andere jongen heeft laten zien.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties ik hoop dat er meer Ts

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou zeggen : wees niet ongeduldig en ga dus niet over één nacht ijs ! Heb je al iemand in gedachten ? Probeer dan gewoon vrienden te worden. Ga bij elkaar thuis op bezoek voor huiswerk en zo. En ja ... in de beslotenheid van een studeerkamer kan je het er dan eens over hebben. En van het een komt het ander.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @jongen14 samen aftrekken enzo

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Ik wil alles wel doen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat leuk dat je dit wilt doen! Zouden meer mensen moeten doen. Wees nieuwsgierig en ga gewoon lekker dingen proberen! Tjah, hoe vlieg je dit aan. Het beste is denk ik om gewoon eens met een jongen (een vriend?) te praten en het met een aanloopje er over te hebben. Je kunt dan vragen of die ander masturbeert, porno kijkt, wel eens naar de piemel van een ander kijkt (alle drie doet trouwens iedereen wel, dus het zijn geen gekke vragen) en of hij er wel eens over denkt om met een jongen te experimenteren. Dan kun je aangeven dat jij dat wel graag zou willen en dan komt het er misschien wel van. Veel succes en plezier!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedoel je dan dat je zijn piemel wilt zien en om samen af te trekken?

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten