Skip to content
3 reacties
317 weergaves

Verliefd, hoe en wat?

Hallo, ik zit ff met een dingetje, zouden jullie dit ook alsjeblieft even willen lezen? Ik ben al een tijdje verliefd op een leuke meid, waarvan ik wist dat die dit jaar bij mij in de klas zou komen. Ik dacht er vaak overna over hoe ik haar zou kunnen benaderen, gewoon een praatje en dat we elkaar dan wat beter leren kennen (voor zover kennen we elkaar alleen bij naam). Echter leek dat dus makkelijker dan gedacht, ze is best wel een gesloten persoon tegenover mensen die ze niet goed kent, dus naar mijn idee zul je niet snel haar aandacht krijgen. Nu zitten we dus in dezelfde klas en hebben we dezelfde vrienden en vakken samen, dus hopelijk zal dat er ook invloed op hebben. Nu heb ik vandaag mijn eerste schooldag gehad, en weet ik dat er veel kan gebeuren aangezien ik nog een jaar heb. Maar omdat we na de eerste dag niet een bij elkaar in de beurt kwamen, verlies ik alsnog vertrouwen en de moed om er wat van te maken. Wat ik zeker wel wil hebben omdat het zonde is om zo'n leuke meid te laten gaan, maar zoals je leest geef ik veel om een eerste indruk. En als dat dan niet zo goed gaat als dat ik dacht, dan verlies ik er al meteen moed in. Nou laat maar wat achter, heb je misschien hetzelfde meegemaakt? Laat maar weten, ik kan het gebruiken;)

15 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • J20, ga ik zeker doen. J17 ik weet het, ik zat de 1ste 2 jaar van de middelbare school ook bij haar in de klas. Alleen toen ging ik niet met de juiste om waardoor ik nogal als kinderachtig werd beschouwd. Is het nu inmiddels wel je vriendin? Of bedoel je iemand anders?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon blijven proberen contact te zoeken, maar doe het rustig aan, want zoals je zei die meid die je leuk vindt is wat meer introvert. Liefde kan ook groeien. Zeker niet alle relaties zijn begonnen met liefde op eerste gezicht. Wees gewoon aardig tegen haar en blijf je interesse tonen. Meer kun je niet doen, want je kunt haar reactie niet forceren.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Moed verliezen? Ik heb na 1,5 jaar contact gezocht met een meisje dat ik toen leuk vond. Dus tel ff uit anderhalf jaar jaar voordat ik de eerste stap durfde te zetten. Zij was helaas niet op mij maar ik heb er een hele goeie vriendin aan overgehouden

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten