Skip to content
11 reacties
742 weergaves

Voorhuid nog half vast aan de eikel

Hoi!

Wat ook in de titel staat, is dat ik aan de zeikant van de eikel nog een stuk voorhuid 'vastgeplakt' heb. Ik ben bijna 14 jaar en geen last van maar ik vraag me wel af of dit een probleem is.

Heeft iemand een idee?

Alvast bedankt,
Groetjes

13 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • (Topic starter) Oke, bedankt voor de info J20!

    Het is inderdaad niet dat het 'vast geplakte' stukje voorhuid, het voorhuid terug doen tegen houd (om het schoon te maken met water)


    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn voorhuid zat ooit ook nog een klein beetje vast aan mijn eikel. Dat is op zich niet ongewoon op jouw leeftijd. Hij komt de komende jaren waarschijnlijk gewoon los te zitten. Dat is bij mij ook gebeurd. Naar een 'besnijdeniskliniek' is echt niet nodig. Je moet je eikel en de binnenkant van je voorhuid wel goed kunnen schoonmaken met water. Als je voorhuid over een paar jaar nog steeds vastzit, kun je altijd nog naar een dokter. Het kan natuurlijk geen kwaad om nu al naar een arts te gaan, maar ik denk dat dat wat te vroeg is. Succes!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, Ik heb het aan men moeder gezegt en laten zien met een beetje schaamte.. (mijn ouders zijn gescheiden) en die zegt ook dat het vanzelf los komt.

    Is dit voor nu even goed of moet ik wel echt actie ondernemen?

    Ik ben trouwens vandaag 14 geworden vandaar dat ik ineens een jaar ouder ben :)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou er mee naar je huisarts gaan of direct een afspraak maken bij een besnijdenis kliniek.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J20, Dat zijn 2 heel verschillende verhalen, de ene (J18)zegt dat het geen probleem is en de ander dat het kan afscheuren.. Ik denk dat ik het binnenkort dan maar aan mijn ouders vermeld?

    (Van TS trouwens)

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • hallo daar moest jij op medisch controle schoolonderzoek gaan gaan ze je aanraden dat te laten behandelen en dus besnijden en weet je waarom ?
    OMDAT Je latr goed zou kunnen dekken ,

    ik raad je aan dit toch t doen want het gaat ooit afscheuren en hevig bloeden in een uur ben je binnen enbuiten of misschien zelf bij de gewone arts

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties!
    (van TS)

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij zat hij ook nog heel lang vast, maar wat ik heb gedaan is er gewoon een beetje voorzichtig aan trekken. Niet forceren. En als dat pijn doet doe het dan in bad!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het ook, maar maak er geen probleem van. Zolang je er geen last van hebt tijdens het aftrekken of met seks, dan is het geen probleem

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is normaal ik had dit op jouw leeftijd ook is gewoon oefenen met de voorhuid achter uit trekken als je er van af wilt

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaat vanzelf los, bij de een wat eerder dan bij de ander. Geen probleem.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten