Skip to content
14 reacties
1682 weergaves

Toompje gevoelig

Hoi, mijn vraag luidt alsvolgt. Is jullie toompje ook gevoeliger dan je eikel? Is dit normaal? Hoe maak ik het minder gevoelig? Bedankt!

16 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik sta helemaal boven aan, nog geen idee dat het toompje zo gevoelig was. Maar ik heb ermee zitten spelen in bad en ben ervan klaargekomen ( zonder sperma want dat heb ik nog niet). Nooit geweten dat dat erg lekker is, bedankt jongens

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn toompje is ook gevoelig en dat vind ik juist lekker. Ik denk niet dat je hem minder gevoelig kunt maken. Geniet ervan!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Of je na je besnijdenis nog een toompje hebt, ligt aan de manier waarop het gedaan is. In de USA wordt het vaak weggehaald omdat ze het daar op hele jonge leeftijd vaak doen met een bepaalde klem. In Europa geloof ik is het veel minder gebruikelijk. Jongens die om religieuze reden besneden zijn, hebben volgens mij ook meestal het toompje nog. Bij mij is het in elk geval lekker blijven zitten. Het is inderdaad heel gevoelig :-)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij is de rand van de eikel het gevoeligste plekje. Het toompje is verwijderd bij het besnijden.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij besnijdenis wordt dat veelal ook weggesneden. In Amerika besnijden ze meer, waarom weet ik eigl niet. maar Westers zou ik het niet noemen, noem het gewoon normaal!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een paar jaar in Amerika gewoond en daar zijn de jongens besneden en hebben geen toompje, is dat toompje dan westers?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom zou je het toompje minder gevoelig willen maken? Gevoeligheid is juist lekker bij aftrekken of seks.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet dat de eikel de gevoeligste -fysieke- plek bij de man is. Maar als ik aan mijn toompje kom, dan doet het wel een beetje pijn. Da's normaal.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt, toompje is gevoeligste plekje voor de meesten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan TS:
    bedoel je dat het toompje lekker gevoelig is of bedoel je dat het pijnlijk wordt als je ermee speelt?


    Ik vind mijn toompje ook superleuk om te strelen, met een beetje speeksel of zonnecrème, ik kan zo zelfs klaarkomen door het te strelen zonder af te trekken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het toompje is het gevoeligste plekje van je penis en niet de eikel zoals veel jongens denken. Vergelijk het maar met de clitoris. Als je het toompje alleen maar streelt, kom je ook klaar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij is dat ik gevoelig. Als ik daar over streel of laat strelen dan loopt het voorvocht eruit. Eikel is ook gevoelig. Maar dat is anders gevoelig. Ik denk omdat ik geen voorhuid meer heb.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het toompje is nu eenmaal gevoeliger. En wie dat weet doet er zijn voordeel mee, wanneer hij/zij jou extra wil opwinden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee sorry ik heb nergens last van ik kan m’n voorhuid gewoon naar achteren trekken zonder last te hebben van m’n toompje

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten