Skip to content
16 reacties
6802 weergaves

Aftrekken op vakantie

Ik ga vrijdag met 3 vrienden op vakantie normaal gesproken trek ik me elke dag af 's ochtends en 's avonds. En ik probeer vaak te minderen maar lukt me eigenlijk nooit. Ik wil proberen om niet af te trekken maar ben bang dat het niet gaat lukken. Hebben jullie tips mocht het niet lukken ik toch mezelf kan aftrekken zonder dat andere wat meekregen?

21 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Gewoon even op de wc of in de douche jezelf aftrekken. Maak de douche dan wel goed schoon, bvb met douchegel. Het is niet fris als jouw zaad daar nog ligt voor een volgende persoon. Of ergens buiten lekker rukken, als het donker is waar niemand je ziet. Veel plezier!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon ff wanken als je gaat douchen toch, jekwakkie dumpen in het putje en klaar. Zo vaak gedaan op vakantie.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • gewoon doen, er zijn ook nog andere scouts die gay zijn en hun piet masturberen zonder dat ze het zeggen

    ik was op camp en boven mij hoorde ik gekreun
    op een nacht heb ik die lul gewoon vast genomen en hand op zijn mond, ik kreeg wat ik wou , zijn warm zaad in mijn bek, iedere nacht was het prijs tot we vertrokken, spijt maar plots stond hij voor mij deur en vroeg gaan we het over doen , de rest is gewoon dat hij nu mijn man is op papier

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ja er zijn opties genoeg om het te doen tot men 14 de gingen we samen met nonkel en tante op vakantie en sliep ik met men neef op dezelfde kamer dan deden we het ook soms samen en soms op woensdag namiddag als we bij elkaar waren of als er ene iets van haar aan het krijgen was spraken we eens af om te kijken was wel heel leuk we hebben van elkaar ons eerste haartje tot de volledige situatie gezien en nu nog als we denken oei mijne bal of borst voelt raar dan voelen we bij elkaar

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Rukken kan toch overal waar je bent, ook op vakantie? Ga naar de wc, doe het tijdens douchen of loop 's nachts ff de bosjes in. Of doe het samen in de tent. Opties genoeg.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Op vakantie heb ik altijd meer zin om me af te trekken. Ik slaap met broertje in dezelfde kamer en dan doe ik het stilletjes of als iedereen weg is om te winkelen. Nog nooit betrapt, een keer bijna.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet zo'n rare vraag hoor, ligt eraan in wat voor kringen je bent opgegroeid. Er zijn nog heel wat plaatsen waar openlijk over seks praten not done is. Iedereen doet het, maar niemand praat erover. Ik deed het als ik even alleen was, slaapzak, toilet, na douchen of tijdens een kort wandelingetje. Je moet er je moment voor zoeken. Met anderen overleggen lijkt me erg gedurfd maar als jullie elkaar echt kunnen vertrouwen en er een goede sfeer is, why not?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • ik kan jongen 20 wel bijtreden, idd beetje rare vraag voor een jongen van 21, je zou op zijn minst toch wel verwachten dat je dit uit jezelf weet, of je zou dit ondertussen wel al samen gedaan moeten hebben, of op jou leeftijd zou je wel kunnen verwachten dat jullie met elkaar kunnen praten daarover, niet?

    toen ik 13 was, was ik al samen aan het rukken met andere vrienden, dusja je gaat me toch niet vertellen dat jij nog nooit in zo een situatie bent terecht gekomen? van "onze" leeftijd, zou je toch wel kunnen verwachten dat je dit bespreekbaar kan maken, niet?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ligt er aan, waar slapen jullie, camper, of een hotel, neem aan in 1 ruimte anders tel je deze vraag niet. Maar neem aan dat jullie goede vrienden zijn die elkaar goed kennen en dan kun je er toch over praten. Maar weet je denk zelf dat dit probleem zich vanzelf op lost, want het is toch ook niet alleen jouw probleem denk ik.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Al mijn echte vriendinnen weten dat ik vinger, ook als ik een vriendje heb......tijd dat jullie het daarover hebben.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Idd dat zat ik ook te denken. Je bent 21, je kan toch zelf wel inschatten hoe je vrienden erin staan en anders kan je het gewoon op het toilet doen... of vraag je thuis altijd toestemming aan je moeder of je mag fappen ofzo?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon op de wc of onder de douche. Honderd procent kans dat hun dst ook gaan doen dus je kan ook vragen boys hoe gaan jullie het doen met rukken? Hoe lang ga je?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Rare vraag voor een jongen van 21.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon onder de douche! En dan proberen 1x per dag!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Op het toilet? Tijdens het douchen? Of gewoon samen natuurlijk!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Op toilet of onder diuche.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten