Skip to content
6 reacties
1056 weergaves

Ik moet kiezen

Hey Ik ben een jongensgek en heb alles al met jongens gedaan. Er zijn gewoon 3 jongens waar ik echt iets mee heb. En dan zijn er nog heel veel leuke jongens waar ik wel eens eens mee zou willen "douchen". Mijn moeder begrijpt wel dat het moeilijk is met al die leuke jongens om me heen. Maar vindt dat ik moet kiezen. Een broer van mijn vader is ook homo en zegt dat ik een kopie van hem ben. Hij had 20 jaar geleden ook meerdere vriendjes en is nu al 15 jaar samen met zijn man. Ik zie ook wel hoe dat bij mijn zus gaat. Zij is 17 en heeft meer vriendjes gehad dan mij. Maar daar zeggen ze niets over. Zit daar verschil in tussen gay en hetero? Ik wil later ook een man, leuk huis, leuke baan maar nu wil ik genieten van leuke jongens om me heen. Is dat gek?

15 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Wat een heerlijk luxeprobleem lijkt me dat. Ik zou niet kiezen, maar wel bij alle jongens eerlijk zijn dat je niet exclusief bent. Kiezen komt later nog wel.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie ts, ik geloof dat ik nu wel weet waarom jij zo populair bent. Jij bent gewoon een hele aardige positieve jongen waar iedereen wel vrienden mee wil zijn.
    Dat ben jij geworden omdat jij uit een fijn gezin komt. Daar mag je heel blij mee zijn en ook met die oom van je. Hij kan jou uit eigen ervaring vertellen hoe het is om homo te zijn. Hij leert jou, denk ik, dat seks heel leuk en spannend is maar dat waar het echt om gaat liefde en vriendschap is. Ik zou ze allemaal maar eens een dikke kus geven en zeggen dat je van ze houdt.

    Dat jij geen probleem hebt met je homo zijn en daar niet moeilijk over doet is ook heel goed naar anderen die daar wat meer moeite mee hebben. Ze kunnen aan jou een voorbeeld nemen en ook zichzelf durven zijn. Jij laat ook aan niet-homo's zien dat homo's hele gewone leuke jongens zijn waar je gezellig vrienden mee kan zijn.
    Ik denk dat jij een heel gelukkig mens bent en ook veel anderen gelukkiger maakt. Mij heb je ook al een goed gevoel gegeven.

    Het was leuk jou hier tegen te komen en ik weet zeker dat jij een heel fijn leven tegemoet gaat!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoihoi. Ik ben ts. Leuke reacties. Ik zei dat ik graag met leuke jongens zou willen douchen. Dat betekent niet dat het ook gebeurt. Ik ben wel spontaan en open. Ben vrolijk en bij mij is het glas halfvol ipv halfleeg. De meeste mensen accepteren mij zoals ik ben. Of ik leen leuke jongen ben bepaalt een ander maar heb geen tekort aan belangstelling. Kan heel goed met mijn ooms en misschien heeft mij dat ook wel geholpen. Ik heb er geen spijt van dat ik homo ben, schaam me er ook niet voor en ben gewoon dol op jongens!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Ik heb nog een vraag. Ik schreef al dat heel wat jongens die net als jij homo zijn heel erg jaloers zijn op al die vriendjes van je. Wat ik mij afvraag is, hoe kom jij aan al die vriendjes die wel met jou "onder de douche" willen?

    Zelf denk ik dat jouw openheid er veel mee te maken heeft.
    Door jouw oom was het thuis makkelijker te accepteren dat jij homo bent en sommige jongens hoeven het niet te vertellen, dat is zo wel te zien. Ik kan mij voorstellen dat je moeder je aangemoedigd heeft om er mee naar buiten te komen en blijkbaar wordt er in jouw omgeving goed mee omgegaan. Wees daar maar blij om. Het is wel eens anders.

    Misschien ook ben jij zo'n leuke jongen dat jongens die eigenlijk op meisjes vallen dat spontaan vergeten als ze kennis met je maken en ook wel graag met jou onder de douche willen. ;-)

    Ik denk dat jij heel wat eenzame jongens van jouw leeftijd en wat ouder veel plezier doet als je eens vertelt hoe dat zit met al die vriendjes. Alvast bedankt.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, jij hoeft helemaal niet te kiezen. De meeste jongens hebben meer dan 1 vriend, al gaan ze daar niet mee naar bed. (Sommigen dus wel!) Jij en je vrienden zijn gewoon wat inniger met elkaar, daar is helemaal niets mis mee. Wees blij dat jij al die vrienden hebt. Heel wat homo jongens zijn verschrikkelijk jaloers op je als ze het lezen. Die liggen in bed te huilen omdat ze niemand hebben.

    Jij geniet van het leven en van je lichaam en als je vijftien bent dan kan dat gewoon, daar moet niemand zich mee bemoeien. Jouw moeder denkt dat als jij een vriendje hebt dat het dan net zo iets is als wanneer je zus een vriendje heeft, maar zo zit het natuurlijk niet. Het zijn gewoon jongens waar jij jongensdingen mee doet en plezier hebt. Je hebt geen verkering met ze zoals je zus met haar vriendjes, het zijn gewoon vrienden. Je bent nog veel te jong om je nu al te binden. Dat komt later vanzelf wel.

    Ik denk dat jij en je vrienden hele leuke jongens zijn en ik ben blij dat jullie elkaar hebben en dat je er thuis gewoon open over kan zijn. Sommige homo's, zoals je oom, die vinden een vriend en dat is het dan. Die zijn samen heel gelukkig en meer hoeft niet. Anderen zijn als vlinders die van de ene bloem naar de andere fladderen totdat ze uiteindelijk ook de ware gevonden hebben.

    Ik vergelijk de mensenwereld wel eens met een grasveld. De hetero's zijn de grassprietjes, de homo's de bloemen. Wees jij een bloem en maak de saaie heterowereld wat mooier, wees Gay!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee. Heel gewoon. Dat had en heb ik nog steeds ook nu ik een vaste vriend heb. We hebben afgesproken dat we beiden ook met anderen sex kunnen hebben. Dat doen heel veel gaystellen. Erg logisch omdat er zoveel lekkere boys en kerels rondlopen....

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten