Skip to content
52 reacties
5330 weergaves

Hoe pissen jullie?

Hoe plassen jullie? Ben benieuwd wat de meeste jongens doen. Dit gaat over staand plassen, dus bij een urinoir of buiten.

1. Alleen door de rits. Haal mn piemel door de gulp van mn boxer/slip
2. Alleen door de rits. Trek mn piemel over band boxer/slip
3. Alleen door de rits. Trek mn piemel en ballen door de rits
4. Maak mn riem en rits los, en haal mn piemel dan door de gulp van mn boxer/slip
5. Maak mn riem en rits los. Trek mn piemel dan over de band van mn boxer/slip
6. Maak mn riem en rits los. Trek mn piemel en ballen over de band van mn boxer/slip.
7. Alles wat los kan los, en zo ver mogelijk naar beneden.

16 jaar
4 jaren geleden

52 Reacties

  • Ik draag meestal spijkerbroek met knopen en over boxerrand kan niet want die draag ik gewoonlijk niet. Broek(en) naar beneden (7) dus en dan staand of zittend pissen, afhankelijk van de situatie. Daarna liefst met wc papier afdrogen en/of onder fonteintje schoonmaken, afdrogen en de broek weer omhoog, klaar, nou ja, is Kees.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Broek sowieso open, ook altijd mijn pik over de band van mijn slip of boxer. Vaak ook mijn ballen eruit, voelt lekkerder. Doe dit ook wel als ik gezien kan worden in urinoir door de man naast me. Ik ben redelijk groot geschapen wel. Krijg dan trouwens ook bijna altijd een stijve. Dat kan met terug inpakken even lastig zijn wel ;-) Trouwens, bij een gewone zitplee ga ik vaak zitten. Haha, bij afschudden, als ik staand plas, spetteren er druppels alle kanten op toch wel.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Verschilt per keer. Vaak 4 of 6. 4 als ik me wijde boxers aanheb. Die hebben een gulp dus dan haal ik me leuter daardoor naar buiten. 6 als ik een strakke boxer aanheb, die hebben geen gulp. Maar ik heb vaker losse boxers aan. Als ik thuis of in een hokje ga doe ik soms ook wel 7. Gewoon lekker alles laten zakken, broek op de enkels, boxer ergens bij me knieeen. Maar dan alleen dus als niemand anders binnen kan lopen. Anders is het wel een beetje awkward haha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik haal mijn piemel meestal ook door een pijp naar buiten als ik shorts aan heb.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik gymshorts aan heb als broek haal ik mn piemel door een pijp van mn short. Veel makkelijker en zo voorkom je druppels. Meerdere die dit doen?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik draag mij broek laag dus over de rand van me broek en boxer allen mijn piemel de voor schijn

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • alles naar beneden ballen en de piemel

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • 3. Alleen door de rits. Trek mn piemel en ballen door de rits

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Beetje raar om alleen je riem en rits los te maken maar niet de knoop van je broek

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey J16, bedoel je mij nou? Wat je mij allemaal toeschrijft dat staat toch niet in mijn reactie? En die scheldwoorden staan er toch niet. Ik ben helemaal niet homofoob, man. Wel integendeel. Nou voel ik me echt onheus behandeld. Wow heb jij een kort lontje, man. Maar oké, het is je vergeven :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 19 komt schijnbaar nooit op een havo of aan de TU in Eindhoven daar plassen veel gasten op manier 7 en dat zijn echt niet allemaal homo's gays of reetridders zoals je die misschien noemt. Sorry voor het woord maar er wordt hier echt homofoob gedacht.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 6. Voor handsfree plassen want iedereen belt me uitgerekend op dat moment. 7 zoals de twee jongens hierboven snap ik niet goed want ik zag nog nooit een rijtje blote konten aan de urinoirs?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nummer 7 alles naar beneden en plassen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 7 broek en onderbroek naar beneden en plassen

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • de meeste jongens kiezen voor 5 of 6

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Meestal 6

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Thuis ga ik altijd zitten, wel zo makkelijk tiktokken en doe er ook m'n moeder een plezier mee want dan blijft alles veel schoner. Op een openbare wc ga ik wel in een hokje maar blijf ik staan, riem los (die steek ik in m'n broekzak zodat die niet in de straal gaat hangen, knopen los, slip omlaag, piemel eruit en gaan. En na afloop even deppen met wc papier anders krijg je zo'n natte vlek (ik snap niet hoe anderen hem gewoon drooggeschud krijgen).

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Meestal 4 of 5. Soms 6. Ik doe zoiezo mn riem ook los. Anders is het zo een gewurm door alleen de gulp van mn jeans. Als ik een boxer met gulp draag wip ik mn pik daar gewoon (het knopje daarvan doe ik nooit dicht). Als ik een boxershort zonder gulp draag haal ik mn pik er natuurlijk uit. En als ik het gevoel heb dat mn plasbuis een beetje afgeknepen wordt daardoor haal ik mn ballen er ook uit. Anders krijg je zo een straaltje in je broek nog als je klaar bent. Ik heb wel een keer gehad op school dat mn broek en short daardoor afzakte tot mn knieeen ofzo. Toen stond ik heel even in mn blote kont. Dat was echt verschrikkelijk

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 Of ze zijn jong en weten niet beter, of ze vinden het gwn geil. Ik gebruik zelf gwn mn gulp.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @j14 met die preutsheid van tegenwoordig? Gebeurt het echt dat men in het openbaar zn broek naar zn enkels gooit? Lijkt me geen lekker gezicht bij binnenkomst

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten