Skip to content
18 reacties
1322 weergaves

Sportbroekje als zwembroek

Ik gebruik mijn sportbroekje als zwembroek, en als ik uit het water kom zie je dan dus alles zitten. Ergens vind ik dat kut, maar ergens eigenlijk ook wel beetje geil. Zwembroek kopen of niet?

13 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Beste BJ14, Je had toch al een topic gestart bij "Mijn ouders", dus je weet hoe het moet. Misschien heb ik je in de war gebracht met "een passende plaats". Daarmee bedoelde ik gewoon het forumdeel dat het beste past bij waar je het over wil hebben. Je kunt ook verder gaan met "Verdiende straf", maar daar heb ik je laten schrikken en daar heb ik spijt van. Er staan ook teveel andere dingen in, dus een nieuw topic lijkt mij beter.
    Gewoon op de knop "plaats een vraag" klikken. Hier willen ze het liever over zwembroeken hebben en daar hebben ze gelijk in. Tot ziens dus daar.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • j21 Bedankt voor je reactie.   Het volgende komt mss dom over van mij maar aan het einde schrijf je dat ik een topic zou moeten maken op een passende plaats.   Wil je mij eens zeggen hoe ik dat moet doen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha wow dikke discussie hiero

    Ontopic: ik zou gewoon een zwembroek kopen als ik jou was

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste BJ14, Voor jou ben ik er altijd. Hier op dit forum kun je altijd terecht als er dingen zijn waar je het moeilijk mee hebt. Jij vindt jezelf een stoere jongen en dat geloof ik wel. Maar misschien zie ik stoer zijn anders dan jij. Ik zie het meer in hoe iemand van binnen is. Als je iets moet doen of ondergaan waar je angst voor hebt en je hebt de moed je angst te overwinnen en het te doen dan ben je in mijn ogen stoer. Zit je met een probleem waar je geen raad mee weet, waar jij je misschien voor schaamt, en je hebt de moed daar met anderen over te praten dan ben je stoer.

    Hier praten wij met elkaar over dingen waar je misschien niet met anderen over wil, durft of kan praten. Hoe jij er uitziet dat maakt niet uit, alleen jouw binnenkant telt. Zo kunnen wij als het ware met elkaar praten van hart tot hart. Als ik dan zeg dat ik van jou hou dan is dat omdat jouw binnenkant mij sympathiek is. Jij bent veertien. Jongens van veertien hebben gevoelens, verlangens en doen dingen waar mensen soms een beetje van schrikken. Ik hou van jongens, ik weet wat ze doen, ik neem ze zoals ze zijn. Alles wat jij vroeger geschreven hebt dat heb ik gelezen en soms vond ik het niet leuk, maar ik accepteer jou zoals jij bent. Dat doen vrienden.

    Met schooiertje bedoel ik dat jij een leuk brutaal ventje bent die wel wat durft. Als je dat tegen iemand zegt dan vind je die persoon aardig.

    Als je verder wil praten, maak dan een topic op een passende plaats, dan vind ik je daar wel. Ik hou van je schooiertje. H

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 Bedankt voor wat je laatst schreef.Ik denk dat je me goed begint te kennen. Dank je dat je in mij blijft geloven en dat je me je vriend wil noemen.Zo iemand wil ik ook wel als vriend.Mag dat?Ik zal proberen altijd normaal te doen zodat ik nog meer vrienden kan hebben.Na wat ik de twee laatste jaren heb meegemaakt zal dat niet zo eenvoudig zijn maar ik doe mijn best.Tot nog eens?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 je noemde me onlangs SCHOOIERTJE. Vind ik een keicoole naam. Je mag me voortaan altijd zo noemen.Een probleem: wat bedoel je daarmee?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste BJ14, er zijn moeilijke jongens en makkelijke jongens. Moeilijke jongens worden moeilijk als ze denken dat niemand van ze houdt. Jij wil gewoon dat ze je zien. Ik denk dat jij een leuke en interessante jongen bent. Jij houdt er wel van om uit te dagen en te provoceren en dat betekent dat jij karakter hebt. Alleen saaie mensen worden daar boos van.
    Sommige dingen die jij doet maken mij een beetje bezorgd, maar ik denk dat ik van jou zou kunnen houden als ik je kende. Je bent als het ware een ruwe diamant. Als die geslepen wordt komt er iets heel moois tevoorschijn. Jammer dat die leraar jou niet leuk vindt maar ik wel en daarom zal ik iedere keer als ik op iets van jou reageer zeggen: Ik hou van jou. Probeer toch je best te doen op school. Dat doe je voor jezelf, niet voor die leraar.
    Ps, dat doorzichtige sportbroekje is dus echt iets wat van jou te verwachten viel. Vind je het jammer dat niemand iets zei? Jongens van veertien mogen wel een beetje speels zijn, de meeste mensen vinden dat best leuk. Schooiertje!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 Ik doe echt mijn best om iedereen als vriend te hebben. Op het einde zei je dat je ook MIJN vriend wil zijn.Ik dank u daarvoor. Vanmiddag ben ik gaan zwemmen en ik heb ook eens zo een doorzichtig shortje aangetrokken en dat viel best mee.Niemand heeft iets verkeerd gezegd daarover.Alleen mijn leraar was niet zo opgezet. Omdat die niet zo mijn beste vriend is(ik heb altijd alles verkeerd gedaan volgens hem) verwacht ik natuurlijk weer eens een straf.Maar ja dat ben ik zo stilaan gewoon.Hij doet maar!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag altijd een strakke speedo. Daar zie je ook alles in.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste BJ14, waarom doe jij toch zo vaak zo onaardig als iemand iets zegt wat je niet bevalt of dom vindt? Ik weet wel dat jij wel wat meer meegemaakt hebt dan de meesten hier maar we zijn toch allemaal vrienden en we willen toch wat van elkaar leren.
    Probeer gewoon eens wat aardiger zijn en doe een spatie na een punt, dat is wat makkelijker bij het lezen. Doe je best BJ, ik hou van je! Veel plezier bij het zwemmen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij een knulletje wat nog niet zo lang uit de pampers is, zal er wel niet zo heel veel te zien zijn zeker? Het enige wat je riskeert is dat je omzwermd wordt door een horde pedo's.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 Jij vind het cool dat jongens een sportbroekje.. dragen waar je zo maar alles kunt door zien wanneer ze daarmee gaan zwemmen.Als die jongen graag heeft dat iedereen alles kan zien dan is dat voor hem ok en voor sommige jongens zoals jij blijkbaar ook. In het ander geval doet ie een zwembroekje aan waar je niks kan door zien.Zo een zwembroekje bestaat ook hoor. Tot spijt vanwie het graag anders zouden wiien zien.Kindjes zoals jij blijkbaar.Een echte zwemmer die zwemt gewoon en kijkt alleen naar hemzelf en niet naar de doorkijk zwem of sportbroekjes van iemand anders.Nog veel plezier!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou toch maar een zwembroek kopen want anders vlieg je misschien uit het zwembad. Vind je het leuk als anderen naar je bobbel kijken?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat je ook kunt doen als je graag een sportbroekje wilt dragen, is er een strakke zwembroek onder doen. Dit helpt om de boel wat te verbergen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • IK vind het best een vrolijk gezicht als jongens niet in zo’n dubbele tent gaan zwemmen en je kunt zien dat ze een piemel hebben en hoe die zit. Als het helemaal niets meer te raden overlaat zou ik inderdaad een zwembroek kopen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, inderdaad in een sportbroekje zie je een bulge echt mega goed, ik vind het alleen maar geil om te zien, dus gewoon blijven dragen!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 eem sportshortje doe je aan om te sporten en te turnen.Dan kom je niet in het water en is niets doorzichtig. Sommige zwemshortjes zijn doorzichtig andere niet.Aan jou de keuze.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee joh gewoon lekker in je sportbroekje gaan zwemmen, best geil toch dat je alles ziet zitten. Ik kijk er graag naar bij jongens

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten