Skip to content
17 reacties
2952 weergaves

Jongens die elkaar een zoen geven

Hoihoi. Vandaag voor het eerst in maanden mijn schoolvriend weer gezien. Wel op soco contact gehad. Toen we elkaar vanmorgen zagen hebben we elkaar een zoen gegeven. Waarom is het niet gek als meisjes dat doen en wel als jongens dat doen?

14 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Ok. Maar nu spreek je al een andere taal. Jullie doen het dus ' niet voor seks '. Maar dat opzichtig elkaar tongzoenen in het openbaar doe je niet op je communiezieltje. Ik heb dat destijds op mijn 14 ook gedaan met mijn buurjongen, maar dan wel privé.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey. Ben ts. Mijn vriend en ik zoenen alleen omdat we erg gek op elkaar zijn. Niet voor seks, want dat hebben we niet. Hij is wel de enige waar ik mee zoen. Hij is ook de enige van mijn vrienden waar ik veel om geef, andersom ook.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 14

    Toch maar opletten met dat ' tongzoenen ook als anderen er staan op te kijken ' ! Dat kan beschouwd worden als een provocatie en het is trouwens qua gedrag onbehoorlijk, dit te doen in het openbaar. Stel je voor, wanneer we dit allemaal zomaar gaan doen. Hou het binnenshuis ; daar horen intimiteiten van die aard thuis.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat is er mis met mekaar zoenen. Mijnvriend en ik kussen mekaar als we mekaar ontmoeten en dat kan ook op straat gebeuren. Daar heeft nog nooit iemand een opmerking over gemaakt geen volwassenen en ook mijn schoolvrienden niet.Wij durven soms tongzoenen ook als anderen er staan op te kijken.Ggen problemen. Is keitof.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een hele goede vriend die vorig jaar voor 6 maanden uitgezonden was omdat hij bij defensie werkt. We zijn hetero en hebben een vriendin. Toen hij gelukkig ongeschonden terug kwam stond ik met een aantal vrienden op Eindhoven AirPort. Toen wij elkaar weer zagen hebben we elkaar gezoend. Waarom? Omdat het mijn beste vriend is en wij veel om elkaar geven. We zijn geen gay, wat n onzin. O ja, en een van onze vrienden is wel gay en die heeft hem ook gezoend.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 heeft dan nog nooit goed om zich heen gekeken zeker. Was in een dancing en hoorde luid gejoel en gejuich. Op de vloer lagen 2 meiden te rollebollen. Iedereen dacht dat het matterij was wat die wijven ook goed kunnen. Maar dezen lagen met elkaar te tongworstelen. Hoezo lokt zoenende meiden niets uit? En dit was niet de eerste keer dat ik zulke meiden in het openbaar van elkaar zie genieten

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Oh oh, die jongen van 20 heeft dan wel mijn vorig liefje niet gekend als hij schrijft dat meisjes geen seksuele driften kennen!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 is gewoon anti homo. Ik ben 100% hetero maar geef mijn beste vriend ook een zoen. Ik geef mijn vader en opa ook een zoen. Mijn vader en opa doen dat ook. Dat is een teken dat je van iemand houdt. Houden van is niet het zelfde als super verliefd op iemand zijn. Ik hou van mijn vriend, maar seksueel heb ik geen gevoelens voor hem. Dus dat een zoen tussen 2 jongens homoseksualiteit uitlokt is pure onzin!!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • In Vlaanderen gebeurt het niet zoveel. Wij hebben nogal wat familie in Wallonië en daar geven de jongens elkaar dikwijls een kus op de wang bij het begroeten en weggaan

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Luister niet naar jongen 20. Jullie zijn vrienden, jullie houden van elkaar en waren erg blij elkaar weer te zien. Wees blij dat je zo'n goede vriend hebt en dat je niet bang bent om je emoties te laten zien en elkaar beet te pakken. Zoenende en knuffelende jongens van jullie leeftijd vind ik bovendien erg schattig, dus ga gerust je gang. Ik weet zeker dat jullie een heel fijn leven hebben en gaan krijgen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 20

    Ik vraag mij af waar jij die 'informatie' vandaan haalt. Van fake news gesproken ! Je kraamt wetenschappelijke nonsens uit, die waarschijnlijk religieus geïnspireerd is. Wat is dat allemaal : 'hormonen', 'onzedig gedrag', 'seksuele drift ', 'homoseksuele neigingen' ? En dat wordt allemaal op één hoop gegooid. Een kat vindt er haar jongen niet in terug.

    Ik ben geen homo, maar ben wel voor het eerst gezoend door een andere jongen, een tongzoen nog wel. En toch nog goed terechtgekomen ! Quod erat demonstrandum.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry, ik moet hier nog aan toe voegen, dat ik in die tijd 14 was en die andere jongen, de buurjongen, een paar jaar jonger.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • De meeste vinden het raar of vinden het vies als 2 jongens iets met elkaar doen. Het is zeker niet waar dat ze dat altijd kunnen doen want ze worden gewoon hoer of slet genoemd. Het is best ingewikkeld en ik snap het ook niet helemaal haha. Ik denk dar het te maken heeft omdat jongens meiden niet snel pesten of slaan. Jongens zijn onderling een makkelijk doelwit en zo verpesten ze het helaas. (Denk ik)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J20 je praat poep.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is idd niet heel gebruikelijk dat jongens mekaar een kus geven hier. Maar die troll van 22 moet je maar negeren, dat het onzedelijk gedrag en homoseksuele neigingen oproept is onzin. Jij en je vriend hebben mekaar enorm gemist en dat uitte je op die manier. In deze rare tijden gebeuren bijzondere dingen.. het is juist super mooi dat je zo'n goeie vriendschap hebt!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is onwenselijk dat jongens elkaar zoenen of intiem contact hebben, zeker op jonge leeftijd. De seksuele drift is door hormonen erg groot op die leeftijd en elkaar zoenen stimuleert alleen maar onzedig gedrag en homoseksuele neigingen. Dat moet voorkomen worden. Meisjes kunnen elkaar wel gewoon zoenen omdat zij geen seksuele drift hebben en het voor hun een puur vriendschappelijke begroeting is. Er is bij hen geen gevaar voor onzedig gedrag.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zoenende jongens/mannen zijn heel erg onnederlands. In Zuiderse landen is het nochtans heel gebruikelijk. Absoluut niet gay of zo. De Fransen hebben er zelfs een eigen woord voor: une accolade. Een knuffelachtige omhelzing waarbij je mekaar stevig bij de schouders pakt en echt lijf tegen lijf mekaar drie soms wel zes zoenen op de wang geeft. Ook zo in Italië en Spanje. Ook politici uit die landen doen het dus het zal wel oké zijn.
    Ik woon al een hele tijd in België (ook een Zuiders land btw) bij mijn Waalse vriendin. Mijn schoonbroers zoenen me iedere keer en mijn schoonpapa gaat nog een stapje verder. Die graait me als begroeting in mijn ballen en dan vraagt ie: tout va bien, fiston?

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten