Skip to content
13 reacties
1226 weergaves

Fantasie

Wat is jullie seksfantasie? Ik bedoel wat zou je willen doen enzo als alles kon qua seks? (geen illigale dingen zoals verkrachting natuurlijk) Ik zou 7 vrouwen willen. Voor elke dag van de week 1, en dan elke avond neuken!

17 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Dat ik sex heb met een meisje en een jongen erbij die toekijkt en zich daarop aftrekt

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat ik onder geplast word door mijn vriendin en haar vriendin, samen naakt en dat ik in mijn blootje opdrachten moet gaan uitvoeren, verder dat ik in meiden kleiding ben samen met die twee meiden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik werk als vakkenvuller en sinds kort is er een jongen bij ons team gekomen van 16. Leuke jongen en ziet er goed uit. Met hem zou ik zomaar een keer seks willen hebben, gewoon tijdens het werk of na afloop. Echt elkaar ontdekken en dan samen klaarkomen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik fantaseer vaak dat overal iedereen seks mag hebben. Dus dat als ik me een beetje geil voel ik op straat gewoon het leukste meisje in de buurt zeg dat ik wil neuken. En dat ik hem dan ter plekke ook erin duw terwijl iedereen het ziet. Gewoon helemaal vrije seks

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • #17. In de echte gayscene gebeurt dat ook echt. Dat bedoelde ik met dat mijn fantasie werkelijkheid werd. Het is echt waanzinnig lekker en super.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bukkake met zoveel mogelijk pikken tot ik helemaal onder zit en dan mogen ze me ook om beurten neuken.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn grootste fantasie is op dit moment nog steeds mijn ex. Ik hou nog steeds van hem. Als ik maar weer eens met hem de liefde kon bedrijven...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou graag een heel aantrekkelijke jongen die bij mij op school zit medisch willen keuren. Uitkleden, handje blazen, in z'n testes voelen op afwijkingen en wat bloed afnemen. Ook een vaccinatie zetten lijkt me supergeil.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou haag met een groep jongens en meisjes sex willen hebben in het openbaar (ben bi)

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou wel een trio willen met mijn vriendje en nog een lekere jongen dan dat mijn vriendje en die andere jongen elkaar in 69 verwennen en ik mijn vriendje van achter lekker neuk.

    geweldig dat fantaseren

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • De fantasieen die ik als 14/15 jarige gay had worden steeds meer werkelijkheid dank zij mijn 32 jarige vriend. Wij hebben een open relatie. Hij heeft mij de gayscene leren kennen. Hij heeft een uitgebreid netwerk. Vaak doen we met zijn allen dingen. Uitgaan, partys, sauna, gayclubs etc maar we gaan ook apart op stap. Op sexgebied heb ik erg veel geleerd en mijn grenzen flink kunnen verleggen waardoor mijn fantasieen werkelijkheid zijn geworden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou graag een trio met 2 meiden willen. Dat ze me samen zuigen en ik ze daarna om en om neuk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou eens uitgebreid willen seksen met ALESHA DIXON, dat bloedmooie jurylid uit ' Britain 's got Talent ' : eerst langdurig tongzoenen, dan haar poesje likken tot ze klaarkomt en dan ... twijfel ik nog : mag ze mij pijpen of zal ik haar neuken ? Fantaseren mag, toch ?

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten