Skip to content
16 reacties
1392 weergaves

Waar laat jeje sperma ?

Als ik me aftrek kom ik klaar over mijn borst . Maar soms zie ik jongens die dan een papiertje gebruiken of iets anders? Ik zelf vind het we geil om over me heen te spuiten .maar vind niet iedere jongen dit denk ik? Wat doen jullie? Ik ruim de rommel meestal op met me boxer en die gaat dan in de was

18 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Als ik ruk spuit ik gewoon tussen de lakens. En als ik mn vriendin doe spuit ik in haar. Het druipt toch uit haar de lakens in, dus dat maakt toch niet uit.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik gooi meestal m’n sokken naast mijn bed, als ik ik bed ruk doe ik als ik bijna kom er n sok omheen en spuit in die sok. Die gaat in de was.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik spuit in bed over me borst en slik daarna zoveel mogelijk sperma door me lul veeg ik af met een sok die moet dan toch de was in.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Broer en ik trekken ons af op bed, sperma op onze buik en dan wegvegen met wc-papier. Dat wc-papier door de toilet spelen en wij daarna een douche pakken want dan is het toch bijna tijd om te gaan slapen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slik altijd mn zaad als ik mezelf aftrek. Als ik neuk met een meisje kom ik natuurlijk altijd in haar kutje klaar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zijn er hier veel jongens die eigen zaad slikken dan? Dat ruimt makkelijk op ja ??

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij verschilt het heel erg per keer ene keer spuit in me hand en lik ik het op de andere spuit ik over me borst en veeg ik het op een klein handdoekje die altijd wel rond me bed ligt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik me aftrek spuit ik in mijn voetbalbroek , laten opdrogen en 's morgens in de was . Als mijn vriendin bij mij slaapt spuit ik in haar grotje geen opkuis werk maar wel een douche s' morgens !

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Voelt wel koud en nat na een poosje. Maar als het opgedroogd is, is dat weg. Niet echt geil hoor, heb dan net gespoten dus geiligheid is dan weg. In de was gaat het er wel weer uit, het boeit me niet echt als je het ziet

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe het soms in mijn onderbroek en soms in mijn bed. Doe het in een lichte onderbroek en dan zien je ouders het ook niet. In bed kan je het ook doen, dus zelfde idee als in je onderbroek. Het kan wel wat ruiken/stinken dus het ligt eraan wat je zelf prettig vindt. (Hoeft niet altijd) Slikken kan ook, het droogt in ieder geval snel op in je onderbroek of bed haha

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mn buik en dan met boxer of wc papier weghalen of onder de douche spuiten gwn

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @19 maar dan wordt je deken toch ook vies? En in je boxer dan is je hele boxer nat! Dat is wel geil misschien?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongens moeten hun zaad idd opkuisen. Dat stinkt naar een vuile vaatdoek!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • zakdoeken gewoon

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • In bed richt ik niet echt. Meestal komt een deel over mn borst heen, een deel op de lakens. Van mn borst veeg ik dan weg met de lakens. Droogt daarna vanzelf. Ruk ik ergens anders spuit ik ook in mn boxershort. En die gaat dan aan het einde van de dag in de was

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • waar je het laat is uw zaak he , op je buik , doen de meestal of op keukenpapier , de meeste jongens zijn bang dat het ontdekt wordt , ikzelf deed het op keuken papier en wierp het onder mijn bed toen, tot mij ma het zag en zei , die rechterhand heeft het ook druk boem patat ,

    maar nu vind ik het lekker het af te likken, is niks mis mee,

    en in je boxer dan zie je het toch als het droogt ,

    trouwens niks is zo goed als een spermacocktail , drank met sperma erin , test maar

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten