Skip to content
8 reacties
1134 weergaves

Tips om voor het eerst naakt slapen

Hoi ik heb een vraagje, ik wordt altijd volledig zwak en zweterig wakker als ik met kleren slaap dus ik wil naakt slapen maar ik weet niet hoe ik er aan kan wennen of moet beginnen en ik wil ook niet echt dat me ouders het weten (omdat ze denken dat ik ziek wordt) Hebben jullie misschien wat tips?

18 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Sommigen slapen naakt, sommigen dragen een pyjama, sommige een sportbroekje of zo iets en anderen houden hun onderbroek aan die ze de hele dag al gedragen hebben.

    Jij denkt dat je zonder kleren minder zweet. Of dat zo is weet ik niet maar je kunt het proberen. Je denkt dat jij je naakt in bed onbehaaglijk zal voelen en dat kan. Misschien zijn ze bij jou thuis niet zo vrij op dat gebied. Draag dan gewoon alleen een ruim t-shirt of pyjamajasje en laat de rest vrij. Dat vindt je favoriete speelgoed ook heel aangenaam. ;-)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe elke dag een kledingstuk uit. Begin vandaag met je pyjama broek morgen met je pyjama broek en boxer. De volgende dag doe je shirtje uit en je went er wel aan. Als je toch niet wilt dat je ouders het ondekt probeer gewoon een beetje verbergen onder de dekens

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap meestal in een boxer, ik kan er echt niet tegen om in een pyjama of zo te slapen. Veel te warm. Ook slaap ik vaak naakt. Eerst lekker douchen en zo m’n bed in. Slaapt heerlijk en je wordt er echt niet ziek van.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sinds ik niet meer in bed plas slaap ik naakt, ook m’n ouders en broertje, maarja wij zijn naturisten. Misschien als je elke avond een kledingstuk minder aan doet dat het dan gaat lukken. Als je eenmaal gewend bent om naakt te slapen wil je niet anders meer. En waarom zouden je ouders het moeten weten? Je mag toch zeker zelf bepalen hoe je slaapt. Suc6

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Jonge 17 3e reactie. Omdat je het koud hebt snapje

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap al van kinds af aan naakt. Dat is heel normaal om te doen. Daarnaast...waarom zou je daar ziek van worden? Bovendien hoeven je ouders dat echt niet te weten te komen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap zelf wel met shirtje maar dan geen ondergoed ofzo misschien helpt dat.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik slaap ook altijd naakt en het voelt echt vrij. Ik ben er ook nog maar net mee begonnen ik sliep vroeger altijd in mijn onderbroek en op een dag heb ik het gewoon uit gedaan voelde super aan. dus als tip zou ik eerst in je onderbroek slapen en dan als je zin hebt s'avonds voor dat je gaat slapen je onderbroek uitdoen en ervaren hoe het is. Lig ook gewoon als je eens alleen thuis ben naakt in bed dat helpt mss om te wennen.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten