Skip to content
8 reacties
724 weergaves

graag bij een jongensclub horen.

Vaker een topic gelezen hier over, maar is het raar dat ik graag bij een club van meerdere jongens zonder een relatie nog.

17 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Sinds enige weken bevriend met een aantal jongens die allemaal gay zijn en een soort van jongensclub hebben. Ben nu ook officieel gay, al had ik wel omgang met 2 gay jongens,en door hun kwam ik in contact met die anderen. Vind het wel leuk of spannend, ze houden nog wel van traditie, van mij wordt wel verwacht dat ik als nieuweling me laat inwijden. Heb er mee ingestemd,gun ze het plezier en wil gen slapjanus zijn, gelukkig stevig gebouwd en een stevige kont dus die paar klapjes neem ik voor lief.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaf aan dat ik bi ben al ben ik hier onzeker over, maar komt dat meisjes het een paar keer uit maakten, voel me onzeker hier over. Vind omgang met jongens makkelijker en heb zoiets kan ook wel leuk zijn toch.Vandaar ik graag een jongens club wil, om afstand te nemen van meisjes.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor ballet ben ik te zwaar denk ik jongen 18, moet je lenig voor zijn, maar begrijp je wel. Met meiden leek me ook niets. Wel een vriendschap met een jongensgroep op bouwen is iets wat me wel aan trekt om er bij te horen, een band scheppen zoals je zegt. Dat stoere onder jongens ligt me wel. Ballet schijnt fysiek en mentaal nog al zwaar te zijn, komt veel kracht bij kijken denk ik. Maar dat stimuleren onder elkaar vind ik wel cool. Gaan jullie buiten het ballet ook met elkaar om of met sommigen.?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik het meegemaakt op balletles. Eerst gestart in een klasje met alleen meiden en een balletjuf. Vond het helemaal niets. Toen ik ouder was mocht ik naar een jongensgroep met een danstrainer. Ging er stoer aan toe. Zware training voor conditie, spierkracht en lenigheid. Bij het spieren oprekken was het echt een wedstrijdje wie het langste de pijn van het oprekken door de trainer kon volhouden. Dat gaf echt een band en saamhorigheid. Aan het eind van training was iedereen pijn gedaan, maar hadden we allemaal de voldoening dat we het volgehouden hadden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21 voor scouting nu nog ben ik denk ik te oud, jongen 20 heb wel gekeken op die site maar wil geen account of inloggen, zoek jongens in de buurt, fraternity? zijn dat geen Amerikaanse studenten. Dan wordt niet buiten gesloten,heb wel vrienden maar willen dit niet,zijn allemaal hetero en ik ben volgens mij bisex.Maar bedankt en fijn dat jullie het nier raar vinden,hebben jullie zelf ervaring?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meldt je aan bij scouting. Allemaal jongens die leuke jongensdingen doen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Heey jongen 17, als ik het goed begrijp wil jij je aansluiten bij andere jongens maar ik vraag me af waarom sluit iedereen je misschien buiten? In Dat geval kun je je aansluiten bij een instagram account ik zal hieronder een linkje geven (als dat tenminste is toegestaan op jongin) ik hoop dat dit niet verboden is want op deze manier kun je uit vrije wil je aansluiten bij een soort van jongensclub of groep met leeftijdsgenoten. Hopelijk heb ik je vraag (wens) op deze wijze goed genoeg beantwoord Linkje naar het account: https://instagram.com/respectforlgbt?igshid=o1hes2zqc41j

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee hoor is niet raar. Je bedoelt iets van een fraternity ofzo? Zie je ook wel eens in films

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten