Skip to content
14 reacties
2156 weergaves

Dikke lul?

Hoi, ik heb een klein probleempje mijn penis is best dik en tijdens het douchen na gym worden er wel eens grapjes over gemaakt. Ik heb nu al een paar keer seks gehad en mijn girl zei dat het pijn deed elke keer. Ik heb het gevoel dat mijn lul nog groeit. Dus als het nu al pijn doet wat gaat het later dan doen en kan ik wel nog seks hebbe dan?

13 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik zou ook liever een dikkere hebben dan het kleintje dat ik nu heb als hij slap is .
    stijf is hij best wel ok.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had op m’n 15e voor het eerst seks en mijn pik is ook best wel groot, ik pas ook geen standaard condoom dat gewoon pijn. M’n vriendin pakte dat goed en het deed wel pijn bij haar maar nu gelukkig niet meer. Dus ik denk dat het vanzelf wel goed komt. En trek je maar niets aan van die jongens die stomme opmerkingen maken over je pik. Wees er trots op! Als je later bij een andere meid je broek naar beneden doet wordt ze vast blij.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nice toch dat je dikkere hebt dan de rest

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • TS oke maar de jongens met klein pikkie krijgen wss ook opmerkingen? Je hebt wat je heb en maak je niet druk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben dus niet de enige die me stoorde aan de reacties van meisje19. Het viel me al langer op dat ze alleen afzeikreacties plaatst en nooit een zinvol antwoord geeft waar de TS wat aan heeft.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter en ja ze zeggen gewoon is van wajoow je hebt nie zo’n heel lange maar wel een heel dikke ik voel me er gewoon onzeker over nu

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19: en weet je waarom die post verwijderd is? Omdat jij er vervelende reacties in zat te plaatsen. Zoals je wel in meer topics doet. Altijd zo negatief en neerhalend. Ik ben er zo klaar mee. Je verziekt dit forum. Asjeblieft redactie, zeg er wat van of blokkeer haar IP ofzo   Moderator Dank voor je reactie. We grijpen het liefst zo min mogelijk in, maar houden het wel in de gaten. 

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat voor grapjes maken ze dan over je lul?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Een vagina is rekbaar dus een penis is nooit te groot. Een meisje moet er wel aan wennen, als ze jong zijn is hun vagina nog erg nauw, en dan doet vrijen pijn. Hoe meer je het doet, hoe eerder het meisje er aan went, en zal de pijn verdwijnen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey topicstarter Je moet je er niet voor schamen, dat ze jou uitlachen wil alleen maar zeggen dat ze jaloers zijn. Ik werd vroeger ook uitgelachen dat ik ook een dikke lul had en trok me er niks van aan. Gewoon trots op zijn

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Heeeeeeeeee, bij eenzelfde post over dit onderwerp, nagenoeg op dezelfde manier geschreven, was je al 14 jaar....... De post is echter verwijderd, maar ben je je leeftijd vergeten?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een vrendin en vaste relatie. Dus ik ga niet iemand anders neuken. Maar wat moet ik dan doen bij haar? Ik heb gemeten en in omtrek is hij 14 cm is die te dik?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Best wat oudere meiden uitkiezen om mee sex te hebben, die hun kut is als iets wijder. Daar geraak je vlotter in.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Gezien je leeftijd kan hij nog best groeien maar misschien is het bij jou eerder klaar met groeien dan bij anderen. Je zult er mee leren omgaan, rustig naar binnen gaan bij het meisje, de een kan meer hebben dan de ander.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten