Skip to content
16 reacties
730 weergaves

Krijg vel niet helemaal over eikel als hij stijf is

Weet iemand hoe ik mijn eikel helemaal bloot krijg als hij stijf is en mijn eikel is ook gevoelig als ik hem aan raak het is geen fijn gevoel weet iemand wat ik moet doen?

14 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • J12 Denk dat jouw eikel dan niet zo breed is. In het begin was dat bij mij ook, na een tijdje lukt het makkelijker om je voorhuid zo terug te houden. Beetje volhouden en nu best een geil gevoel :-)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J15 glijd je voorhuid dan niet de hele tijd terug? Als ik dat doe blijft ie nooit zitten

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Grappig bij mij op school hebben wel meer jongens hun voorhuid vaak naar achteren. Zelf lukt me dit nog niet goed maar probeer het wel af en toe.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn eikel kan sinds mn 11e helemaal bloot gelukkig. Vanaf toen ik 13 was doe ik mijn piemel vaak met de voorhuid terug in m'n broek. De eikel is dan dus bloot. Dat helpt goed want nu al een stuk minder vervelend dan eerst.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het pijn blijft doen ga dan naar je huisarts, misschien niet het leukste maar hij/zij kan je wel helpen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan hem ook niet helemaal maar achter halen als hij stijf is, en mijn eikel bloot is echt te gevoelig om te trekken zonder huid. Ik heb er geen last van ofzo en mn voorhuid zit niet te krap, dus ik laat het gewoon joe het is

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is gewoon een kwestie van blijven oefenen. Zodra je penis dik is, schuif je het lid naar achteren. Je moet dit voorzichtig doen en ervan genieten. Ook onder een hete douche wil het wel gemakkelijker. Gewoon blijven oefenen en genieten!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi thnx voor de tips alleen als ik hem helemaal naar achter heb dan voelt hij echt knel aan en word de eikel dikker en donkerder en dan moet ik met moeite de voorhuid terug halen weet iemand hier een oplossing voor?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • T’s, heb je het al geprobeerd?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeker niet forceren want je voorhuid kan wel degelijk je eikel afknellen (parafimosis).

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Veel oefenen in bad of onder de douche niets forceren maar lekker je gang gaan

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb dit jaren geleden ook gehad. Normaal kan je dit naar achteren schuiven, maar eerst moet je een tijd in een warm bad zitten. Als dit niet werkt moet je naar een dokter, die zal een zalfje voorschrijven of je zult dan geopereerd moeten worden. Bij zulke operaties snijden ze ofwel een heel klein stukje van de voorhuid of de hele voorhuid. Je moet zeker niet panikeren. Ik hoop dat dit helpt!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dit zo ongeveer ook gehad, wat je moet doen is RUSTIG door blijven gaan, je zal een beetje pijn voelen maar dat is ok, alleen als het heel veel pijn gaat doen moet je stoppen.


    Er kan niks stuk gaan, wees wel een beetje voorzichtig :)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat is niet erg, je eikel is geen raket haha. Maar ik denk dat het beter lukt als je piemel slap is. Als je piemel stijf is dan zit je huid nog strakker om je piemel. Je zou het ook kunnen proberen met een slappe en iets van vaseline. Maar niet in 1x naar achteren willen trekken, maar stukje voor stukje. Laat me weten hoe het gaat. Suc6

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Is het dan erg als hij stijf is dat het velletje niet terug kan kan er dan iets afknallen of niet?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Is het velletje te “strak!” Anders onder de douche of in bad voorzichtig stukje voor stukje naar achteren trekken. En de eikel is altijd gevoelig

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten