Skip to content
8 reacties
1427 weergaves

Wat is latent homo gedrag.

Een vriend van mij beweerd dat in iedere jongen wel enigszins homo latent gedrag aanwezig is. En dat het soms automatisch gebeurd in een groep met alleen jongens onder elkaar.Surfen op deze site kom ik dit wel vaak tegen, wie heeft ervaring.?

17 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ze zeggen 100 % hetero of homo bestaat niet, ook al speelt verliefdheid totaal geen rol.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedere jongen is in ieder een paar procent homo dat kan meer of minder zijn en dat kan ook meer worden door ervaringen. Als je helemaal, totaal geen homo gevoelens had zou je volgens mij helemaal niet van jezelf kunnen houden want jij bent van hetzelfde geslacht als jezelf. En je zou ook nooit masturberen wat dan ben je bezig met iemand van hetzelfde geslacht, te liefkozen en te bevredigen... Misschien heftig uitgedrukt, maar denk er maar aan als je weer eens met je eigen piemel bezig bent, je houdt er toch van? Simpel zat. Iedereen is 'n heel klein beetje homo, of lesbisch in geval van meisjes.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • waarom zo bang jongen 22, neem aan dat jullie alle twee geen vriendin hebben, anders zou hij jou niet uitdagen.Heb ook een vriend en wij hebben dit ook niet, maar we zitten er niet mee, we hebben samen veel lol, alleen hij daagt ok wel eens uit,ga er niet op in, maar ergens denk ik ook waarom zo afstandelijk.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het met n vriend gehad. We zouden bij hem slapen na een feest. Eerst n beetje porno kijken en daarna hebben we samen gerukt en meer

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Is hij zelf homo of niet? En zou je wel eens met hem willen experimenteren? In dat geval moet je er gewoon op in gaan

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook zo'n goeie vriend die dat zegt. Dat in iedere hetero een klein weggedrukt homootje zit. Dat kan plots opduiken in bepaalde omstandigheden zoals lange tijd alleen maar mannen om je heen, lange tijd geen heteroseks, alcohol en ander spul wat de remmingen doet wegvallen. Mijn vriend plaagt me vaak dat hij ook bij mij de verborgen homo in mij naar boven kan brengen. Dan zeg ik dat hij dat absoluut niet mag proberen want ik ben best een beetje bang dat hij gelijk heeft.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • In een groep komt het wel voor , alleen geen verliefdheid of een relatie, niet intiem dus, uitdagen of uitgedaagd worden onder het mom jongens onder elkaar. Maar soms gebeurd het dat toch 2 jongens in een groep een klik hebben maar meestal houden ze zich verborgen, soms word of kan het ontdekt worden,is ook niet erg, ook dit kan een waardevolle vriendschap of zelfs een relatie worden.Latent zelf heeft niets met verliefdheid te maken, maar kan soms onbewust naar boven komen als er aanleiding voor is.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je vriend heeft gelijk. Iedereen die het vermogen heeft om van mensen te houden, kan in principe ook vallen voor iemand van hetzelfde geslacht. Dat is niet alleen bij jongens zo, maar komt ook voor bij meisjes. Het is dan ook goed bekend dat vooral jongeren vaak nog experimenteren met seks samen met iemand van hetzelfde geslacht. Pas later gaan ze een meer definitieve keuze maken (maar soms ook niet en blijven ze bi-gericht). Als je aantrekkingskracht maar groot genoeg is dan overwint dat zekere vooroordelen (die meestal door de omgeving worden opgelegd). Uiteindelijk is er ook maar 1 ding belangrijk. En dat is dat je gelukkig wordt en wie en wat je bent. Ongeacht de keuzes die je maakt.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten