Skip to content
18 reacties
2330 weergaves

Kijken naar mooie billen

Meisjes reageren vaak negatief als ik naar hun billen kijk. Het lijkt wel of ze het vervelend vinden. Maar kijken mag toch? Ze hebben er toch zelf voor gekozen om met een strakke jeans te lopen?

18 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Hoe strakker de rok bij dames zit hoe mooier hun rondingen van heupen en billen er in uitkomen. Nadeel van zo nauwe rok zonder loopsplit is dat alleen lopen met kleine pasjes nog mogelijk is. Ik hoor vrouwen daar wel over klagen. Heeft iemand hier er ook ervaring mee?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet alleen bij meiden in strakke jeans zien de billen er mooi uit, ook bij oudere dames in een rok komen billen en rondingen van hun heupen erg mooi uit. Meestal hebben die oudere vrouwen er geen problemen mee dat ik naar hun billen kijk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @ Jongen van 18: Waarom moeten meiden met hun kledingkeuze rekening houden met jongens die zich niet kunnen gedragen? Volgens jou hebben ze dat soort opmerkingen dan aan zichzelf te danken. En wat als jongens hun aanraken, of nog erger, aanranden of verkrachten? Hebben ze dat dan ook aan zichzelf te danken? Hadden ze dan maar geen strakke broek aan moeten trekken?

    Er kunnen tig redenen zijn waarom ze zo'n broek aantrekken, en dat is echt niet alleen om jongens op te geilen. Je hebt je als jongen gewoon te gedragen. Dat jij het grappig vindt als ze gepikeerd reageren zegt meer over hoe onbeschoft jij bent dan over die meiden.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 3x raden wat ze met je willen doen!!!? Lijkt mij niet zo moeilijk om dat te bedenken!

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Meiden maken bewust de keuze om strakke jeans te dragen en zo de vorm van hun billen goed zichtbaar te maken. Dan moeten ze niet zeuren dat er naar hun billen wordt gekeken door jongens. Het is inderdaad niet leuk als ze daar dan opmerkingen bij krijgen, maar dat hoort er nu eenmaal bij als je er zo bij gaat lopen als meisje. Je kunt er ook voor kiezen een losse ruime broek te dragen waar je billen niet in zichtbaar zijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 wat willen die doen misschien Ik ben stoer en heb geen schrik hoor Ik moest wel een super kort shortje aantrekken Heeft dat er mee te maken of niet?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 daar heb je wel een punt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een meisje een lekker kontje heeft dan maak ik daar gewoon opmerkingen over hoor. Ze maken zelf de keuze om hun billen in zo strakke jeans te verpakken en weten dat er dat lekker uitziet voor jongens. Dan weten ze ook dat jongens daar naar kijken en opmerkingen over maken. Ze vinden dat niet leuk maar ik vind het wel grappig als ze zo gepikeerd reageren. Moeten ze er maar niet zo bij gaan lopen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 dat doe ik zeer zeker niet

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijken mag zolang je maar geen hoorbaar commentaar geeft of gaat naroepen. Dat is echt niet chill.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 ik sta boven jouw, niet doen die jongens willen andere dingen met je doen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 naar het schijnt heb ik ook mooie billen Ik word ook nogal bekeken zowel door meisjes als door jongens die ouder zijn dan ik. Ik draag meestal zeer korte sportshortjes van adidas zowel op school als thuis.Dat zal de reden zijn zeker. Nu ben ik uitgenodigd door een viertal jongens om eens een weekend bij hen door te brengen.Ik denk dat die ook van mijn blote billen houden Dat heeft een van hen me zelf gezegd en die wil dat weekend bij mij slapen. Zou ik dat riskeren of niet? Zeg me ja of nee en waarom please

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik eerlijk ben vind ik jongenbillen mooier dan meisjesbillen (ben geen homo) maar vind ze gewoon mooier. Ik zie dan gelukkig ook vaak blote jongensbillen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongensbillen zijn ook heel aantrekkelijk tussen hun smalle heupen !

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik daag jongens uit door een strakke jeans of leren legging te dragen!

    soms ga ik ook in mijn strakke paardrijbroek naar de AH

    in mijn ooghoeken zie ik vaak jongens en mannen kijken naar me en als ik uit ga voel ik regelmatig een hand langs mijn kont gaan als ik de leren legging aan heb hihi

    heerlijk die aandacht

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Pff dat doe je toch niet. Ja je kan stiekem een beetje gluren dat mag natuurlijk maar zo opvallend kijken dat ze het merken vind ik respectloos. K snap niet hoe je dat normaal vind

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat is dat nou voor onzin, ze kleden zich er naar dat ze bekeken willen worden?

    Ja, kijken mag, maar als ze er negatief op reageren heb je het blijkbaar te opvallend gedaan. En er opmerkingen over maken is meestal ook not done. De stelregel is: doe het subtiel. Dan mag je best genieten van een paar goedgevormde billen. Maar zorg ervoor dat het niet opvalt en dat het niet vervelend wordt voor haar.

    Een strakke jeans is een doodnormaal kledingstuk en genoeg meiden dragen zoiets vrijwel elke dag. De meeste meiden hebben wel een of meerdere strakke broeken in de kast hangen. Redenen waarom meiden een strakke jeans aantrekken:
    - Ze vinden het zelf mooi
    - Het zit fijn
    - Het is in de mode
    - Ze voelen zich er prettig in
    - Ze doen het om mooi te zijn voor een bepaald iemand

    Het opgeilen van andere jongens is vaak wel een van de laatste redenen waarom meiden een strakke jeans aantrekken. Heel veel meiden zitten niet op ongevraagde aandacht te wachten. Al helemaal niet van jongens die ze niet aantrekkelijk vinden. Als ze negatief reageren, laat ze dan lekker met rust.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal met je eens ts, ze kleden zich vaak er zo naar dat ze “bekeken willen” worden. Maar elke zomer hoef ik mij daar niet druk om te maken.... ik ben naturist

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten