Skip to content
7 reacties
2853 weergaves

vriend helpen plassen

Hallo allemaal, ik was laatst op ee feestje en toen we naar huis gingen moest een vriend van mij erg nodig plassen. ik liep met hem mee richting de bosjes. dan kon ik ook mooi even plassen dacht ik. mijn vriend had zo veel gedronken dat hij dus niet meer zelfstandig kon plassen. ik heb daarom zijn broek open gemaakt en zijn pik eruit gehaald en zijn pik vast gehouden tijdens het plassen. toen hij klaar was vroeg hij fik hem wou aftrekken. dit heb ik NIET gedaan.. hij is nu dus alles van die avond vergeten. moet ik vertellen dat dit is gebeurt of gewoon laten gaan.............

17 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • @jongen20,
    bedankt voor je reactie. Ik weet niet hoe het allemaal precies in de wet staat, dus daar kan ik geen antwoord op geven. Afgezien van de wet, gaat het mij vooral om het gevoel, wat ik er zelf bij heb. Waarschijnlijk heeft die jongen gewoon zelf te veel gedronken en heeft er niemand op aangestuurd. Zeker die vriend/ts niet, want hij heeft zijn vriend alleen geholpen met plassen en is niet in gegaan op de vraag of hij hem ook wilde aftrekken. Ik zou zeggen dat dat een verstandige keuze was van ts. Ik zou ook niet ingaan op zo’n vraag, omdat die ander dat in een dronken bui vroeg. En niet zo maar een beetje dronken, want als je zelf niet meer kan plassen moet je volgens mij echt wel veel te veel gezopen hebben. Iemand kan best na een paar drankjes wat losser in de omgang worden en misschien dingen vragen, die hij anders miss niet zou (durven) vragen. Maar dan kun je altijd nog een soort gesprekje erover hebben en ff checken of die het echt wel wil. Als iemand zo erg dronken is kan dat niet en dan moet je het volgens mij gewoon ook niet willen doen.
    Ik zou niet willen dat hij zich er later toch iets van herinnert of er van iemand anders over hoort en dat je het dan wel gedaan had en hij dat dan een rotstreek zou vinden.
    Ik val wel op jongens, maar ik zou nooit of dat moment denken, ha fijn, hij is toch dronken, kan ik lekker met zijn piemel aan de gang. Ik zou zelfs niet met mijn eigen vriendje (als die op dat moment zou hebben) naar bed gaan om seks te hebben als hij zo dronken is.
    Over dit topic, ik bescherm mijn vrienden tegen dingen waar ze later miss spijt van zouden krijgen. Ik zou er als hij nuchter is over praten. Als het een echte vriend is, dan zou hij dat begrijpen.
    Ik weet niet of een klacht indienen, als hij dat zou willen, zou werken. Het is een beetje welles, nietes, denk ik. Miss krijgt hij dan het voordeel van de twijfel, omdat het wel doen ‘erger’ is dan het niet doen. Verder zal het geen goed doen aan de vriendschap die er was. Dus, wees slimmer en doe het niet. Voorkomt een hoop ellende. Das mijn mening. Ik vind dat de ts het goed gedaan heeft.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 17

    Ik geef je voor een deel gelijk. Er zijn mannen die een vrouw doen drinken om daar misbruik van te maken. En dat kan dus niet. Dit is volgens mij een andere situatie : die jongen was wel dronken, maar in die toestand vroeg hij duidelijk om afgetrokken te worden, waarschijnlijk door gelijk wie op dat moment. Wat jij wil zeggen is, dat de vraag van de jongen niet legitiem was in zijn toestand. Zou hij dan achteraf klacht hebben kunnen neerleggen ? Ik twijfel. Wat zegt de wet hierover ?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen20,
    maar dat doe je toch sws niet dan, want das aanranding of hoe noem je dat precies dan. Das toch zelfde als een meisje na het stappen dronken in bed raakt met een jongen en dat ze zo dronken is dat ze niet kan zeggen dat ze niet wil. Ik bedoel, je weet dan toch, dat ze niet normaal meer kunnen denken als ze dronken zijn. Das dan toch misbruik als je het wel doet. Ik zou dat nooit doen dan.
    Wat jij zegt in dit topic, kan miss wel geil zijn, maar toch. Ook al zou die jongen er niks meer van weten en er zelfs lekker van klaar komen, dan blijf je zelf er toch steeds aan denken, wat je gedaan hebt. Das nie goed.
    Het is anders als iemand gewoon nuchter is. Ik had een keer een vriendje, die zijn pols had gebroken en in het gips zat met zijn rechter pols. We waren buiten aan het spelen en toen zegt hij ineens ‘ik moet plassen’. Dus ik zeg ‘ja duh, dan ga je toch’. Maar hij zo van ‘ik heb knoopjes voor me gulp en krijg die niet open’. Ik zeg dus, ‘hoe heb je die broek dan aan gekregen en als t zo moeilijk is, had je beter een jogging aan gedaan’. Hij zo er om heen draaien en zeggen van doe nou maar ff los voor me. Ik vond hem wel leuk en het was ook al een vriend voor een hele tijd, dus ik had wel zo zijn knoopjes los gemaakt. Toen wilde die ook nog dat ik zijn piemel eruit haalde, maar toen was het meer zo experimenteren geworden. Ik was ook wel geil geworden en hij ook. Hij wilde het ook echt. Maar das wel heel anders, toch? Zou jij hem wel aftrekken dan als die dronken was en jij nuchter? Dan kan je je vrienden ook wel aftrekken of pijpen als ze na een feestje dronken zijn en bij je blijven slapen. Dat doe je toch ook niet of wel?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou hem ook afgetrokken hebben. Zo erg is dat toch niet ? Hij vroeg er zelf om en hij zou er ook van genoten hebben zonder misschien te beseffen dat jij het was. Trouwens wat is het probleem als hij zich niets meer herinnert achteraf.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Interessant bij deze topic is : was het acceptabel geweest die jongen toch af te spelen, omdat hij het vroeg ? Misschien wist hij niet echt wat hem overkwam : iemand die zijn rits opent, zijn piemel tevoorschijn haalt en hem vasthoudt tijdens het plassen. In normale omstandigheden staat niemand dat toe ; maar door de ontremming vanwege de alcohol werd hij waarschijnlijk opgewonden door de situatie. Vandaar zijn vraag, die hij normaal wellicht niet zou stellen. en als echte vriend heb jij dat ook niet gedaan. Maar stel : ik had op school 2 klasgenoten die ik al jaren kende en tot wie ik mij aangetrokken voelde. Als ik een van hen naar huis had begeleid zou ik op die manier ook geholpen hebben. Maar dit keer zou ik zelf ook opgewonden zijn geweest van hun piemel te zien en in mijn hand te houden. En ik zou hen dan ook afgetrokken hebben, als ze het mij vroegen. Een ethisch dilemma ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het hem niet zeggen : enerzijds herinnert hij zich niets, anderzijds is men wel vaker seksueel ongeremd onder invloed van alcohol. Goed mogelijk dat hij zelfs kwaad wordt. En bovendien heb je het niet gedaan.
    Stel dat hij daaraan twijfelt, dan zet je je vriendschap met hem op het spel.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi,
    ik zou er niet te veel drukte over maken, tenzij jij het natuurlijk zelf een vervelende ervaring vond. Als jij het geen probleem vindt zoals het gegaan is, dan zou ik het zo laten. Miss alleen een keertje zeggen van ‘je was ook wel lekker van het padje vorig weekend’ en dan zijn reactie afwachten. Als hij dan vraagt wat er gebeurd is, kun je zeggen dat je er voor hebt gezorgd dat hij niet in zijn broek heeft gepiest. En of hij daar nog iets van weet. Verder kun je er nog een grapje over maken dat hij ook nog meer wilde. Maar als je dat laatste doet, dan zou ik dat alleen doen als je alleen met hem bent en niet met anderen erbij. Anders lijkt het net of je hem voor schut wil zetten. En, volgend weekend weer stappen? Veel plezier dan. Btw ik zou een vriend van me ook helpen, zoals jij gedaan hebt. Je gaat hem toch niet in zn broek laten plassen.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten