Skip to content
7 reacties
772 weergaves

klotenknijper

Als Sinterklaas surprise kreeg ik formulieren van de schooldokter die ik moet invullen en terugsturen. Ze beoordelen dan of ze je willen "zien" of niet. Dat"zien" betekent dat ze je medisch willen keuren. Er komt dan een dokter op school. In de kamer van de decaan gebeurt dat. Over wat ze met je doen gaan bij ons op school veel verhalen. Ik hoop dat die niet kloppen. Het zal wel van de dokter afhangen wat er gebeurt. Vorig jaar was er een dokter die ze de klotenknijper noemden. Hij zou bij jongens hun broek omlaag trekken en in hun kloten knijpen. Ik hoop dat er een andere dokter komt dit jaar of dat het verhaal niet waar is en dat ze het alleen vertellen om je bang te maken. Ik vraag me af wat forumleden overkomen is toen ze in klas 2 naar de dokter moesten. Dit verhaal is toch gewoon onzin ?

14 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • Jongen van 16 Die formulieren zijn jammer genoeg geen fake. Ik ben ook niet de enige die ze via internet van de GGD moet invullen. Als je dat niet doet, word je zeker opgeroepen voor dat medisch onderzoek. Ze denken dan dat er iets mis is. Dat je wordt geslagen, seksueel misbruikt en dat soort dingen. van mijn vader moet ik meewerken. Hij wil niet dat er in mijn dossier wordt opgeschreven dat ik weiger en vindt het nodig dat je op mijn leeftijd medisch gekeurd wordt.De andere jongens uit mijn klas vullen die formulieren ook in. Wel bedankt voor je reactie. Ben jij niet gekeurd en heb je die formulieren ook niet ingevuld?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb alleen jij die formulieren gekregen als sinterklaassurprise. Dat is dan toch gewoon fake moet je niet in trappen en als je niet onderzocht wilt worden hoef je niet. Gewoon die formulieren niet invullen fok it.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 14 was, ben ik natuurlijk ook gekeurd door een soort schoolarts. Achter een scherm moest je helemaal uitkleden . Zonder onderbroek moest je dan voor die dokter gaan staan. Kloppen, luisteren, kniebuigingen , op je hand blazen en natuurlijk een greep in je balzak.Doet wel degelijk pijn als je in je zaadballen wordt geknepen. Waarom moet dat eigenlijk ? Ik heb nooit klachten over mijn edele delen gehad.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij op school keken ze er wel degelijk naar. Maar wel zachtjes en zo gebeurd. Maar klotenknijpers bestaan echt wel. Op de halfjaarlijkse medical bij de roeiclub hadden we zo'n sadist. Hij kneep niet echt maar hij spande je ballen 1 per 1 op in je zak en dan ging ie er met zijn vinger langs en hier en daar tikte hij er tegen. Dat was dus om te gillen van de pijn. En dan keek die met zo'n sadistische grijns: "zo gevoelig daar, jongeman?". Jongens die voetballen of tennissen kennen die pijn wel. Het begint in je ballen en gaat via je blaas en prostaat door je urineleiders tot aan je nieren. Om te kotsen van ellende. We waren dolblij toen ie met AOW ging.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben toen ook geweest, en hebben inderdaad naar mijn pik en ballen gekeken.
    Ergens schaamde ik me kapot en ergens was ik heel blij.
    Zo zag de dokter dat mijn voorhuid niet over mijn eikel ging, en dat wist ik ook maar durfde dat tegen niemand te zeggen.
    Ben blij dat hij het gezien heeft!

    Vertel eens hoe het afgelopen is...

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar de jongen van 15 het over heeft, is heel iets anders. Dat wegen en meten doen ze bij iedereen. Als je wordt opgeroepen na het invullen van die vragenformulieren wordt je door een dokter gekeurd. dat gebeurt meestal gewoon op school in je onderbroek. die mag je aanhouden. Als ze bijna met je klaar zijn, kijkt de dokter even wel in je broek. Dat doert geen pijn en duurt een paar seconden. Niets om je druk om te maken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat het verhaal niet waar is. Wij verder vorig jaar alleen gewogen en gemeten. Met al je kleren aan. Was zo gebeurd en er was niets engs aan. Je vader/moeder hoefde er niet bij te zijn zoals op de basisschool en het werd door een zuster gedaan,dus niet eens door een dokter.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten