Skip to content
32 reacties
5766 weergaves

Andere jongen zoenen

Ik help mijn buurjongen die een paar jaar jonger is soms bij huiswerk. Maar toen hij laatst bij mij was vroeg hij of ik al iemand gezoend had. Ik zei nee en toen vroeg hij wil je het eens bij mij doen. Toen ik naast hem kwam wonen zei hij eens dat hij mij een mooie jongen vond en hij mag er ook zijn. Dus ik zei misschien de volgende keer. Wat nu ? Ik heb het zelf nog nooit gedaan en ik val ook niet op jongens. Maar ik wil wel weten hoe het is.

14 jaar
5 jaren geleden

32 Reacties

  • Ik heb eerst met meisjes gezoend maar nu al vaker met een jongen. We deden het om te voelen hoe het was. Maar zijn nu al een paar keer samen echt naar bed geweest. Ik kijk nog wel naar meisjes maar voor seks kies ik voor die jongen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet tongzoenen met iemand die je leuk vindt. IK ben geen homo, misschien bi, MAAR ik heb nu een keileuke vriend en we tongzoenen samen ZALIG !!! Hij is jonger dan ik. ik heb al veel meisjes gekust, maar ik verkies hem!!!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kunt het gewoon eens proberen. Dat maakt je niet meteen homo of bi. Veel jongens proberen dingen uit met andere jongens om te ervaren hoe dat is. Dat is heel normaal.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Tongzoenen is lekker

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon zoenen is niks lekkerder dan goed tongen. Jongens doen dit beter, steviger en ruiken en smaken lekkerder dan meisjes! Ben niet gay want wil geen seks met jongens.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook een vriend, waar ik heel misschien een oogje op heb ;), maar durf hem niet te vragen of het er over te hebben met hem, iemand advies hoe ik dat onderwerp kan starten?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Proberen is nooit fout toch, ik ben zelf gay maar heb nooit met jongens gezoend, ik wist t gwn

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ken jongens die samen experimenteren om daarna met vriendin te doen. Ik vind tongenzoenen met jongens heel erg lekker, lekkerder dan meisjes. Jongens doen wat steviger en meer met hele tong en speeksel. Gewoon eens proberen joh

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jullie het beiden graag willen, doe het dan gewoon een keer. Het is niet raar om met een andere jongen te zoenen en zo te experimenteren.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ook met meisjes gezoend maar met jongens is het anders. Misschien omdat je dan het zelfde voelt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dat er eigenlijk geen verschil te voelen is als je nu met een jongen of een meisje zoent.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb met meisjes gezoend maar die het nu al een jaar met jongens. Ik keek al langer naar jongens en een oudere buurjongen zag in mij een homo in de dop. Het was heel anders dan een meisje. Maar nu wil ik niet graag terug. K ben gay en schaam me er niet voor!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen zoent anders, en er zijn jongens waarmee ik het gedaan heb maar soms vond ik het niet zo leuk, en er zijn meisjes waarmee ik het gedaan heb en soms vond ik het niet zo leuk. Meestal vind ik het wel heel heel leuk en dan gebeurt het dat we echt lang zoenen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook een keer een jongen op zijn lippen gezoend. Is eigenlijk niet anders dan een meisje zoenen. Ik wilde het een keer ervaren. Omdat ik hetero ben, blijft het bij die ene keer. Die jongen heeft me later verteld dat hij wel gay is, maar dat doet er verder niet toe.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18,   als ik het zo mag zeggen, zit jij niet in een doorsnee omgeving. Ik moet dat ff uitleggen, denk ik. Ik ben gay en ga ook best wel veel met jongens om. Ik heb nog geen vast vriendje, alleen af en toe eens een date ofzo. De meeste jongens waar ik mee om ga, zijn gewoon hetero, een minderheid is ook gay. De meeste gay jongens van mijn leeftijd in mijn omgeving hebben nog geen vast vriendje. Gewone vrienden dus en ook jongens uit mn klas en die ik ken en ontmoet bij het sporten. Ik ga ook wel met meisjes om en das vooral dan op school en minder/bijna niet in mn vrije tijd. Ik ben niet zon gay jongen die van make-up en shoppen houdt. Ik zit niet echt in de gay-scene. Ik denk dat dit voor de meerderheid van de gay jongens ook zo is. Natuurlijk zijn er ook, die zoals jij, wel van make-up en shoppen houden. En daar is ook niks mis mee. De dingen die jij mee maakt, zijn volgens mij daarom anders dan dat de meesten van ons ze meemaken. Ook niks mis mee natuurlijk.   Ik kan me er eigenlijk niks bij voorstellen, dat meisjes geen leuke date kunnen krijgen omdat alle leuke jongens gay zijn. Nou ben ik toevallig wel heel erg knap, maar dat kan ik niet zeggen van alle gays die ik tegen kom ;-) haha. Misschien moeten die meisjes meer zichzelf zijn en zich niet helemaal onder de make-up smeren en dat ze dan meer kans hebben om een leuke jongen te ontmoeten? Ik zie genoeg leuke hetero jongens, dus die zijn er wel degelijk. Idk verder, ik heb er niet echt verstand van als het om relaties tussen meisjes en jongens gaat.   Oh ja, natuurlijk is er niks mis mee als jongens elkaar zoenen. Of het nu voor experimenteren is of uit liefde of iets anders. Zolang ze het allebei leuk vinden.     @TS,   zelf zou ik niet zo snel met een jongen van 10 gaan zoenen. Ook niet als ik zelf 14 zou zijn. Maar ik ben dan ook nog nooit in zo een situatie geweest.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • In mijn kennissenkring hebben bijna alle jongens een vaste vriend of kiezen voor wisselende contacten met andere jongens. Bij ons wordt het helemaal niet raar gevonden als twee jongens elkaar zoenen hoor. Er zijn ook veel meiden in onze kennissenkring. Ik vind het wel gezellig om samen met vriendinnen lekker te shoppen of te kletsen over mode en make-up enzo. We hebben het dan ook over jongens en dan zeggen ze dat ze geen leuke jongen kunnen vinden omdat die allemaal homo zijn. Die meiden moeten echt moeite doen met kleding en make-up enzo om er goed genoeg uit te zien om een leuke hunk te scoren. Ze hebben natuurlijk aandacht zat van hetero-jongens, maar die willen ze helemaal niet, die vinden ze alleen maar vervelend en irritant en zitten ongevraagd aan hun billen en borsten.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 18

    Waarom deze topic meteen betrekken op de homosfeer ? Het lijkt mij vrij duidelijk, dat het in het geval van TS gewoon gaat om onschuldig experimenteergedrag tussen twee jongere knapen. Ik heb op de leeftijd van TS iets dergelijks meegemaakt met een andere jongen die ook wat jonger was. En wij hebben nu allebei een vriendin. So what ? En waar haal je het vandaan, dat meisjes steeds moeilijker een vriendje vinden ? In mijn kennissenkring heb ik daar nog nooit over horen klagen. Dat meisjes homojongens 'leuk' vinden is waarschijnlijk omdat het leuk kletsen met ze is over de laatste mode en ook omdat ze van die jongens geen ongewenste intimiteiten hoeven te vrezen. En waarom ten slotte zouden hetero jongens niet 'leuk' zijn ? Omdat ze jou afwijzen ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik sliep vorig jaar een keer bij mijn vriendje, ook 14 ( toen allebei 13) We gingen samen douchen en ineens zoende hij mij. Nu is het gewoon en doen we het al als het maar even kan. Maar toen was het gek, vreemd. Toen gingen we onze tanden poetsen, nu tongen we na het pijpen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat het gewoon een kwestie is van toeval. En de een is dan wat minder verlegen dan de ander, zeker ? Jongen of meisje maakt dan niet uit. Een paar jaar geleden was ik bij een vriendje thuis. Hij was ook een paar jaar jonger. Ik was even naar het toilet geweest en toen kwam hij voor mij staan en zoende hij mij plots op de mond. Ik was wel verrast, maar we hebben het er verder niet meer over gehad.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Contacten (zoenen/seks) tussen jongens wordt steeds normaler. Vroeger kozen veel jongens voor een meisje omdat dat zo hoorde/moest in de maatschappij. Tegenwoordig maken jongens gewoon zelf hun eigen keuze en kiezen dus voor een vriend als partner. Ik hoor meisjes steeds vaker klagen dat ze geen vriend meer kunnen krijgen omdat alle leuke jongens homo zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten