Skip to content
26 reacties
1086 weergaves

Nooit wassen.

Hoi gasten, ik was mij al bijna 2 jaar gewoon niet meer. Ik deed dit niet graag en ik ben gewoon gestopt met mij te wassen. Mijn huid heeft zich daaraan aangepast want ik ben nu wel niet echt vuil en ik stink ook niet. Wie wast zich ook niet meer en hoe lang doe je dat al niet meer? Laat dit is weten alstublieft.

15 jaar
5 jaren geleden

26 Reacties

  • T’s ????????? Was je je nog steeds niet?!

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Dis is echt extreem ranzig, ik had vroeger ook iemand in mijn klas en die douchde ook volgensmij niet vaak en poetste ook volgensmij niet heel vaak ze tanden en hij stond echt massaal echt ranzig als ik jou was zou ik me gelijk wassen want je hebt het zelf misschien niet door maar mensen vinden echt dat je stinkt ik douche me dagelijks gewoon lekker met een muziekje dat je zelf leuk vind op een box en lekker wassen alsjeblieft neem dit advies aan iedereen zegt het!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik douche wel maar was niet mijn penis en billen en oksels ik vind geil om daar vies te zijn voor sex. Ik raak daar opgewonden van als jongen mijn vieze piemel pijpt of timmer. Hou ook van de lucht.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja. Bij l.o. meurt het bijna altijd. Veel jongens hebben een hekel aan goed douchen. Kan ook wel dat ze verlegen of preuts zijn. Er zijn hoe langer hoe meer jongens die met onderbroek aan douchen. Niet alleen buitenlanders, maar ook Nederlandse jongens. Slaat nergens op, want je ziet als die onderbroek nat is hun zaakje helemaal zitten en aan de achterkant hun bilnaad

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gaat druk worden bij de douche !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een jongen uit mijn klas wast zich ook niet of niet vaak genoeg. Toen hij naar de dokter op school moest, heeft hij hem weggestuurd en moest hij eerst onder de douche bij de jongens gymzaal ! Leraren zouden stinkende vieze leerlingen ook naar de douche moeten sturen. Zijn er bij jullie op school ook van dit soort medeleerlingen ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS,
    leuk dat je wel reageert, alleen jammer dat je niet inhoudelijk reageert op allerlei vragen die erover aan je gesteld werden.
    Waarom zou je nu wel ineens willen douchen of denk je erover weer eens te gaan douchen?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hahahaha j22 ik denk het laatste

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi gasten, ik reageer wel hoor. Ik laat eerst wat berichtjes komen en nu is het weer aan mij. Okee, ik ben aan het verzinnen om mij nog is te douchen. Ach ja, ik heb het lang vol gehouden met mij niet meer te wassen. Maar toch stink ik niet hoor. Ik veronderstel dat ik me van het weekend wel is terug zal douchen. Je ziet dus dat ik wel reageer hé. Ondertussen kunnen jullie ook nog schrijven natuurlijk.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS,
    Ok, dus je wast je al 2 jaar niet meer. Ook niet bij je geslachtsdelen of kont dat je niet even met een vochtig doekje/washandje ofzo erover gaat? Of gebruik je er iets anders voor? En valt het je ouders dan niet op? Wat zeggen die er van?
    Ik douche me eigenlijk bijna elke dag wel even. Niet elke douchebeurt altijd met met zeep (want soms ga ik 2 keer op een dag en dan is het gewoon ff weer fris met water ook), maar sws afspoelen en haren wassen keer of 3-4 per week met shampoo. En elke dag doe ik een schone onderbroek aan. Soms draag ik een t-shirt 2 keer met tussendoor ff luchten. Als ik zweet natuurlijk niet zoals in de zomer of na sporten/inspanning.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ook, jongen12. Vermoed dat TS al de hele week staat te douchen en de korsten vuil van zijn lichaam te schrapen. Of hij is flauwgevallen van zijn eigen lichaamsgeur. Ook mogelijk.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wacht nog steeds op een reactie van de ts??

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey man je moet echt aan de gang gaan hoor dit is niet fris ik heb een beetje medelijden met de mensen om je heen hoor echt maak je schoon!!!!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet jezelf dagelijks twee keer goed douchen. Lang niet altijd met zeep, want dat tast het beschermlaagje op je huid aan. Ook goed je kruis wassen en in je kont. Zeker als je gepoept hebt, is dat noodzakelijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar T.S.
    Hoe doe je dat met afrukken
    Er blijf toch zaad tussen je eikel en voor huid zitten
    en na het poepen wat tussen je billen zitten
    Want het zal toch eens gaan stinken

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • “Ik ben nu wel niet echt vuil”??? Wat bedoel je “wel” of “niet”. Ik denk dat je nu echt WEL vuil bent en gigantisch stinkt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Net wat je zegt, meisje19. Mijn vriendin trapt me zo het bed weer uit als ik niet brandschoon ruik naar zeep.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou me niet kunnen voorstellen dat mijn vriend geen dousche zou gaan nemen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij moet ook poepen en plassen, ik kan me niet voorstellen dat dat men niet ruikt?maar ja ik heb mijn mening er over en jij ook! Mensen zeggen het niet uit beleefdheid en je zweetlucht onder je oksels, is deze ook niet te ruiken en je zweetvoeten dan? Maar ja ik moet het maar wel geloven.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ondanks dat ik het best vies vind (en ik douch maar 3 keer per week) geloof ik wel dat je niet heel erg vies zult zijn. Zolang je vaak genoeg schone kleding aan doet blijf je best schoon omdat zweet en bacteriën opgenomen worden door je kleding. maar ja dat is natuurlijk lang niet genoeg om echt schoon te worden dus ik raad je aan om wel regelmatig te douchen zodat ook je penis en je kont bijvoorbeeld schoon worden. en natuurlijk de rest van je lichaam

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten